Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (100)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Bublina bude okázalou vzpomínkou na doby covidové a v roce 2021 bychom za tento film možná i byli více rádi, protože se odkládalo co jen šlo..o rok později už to tak horké nebylo a já film s klidem vynechal. A to proto, že to dle ohlasů má být totální hovadila beze smyslu, což se do jisté míry potvrdilo. Vlastně nebýt plejády zajímavých herců, tak jsem se na to nepodíval dodnes, a to tu mají někteří z nich vyloženě hrůzné role. Jediné co tedy vlastně chválím je hodně povedené CGI prehistorických potvor, to vypadalo ve 4k vážně parádně. Ale jinak průměrný zmar a smrákání nad kariérou Judda Apatowa. ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

To je tak, když si inteligentní filmař vystřelí z diváků... Sklidí nízké hodnocení a tetelí se blahem... Každá mnou udělená hvězdička je za moment, kdy jsem se při sledování OD SRDCE zasmál - a že se mi to u těch prefabrikovanejch (vesměs Disney) bijáků posledních pár let nestalo ani jednou... Díky za oddechovku, která brzy vyšumí o to hezčí bude její budoucí možné repete... ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Mělo to být druhé K zemi hleď!, ale místo toho to je trapná a často nudná ptákovina, která nebaví ani svou trapností. Bylo mi trapně hlavně za mou jindy oblíbenou Karen Gillan. Nápad na film o "filmu během pandemie" mohl být na papíře zajímavý, ale Apatow to vůbec nezvládl a...je to jednoduše sra*ka. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Další průměrná až podprůměrná Neflixovina. Judd Apatwo se vydal trošku jiným směrem a tenhle jeho nápad alespoň ze začátku nevypadal úplně špatně. Tématem je filmová produkce za dob těžkého covidu, tedy v bublině. Bohužel film funguje pouze v kratším formátu traileru nebo zakompovaných tiktok videí. Jako celek nefunguje vůbec. Strašně moc nápadů, ale pouze některé z nich padají na úrodnou půdu a celek působí jako jeden velký guláš. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Během pandemie se roztrhl pytel s lidovou tvořivostí a nebyla tak nouze o povedené trefy do covidu a celé komedie kolem. Apatow se však překvapivě stal dalším z řady tvůrců, kteří si na této látce vylámali zuby. Znovu si navíc neobhájil neopodstatněnou délku stopáže. Herecké manýry plné drog a trapných TikToků jsou na baviče jeho formátu zatraceně málo. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

  • Během závěrečných titulků je na prvním místě uvedena Karen Gillan a zbytek hlavního obsazení je uveden podle abecedy. (BMW12)
  • V 124. minúte na konci filmu ešte nasleduje krátka scénka. (figis20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno