Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve druhém filmu ze série Bláznivá střela se policejní poručík Frank Drebin (Leslie Nielsen) účastní slavnostní večeře v Bílém domě, kde má obdržet cenu za zastřelení tisícího drogového dealera. Na večeři je pozván také doktor Albert S. Meinheimer, s nímž se prezident Bush právě domluvil na nové energetické politice podporující alternativní zdroje. To se ale nelíbí zlotřilým představitelům tradiční energetiky (uhelného, ropného a atomového průmyslu.) Spojí proto síly s mazaným ničemou Quentinem Habsburgem, aby naplánovali Meinheimerův únos a na jeho místo dosadili dvojníka, který by vedl politiku v souladu s energetickou lobby. Ve Washingtonu se známý policista rovněž znovu setkává s bývalou přítelkyní Jane Spencerovou (Priscilla Presleyová), která v současné době pracuje v ústavu pro výzkum využití energie, a má pocit, že se tam dějí nějaké prapodivné věci. Frank se pustí do vyšetřování a zanedlouho narazí na neklamné známky toho, že i v této oblasti existuje mafie, prosazující své zájmy... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (370)

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* Zrovna jsem si připomněl všechny tři díly Bláznivých střel s nezapomenutelnými Leslie Nielsenem a Priscilla Presleyovou a myslím, že stačí když všechny shrnu do jediného společného komentáře. Oni jsou totiž všechny na jedno brdo a pokud se budete bavit u jedné, tak Vás nezklamou ani ostatní. Ve svém ranku parodií patří nejspíš ke špičce a myslím, že v žádném jiném filmu nenajdete tolik vtipných gagů, narážek a "skrytých" vtípků, kterých si všimnete jen při pozorném sledování. I když jsem se dobře bavil, tak tento přehršel humoru byl u mě i kamenem úrazu. abych si u této komedie odpočinul a musel být naopak furt ve střehu. I já si ji asi občas zopakuji, ale myslím že ke čtyřem hvězdičkám nevystoupá. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Drebin opět zasahuje a opět je to skvělá zábava, kanonáda gagů, parodických odkazů, fórků, které téměř plynule přecházejí z jednoho do druhého a některé dosáhly až na metu "geniální". Leslie Nielsen ve vrcholné formě nelítostně kosí padouchy i diváky. Možná už nepadám pod křeslo v záchvatech smíchu jako přři premiéře, ale pořád mi tahle legrácka dokáže pořádně zvednout náladu. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Spojené státy stojí před jedním z největších rozhodnutím své historie - budou dále pokračovat ve spotřebě neobnovitelných zdrojů (ropa, uhlí, apod) nebo se budou ubírat směrem alternativních zdrojů. Prezident Bush již dopředu vzkazuje, že se bude bezmezně řídit doporučením doktora Mainheimera. Což je znamením pro kartel podnikatelů, kteří chtějí zachovat své zisky - nahradit doktora Mainheimra svým člověkem a vydat své doporučení. Naštěstí je zde Frank Drebin, který celé spiknutí může zastavit ... Dvojka (resp. dvou a půlka :) ) mi přišla o chlup horší než jednička (jen o velmi malý chloupek), a to možná jen svým černobílým pojetím celé tématiky (nevím jestli lze ze dne na den zastavit těžbu a jet na alternativních zdrojích), ale je pravda, že to nebylo až tak podstatné. To podstatné je, že Leslie Nielsen je stále ve formě, a stejně tak ZAZ (Zucker-Abrahams-Zucker), a že v počtu vtipů a gagů si tento díl s jedničkou nemá na co stěžovat (místo anglické královny to tady "bohužel" odnesla paní prezidentová)... ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie úspešnej komédie sa vydarilo. Podľa mňa je ešte lepšia. Tento štýl humoru sa mi veľmi páčil, v komediálnom žánri je to originálny štýl humoru, ktorý si vždy rás pozriem. Tie hefty majú svoje čaro a nepôsobia opozerateľne, či ako vtipy na jednu sezónu. Táto séria je podľa mňa nedocenená, či vypovedá o cynickom svete. Najmä však nie je smutná, ale je to čisto komédia. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Ráda bych vám představila nejstatečnějšího muže Ameriky !! Tento týden byl vyznamenán za zabití svého již tisícího překupníka drog !! Dámy a pánové, představuji vám Franka Drebina, poručíka kriminální policie.." - "Teda, po pravdě řečeno, ty poslední dva jsem náhodou přejel autem.. Naštěstí se ukázalo, že to byli překupníci drog.." ;) ()

Galerie (88)

Zajímavosti (11)

Související novinky

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Reklama

Reklama