Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (623)

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

Nejvtipnější byl díl se soutěžícím, který se zdál v cajku, ale pak mu přeplo, začal pobíhat a že prej tady zná nějaký lidi, ať jdou všichni pryč, že by to mohlo dopadnout špatně. Tohle je ta cesta, Prostřeno by mělo cílit na psychicky nemocné kuchtíky. Koho může bavit sledovat normální lidi, jak každej po svém udělaj' dýňovou polévku? Koho baví dívat se na trapné kerky na oschlých kozách? ____VIP Prostřeno - Trávníček bude asi dost teplý, jako dezert dělal banán s jahodou v čokoládě, takže tady je to jasný. Další kuřbuřt Hemala, s tím jeho kultivovaným projevem. Kluci, pakliže chcete žít se svým kamarádem jako Křemílek s Vochomůrkou, tak odhoďte společenské okolky a udělejte to._____Pořad podporuje lidskou demenci, chvástavost, robotizovanou komunikaci, některé ženy pod tlakem se chovají a vaří hystericky, afektovaně. Na druhou stranu zde někdy mezi 5-i cizími lidmi dojde k sociální harmonii, jako by tudy procházel archanděl.

plakát

Gauneři (1992) 

Také nevěříte na spropitné?

plakát

Zelňačka (1981) 

Ze začátku se mi to zdálo jako debilita, ale nakonec to bylo i trochu dojemné. Mistr už ke sklonku nebyl takovej explozivní trotl.

plakát

Na návštěvě u Hugo Haase (1968) (TV film) 

Nakoukání do Starých časů. V šedesátých letech se stal zázrak a bolševik umožnil reportéru natočit rozhovor v Haasově vídeňském bytě. Vždyť taky Hugo odsud zdrhl před národním socialismem a ne před socialistickým socialismem. Zajímavá osobnost, pozitivní a přátelská, od maminky rozmazlená, trochu kokainista, s výborným mluveným projevem.

plakát

Stíny v mlze - Čarovná noc (2024) (epizoda) 

Švehlíkovi toho instalatéra nikdo nevěří. Podle mě nejspíš vyrábí hračky pro děti z dětí.

plakát

Svatá (2024) (TV film) 

Ten náš lidskej Popletákov je prostě takhle vtipnej, o útrapách pracovních táborů povídá osoba s nejlepší slovní zásobou a schopností poutavě vyprávět.

plakát

Intimní osvětlení (1965) 

Jan Vostrčil je herec jak hovado, tak zvláštně se vylíhnul do českého filmu a chvíli v něm pobyl, původní profesí snad konferenciér dechovkových koncertů. Hustej týpek a stylař.