Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kriminalisté z pražské mordparty intenzivně pokračují ve vyšetřování vraždy Jany Bortlíkové. Dvojčata sledují jednu stopu za druhou, vyslýchají svědky a splétají nitky, které postupně zase rozplétají. Docent Stehlík i kriminalistka Fousová se zdánlivě marně snaží v práci ukázat, že také patří mezi ty nejlepší. Šéf Šera občas uzná, že docentovy poznatky k něčemu jsou, ale Fousovou stále vnímá jako chodící katastrofu. Stehlík věří tomu, co vypátral nejen v archivu, a myslí si, že kriminalisté mají před sebou sérii vražd dívek, které nikomu nechybějí. Na rozdíl od Fousové i ostatních si docent uvědomuje, že jejich protivník nebude žádný amatér. (Česká televize)

(více)

Recenze (78)

quokam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ztracime tempo. Typickej problem druheho dilu trilogii - uz to neni zacatek, neni tedy cim prekvapit, ale jeste to neni konec, tudiz neni ani co ukoncovat. Jako pobavi chyby "arogantnich dvojcat", bavi mne i neduraznost docentova. Ze Ramba je nadhodnocovana herecka se dokazuje i zde, byt si doma zapomina oblict neco, co by si oblict mela. Byt se rika, ze Vetchy hraje to same co v Pripadech, mne se zda, ze v Docentovi je takový uvolnenejsi a prirozeneji uvolnuje komickou stranku sve postavy. Jakobyho nesvazoval az tak velkej pocit zodpovednosti, jako v Pripadech, a zde si hrani vice uziva. 6.5/10 ps: tu fotku na zdi s bilou dodavkou jako mysleli scenariste vazne? Update: v těch poslední scénách ve sklepě jaksi scenáristé "zapomněli" na tu unesenou Rusku, která už tam musela být. ()

JaKl odpad!

všechny recenze uživatele

Demence. Mojí demence! Toho chtějí dosáhnout ti, co mají na svědomí tuto sérii. Neskutečně podělaný druhý díl, kde rozum zůstal někde v záchodové míse a jede to podle šablony, aby nám to tak nějak dobře a zajímavě navazovalo na sebe a divák byl spokojenej. Ne. Divák je totálně nas*anej! Za mně odpad a třetí díl nikdy. NIKDY !!! Ztráta 1,5 hodiny života. Další díl raději strávím na té záchodové míse. ()

Reklama

milbelQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto časť sa venuje duelu  OV vs TR kto viac a dlhšie bude revať - kričať. TR vo fitku, majiteľ odíde, nechá kľúče aby zamkla - to scenáristom fakt eblo to ako už väčšia bičovina vás nenapadla ? TR pokazí kávovar, zavolá servisáka a už to ani nemôže byť predvídateľné. WAU konečne sa dozvieme prečo TR stále žvácha a lepí kade tade žuvačky, jednu prilepí aj na schránku, aby docent v 3 časti ľahko identifikoval 🏡 kde ju servisák uväznil - len ťažký povzdych OH JAJ. TR vie kam prišla, vidí bagandže ale však blbá v  pohode stojí chrbtom - tresk bum bác a je to tu OH JAJ 👎  Celé dlho dlho nuda. IT už by mal ukončiť dlhoročnú filmovú profesúru - stačilo ale i tak 1 z 5 lebo IT docenta hrá s prehľadom. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda byla o něco málo lepší než ta první. Ale... Šéf řve pořád stejně a kapitánka (nechápu, jak k té hodnosti přišla) je neuvěřitelně hloupá a chová se jako blázen. Uvítala bych drzou rebelku, ale to, co předvádí Tereza Ramba, je nesnesitelné. Ani se mi nechce věřit, že to natočil Jiří Strach. Není mi jasné, čím pana režiséra Ramba zaujala, že ji obsadil a nechal ji takhle přehrávat. Celou dobu jsem si přála, aby ta ženská oněměla. Bez té trapné žvýkačky by to asi taky nešlo.  Trojan už se nechová jako úplný trouba, to je pokrok. Šéf pochopil, že ty jeho psychologické rozbory nejsou úplně k zahození. Sláva! Příště nás možná čeká happyend. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po slušném úvodním dílu zaznamenal seriál poměrně strmý pád dolů. Mám výhrady ke hromadě postav, které se chovají tak, jak se to scénáristům zrovna hodilo a moc se neřeší, že to nedává mnohdy ani zrnko smyslu. Ani se nechce věřit, že tento scénář mají na svědomí taková dvě kriminální "esa" pánové Mareš a Malinda. Účast Vetchého začínám v rámci tohoto seriálu brát pouze jako mrhání jeho talentem. Jeho postava kromě křiku nedostává takřka žádný prostor. Ramba hraje Ramba a moc mi do této role nesedí. Až by se skoro dalo napsat, že mě mírně začala srát. Finální rozuzlení se sklepmistrem super a trošku celý dojem zachránilo, avšak neubráním se přesvědčení, že 2hodinová stopáž by bohatě stačila. Místy je to nechutně rozvleklé, stereotypní a předvídatelné. [55 %] ()

Galerie (72)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se i v kavárně Kabinet v pražských Dejvicích. (Winster)
  • V jedné scéně vidíme rozhovor velitele Šery (Ondřej Vetchý) a Lukáška (Oldřich Navrátil), během kterého Lukášek prohlásí, že pochází z Třebíče, které je Navrátil skutečně hrdým rodákem. Následně se ptá i Šery, který mu řekne, že pochází z Okříšek, tedy městysu na cestě mezi Třebíčí a Jihlavou. Zřejmě ani zde se pak nejedná úplně o náhodu, jelikož Ondřej Vetchý pochází z Jihlavy. (BrMikes)

Reklama

Reklama