Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lindy (Kate Beckinsale) má problém s ovládaním hnevu, čo sa prejavuje vražednými sklonmi. Aby dokázalo ovládať svoje emócie, nosí vestu plnú elektród, ktorou si dáva do tela elektrické šoky akonáhle dostane chuť vraždiť. Keď je však zavraždený muž, do ktorého je zamilovaná, rozhodne sa vydať sa na cestu pomsty. Zatiaľ čo sa Lindy snaží vypátrať skutočného vraha, policajti prenasledujú práve ju, pretože sa v tomto prípade stáva hlavnou podozrivou. (Arsenal83)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (104)

zberatel 

všechny recenze uživatele

Nieje to bez chýb, nieje to dlhé, nemá to žiadny veľký wtf moment, či skvelú kameru, ani geniálny scenár. Má to ale slušný nápad, hercov, fajn vizuál ( taký mix boss level, atomic blonde,wick), pozeratelnú akciu, dobrú hudbu, potenciál na pokračovanie a hlavne stále krásnu KATE... 😊PS : Pohodová atmosféra dodáva pocit závislosti/znovupozeratelnosti ..🙂 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddechovka, která sem tam pobaví, má spád a rozumnej náročnější divák po ní rozhodně nesáhne. Protože je to fakt vekej průměr. Jenže mně tenhle žánr sedne, mám rád Kate (byť tady je už trochu vylepšená) a její sexy hlas, a dneska se mi tenhle kousek trefil do nálady. # příběh *** | hudba *** | akce ****| napětí * | humor ** | pustil bych si znovu *** ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Zajímavý ekvivalent k mužským akčním borcům současnosti, jež  podporuje vzrůstající trend akčních režisérek. A námět je poměrně originální a osvěžující. Ve své podstatě filmová "rodina" Johna Wicka a pana Nikdo uvítala ve svém kruhu nový přírůstek s atraktivní Kate Beckinsale v titulní roli. Ta hraje ženu s vrozenou  poruchou sebeovládání. V praxi to znamená, že když  se k ní někdo nechová  pěkně, tak si ho namaže na chleba, a to takovým způsobem, až má všechny kosti v těle roztříštěné. Zpočátku to vypadá hodně zajímavě a neotřele. Hrdinka  vede osamělý  život, navštěvuje soukromého psychiatra, co jí aplikoval na tělo vestu s elektrickými šoky, a dokonce do jejího života vstoupí nápadník, který ovšem záhy umírá. Ústřední nápad se vyprofiluje ve směsici různých drsných střetů s podsvětím. Kate dává na kokos každému urostlému chlapovi, má to spád a 90 minut rychle uteče. Režisérka Tanya Wexler se prezentuje drsnějším pojetím, bitky určitě nejsou  tak choreograficky výživné jako v mužských akčních verzích, ovšem celkem  to dynamicky šlape. A příjemně mysteriózní zápletka začne být postupem času průhledná. Na palubu se přibral Jai Courtney, Stanley Tucci i krátce se zjeví v samotném závěru Susan Sarandon. Snímek ve finální sekvenci naznačuje možné pokračování, na které už zřejmě nedojde. Ve výsledku se jedná o akční thriller s originálním námětem a solidním zpracováním. 9/10 ()

Lima 

všechny recenze uživatele

No jo, ostrý holky a hloupí mužští trubci, to dnes v Hollywoodu frčí. Navíc Tanya Wexler má ponětí o tom, jak se točí akční žánr, asi jako já o vaření, nebo o tom, jak se štupují ponožky. Ale na rozdíl od ní, která není v tomhle femi terroru schopna sesmolit jedinou zajímavou akční scénu, já aspoň zvládnu ukuchtit vajíčka natvrdo :o) Její předchozí ´Vrtěti ženou´ byl velmi příjemný, decentní snímek, ale páni kravaťáci, opravdu necpětě za každou cenu ženy někam, kde se necítí komfortně (čest vyjímkám jako Kathryn Bigelow). __ PS: Botox tentokrát nenadělal větší škody jako u kolegyň (Nicole Kidman že pozdravuje), Beckinsejlka je pořád hot. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo zábavný akčňák so stále dobre vyzerajúcou Kate Beckinsale kde si hlavná predstaviteľka musí dávať elektrické šoky aby nezmlátila každého kto sa jej čo i len trochu nepozdáva. Škoda toho Jai Courtneyho ktorého nemusím v žiadnom filme okrem Suicide Squad série a pri tej černoške som tiež musel každú chvíľu myslieť či to je naozaj žena a nie nejaký transvestita. ()

Galerie (215)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Londýně v Anglii a v Sofii v Bulharsku. (SONY_)

Reklama

Reklama