Reklama

Reklama

Freddyho smrt - Poslední noční můra

  • USA Freddy's Dead: The Final Nightmare (více)
Trailer

Zkoušeli ho pohřbít! Zkoušeli ho spálit! Zkoušeli ho zahnat svěcenou vodou! Ale takové hlouposti na Freddyho neplatí. Dál si libuje ve svých krvavých orgiích. Ale je tu jeden problém - ve svém městečku už nemá koho zabíjet... Že by pověsil svůj klobouk a rukavici na hřebik? Kdepak! (Falcon Home Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle vypadá tragédie na filmovém plátně. Z Freddyho ďábelských orgií udělali málem Disneyovku. Freddy již není krutě směšný, ale už pouze směšný. Každá část filmu je úplně o něčem jiném, celek rozhodně pohromadě nedrží ani náhodou. Těžko říct jestli je tady scéna, která by stála někdy za opakování. Plně zbytečný díl. Počet mrtvých: 3 ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla kdysi dávno a nepamatovala jsem si z něj skoro nic, ale v hlavě mi dodnes uvízly dvě scény: první když jsem Englunda poprvé viděla nenalíčeného, stojí na zahradě a domlouvá tam svojí dcerušce, že nesmí nikomu prásknout, že zabil maminku. A druhá, když Freddy lítá na koštěti, s pláštěm a čarodějnickym kloboukem:-D ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Dosti bída. Začátek v letadle a padajícím domě ještě dává jakous takous naději, jenže pak se přesuneme do léčebny a do Springwoodu "za dvacet let", vidíme jednu nesympatickou postavu vedle druhé a nevěřícně zíráme na "děj", který jako by přišel z nějaké špatné parodie. Odbyté finále tomu všemu nasazuje bídnou korunu, tohle si Freddy (který ovšem i tak dokáže být super, například když se groteskně krade za neslyšící obětí) rozhodně nezasloužil. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Táto časť na mňa pôsobila dosť rozporuplne. Je tam kopa vecí, ktoré sa mi páčia, ale aj neuveriteľné blbosti, ktoré ani nemohli myslieť vážne a ku koncu ich je fakt dosť. Freddyho mučenie padajúcimi klincami je len na smiech. No celkom to je sranda. Je jasné že kameraman vedel čo točí, trikov je hojne a Freddy je proste zabaváč. Na druhú stranu sú tu nesympatické postavy, slabí herci, scenár je silený nejakým Freddyho potomkom aby bolo o čom, kopa stupídnych dialógov a aj tá atmosféra je redšia. No znechutený som nebol. Tu máš dve stars. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Je k neuvěření, kam šestým dílem série sklouzla. Jestliže se dá hovořit o tom, že v předchozích dílech byl strach, akce nebo obojí, tady není zhola nic. Zůstala jen nakroucená fraška, jejíž posledním hřebíkem do rakve byl totálně stupidní konec. Těžko se mi to říká, ale šestka je nejhorší díl série. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (19)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 18. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Související novinky

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Reklama

Reklama