Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (565)

plakát

Marley a já (2008) 

4/5.Marley je "problematický"samec labradora.Velmi dobrý snímek.Dávám 80 procent.Zničí,co se dá.Viděl jsem to v TV a líbilo se mi to.Humoru je zde moc.

plakát

Hledá se Dory (2016) 

Animák,který je určen spíše mladší generaci.80 procent dám.Hudba,příběh a animace jsou pěkné.Příběh z mořské říše je zajímavý a pěkný.Akce a napětí jsou přijatelné.Důstojné pokračování.4 hvězdy.

plakát

Želvy Ninja - The Lonely Mutation of Baxter Stockman (2014) (epizoda) 

Zde v této epizodě želvy ninja musí řešit ztracenou věc,která umí divy.Trhač si zde zničí počítač a jistý profesor zde tu věc ztratí a poté řekne 4 želvím hrdinům,aby tu věc našli oni...Dávám 3 hvězdy.

plakát

Zorro - Episode 1 (2024) (epizoda) 

Dávám 2 hvězdy.Ušlo to.Akce je tady docela hodně.Soubojů také.Jinak je zde občas i romantika.Viděl jsem to ve španělštině s českými titulky.Zorro je docela dobrý seriál.Hlavní hrdina je takový mladý,ale je i sympaták a ta jeho přítelkyně taky.Seriál však není lepší,nežli film Zorro: Tajemná tvář (1998).I tak má své kouzlo.

plakát

Simpsonovi - Ned - nebezpečnější úlovek (2011) (epizoda) 

Tenhle díl je docela dobrý.Dávám mu 3 hvězdy.Řeší se zde přátelství Edny a Neda,přičemž to celé vlastně vzniklo díky jedné z lumpáren Barta ve školní sportovní hale...Spíše průměr.

plakát

Arrow - Nezvaný host (2013) (epizoda) 

Nebylo to tak špatné.Souboje a akce dobrá.Napětí docela velké.Arrow je zde celkem fajn.Nepřítel s pistolí zde pronikne do domu Arrowa(Olivera Queena).Tam je sveden souboj Queena a odstřelovače.Celkem dobrý dojem a 65 procent.

plakát

Já a robot - Hranice dokonalosti (2014) (epizoda) 

60 procent-děj je dobrý,ústřední dvojice taky a poenta taky dobrá.2 holky z Vysoké školy mají stejný osud.Obě záhadnou okolností zemřou ve stejný okamžik.Tuto záhadu vyšetřuje dvojice poldů.

plakát

The Bay - Season 1 (2019) (série) 

Ale jo,dobrý seriál.Dávám 3 hvězdy.Viděno s anglickým dubingem.Matka od anglické rodiny je zde policistkou.V epizodě,kterou jsem viděl je nalezena mrtvola mladého muže.Na konci tohoto příběhu.Také dojde ke rvačce teenagerů ve škole.

plakát

Bookmaker - Když děláš limonádu (2023) (epizoda) 

Jako ujde to.Více se mi líbila první epizoda.Charlie Sheen se zde tentokráte neobjeví.V první epizodě například hrál s přáteli karty-poker.První epizoda byla akčnější a příběhově lepší.Dávám proto jen 2 hvězdy.

plakát

Blbec k večeři (1998) 

Francouzská komedie roku!Získala 3 Césary.Takovýto film tu dlouho nebyl.Dávám 4 hvězdy.Líbí se mi i ta úvodní písen´