Reklama

Reklama

Status: Nežádoucí

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2007–2013), 78 h 49 min (Minutáž: 41–66 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Hrají:

Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell, Paul Tei, Seth Peterson, Lauren Stamile, Jack Coleman, Marc Macaulay, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Agent CIA se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Je odstřižen od finančních zdrojů, nikdo z jeho kontaktů se k němu nezná, jako by posledních 15 let pro agenturu vůbec nepracoval. Dokud nezjistí, kdo a proč ho označil za nežádoucího, je doslova odepsaný... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

The_God 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi 3 a 4*, ale nakonec dám tři (a imaginární půlku k tomu). Poměrně zajímavý koncept ne vlastní vinou bývalého špiona, který se snaží, aby ho vyškrtli z black listu. Narozdíl od Bonda, který na většinu problémů reaguje vytažením zbraně a odpálením výbušnin, řeší problémy hlavou a přípravou (a při tom nějak vytáhne zbraně a odpálí výbušniny). Jediná věc, která mi vyloženě vadí, je neustálé předhazování divákovi, že jde o špionský seriál, kdy hlavní hrdina uvádí komentáře svých akcí a plánů stylem "Když jste špion,..." ()

forkys 

všechny recenze uživatele

V dnešní době je docela obtížné vybrat si nějaký seriál, z toho přehršlého množství. Pokud jste ale seriálomilové jako já, tak jste si nejspíš status nenechali ujít a pokud jste to nevzdali po první sérii, tak jste byly určitě překvapení jako já. Velice mě zaujalo, že status postupně nabíral obrátky s každou další sérií, zezačátku partička pomáhala "hodným" před "zlými", ale postupem času to přerostlo do něčeho většího, do něčeho absolutně nepředvídatelného zpočátku.. ()

Reklama

type_B 

všechny recenze uživatele

Tento seriál si zaslouží 100% hodnocení. Dokáže být vtipný v tom pravém slova smyslu, tzn. ne proto, že by byl komický. Každý díl je maličko jiný a v tom je mi seriál sympatický, nemám rád ostatní americké seriály, kde se vše řeší jedním způsobem. Ani tu nezmiňuju všelijaké doktorské seriály, protože to jsou pakárny. ()

prokda 

všechny recenze uživatele

Ve zkratce: Burn Notice je můj nejoblíbenější seriál. Michael Westen se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Postupem času zjistí kdo, a proč ho "odepsali". Výborný Bruce Campbell, ve kterým Mojito v ruce dobře zapadá. Burn Notice je spíše komediálně laděný krimiseriál. Nyní jsou natočený 4 série, 5 série bude mít premiéru na jaře (2011), i 6 série tohoto seriálu je jistá. Seriál se objevil i jako film! Film se jmenuje "Burn Notice: The Fall of Sam Axe", ve kterém hraje Sam Axe (Bruce Campbell) a jeho poslední den vojenské služby. Seriál nejde jinak hodnotit, než plným počtem, a seriál všem DOPORUČUJU! Česká fan stránka BURNNOTICE.EU 100% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nečekané překvapení v podobě seriálu, od kterého jsem skutečně vůbec NIC nečekala. Svět tajných agentů, hlavní hrdina v potížích a neví proč, ovšem tím nejpřitažlivějším jsou všemožné sarkastické hlášky a záseky, tenhle druh humoru a nadsázky prostě můžu. Umím si v hlavní roli představit i většího sympaťáka a Miami je imho příliš barevné, atmosféra na houby, přesto je "Status: nežádoucí" příjemným zpestřením v době, kdy je televize plná přemoudřelých vyšetřovacích týmů, co pravdu poznají pohledem na tvář podezřelého či rádobyvědeckými postupy. A vidět po dlouhé době komickou postavičku Bruce Campbella taky není k zahození. 75% ()

Galerie (1 048)

Zajímavosti (10)

  • Veškeré natáčení probíhá v Miami na Floridě. (ČSFD)
  • Příběh seriálu má svůj skutečný původ. Námět na scénář pochází od bývalého agenta Michaela Wilsona, který vyhledal tvůrce Matta Nixe, jemuž svůj příběh vylíčil. Reálný předobraz existuje i pro postavy Fiony nebo Sama. (prokda)

Reklama

Reklama