Reklama

Reklama

Status: Nežádoucí

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2007–2013), 78 h 49 min (Minutáž: 41–66 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Hrají:

Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell, Paul Tei, Seth Peterson, Lauren Stamile, Jack Coleman, Marc Macaulay, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Agent CIA se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Je odstřižen od finančních zdrojů, nikdo z jeho kontaktů se k němu nezná, jako by posledních 15 let pro agenturu vůbec nepracoval. Dokud nezjistí, kdo a proč ho označil za nežádoucího, je doslova odepsaný... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

type_B 

všechny recenze uživatele

Tento seriál si zaslouží 100% hodnocení. Dokáže být vtipný v tom pravém slova smyslu, tzn. ne proto, že by byl komický. Každý díl je maličko jiný a v tom je mi seriál sympatický, nemám rád ostatní americké seriály, kde se vše řeší jedním způsobem. Ani tu nezmiňuju všelijaké doktorské seriály, protože to jsou pakárny. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Tyhle seriály už bohužel moc neletí. Tím myslím takové ty staromilské akční seriály s nádechem humoru a porcí zápletka-díl. Burn Notice dokázalo spojit tento styl s moderním stylem big-story-arcových seriálů a dokonale se to povedlo. Burn Notice nenudí, neustále člověka dostává různými McGyverovskými vychytávkami, které ale nepůsobí moc sci-fi (pokud si můžete jen tak dovolit nářadí a věci za 100 dolarů na jednorázové použití), zároveň baví hláškami hlávně perfektního Sama Axe a celkově dokáže přikovat k obrazovce tak dobře, že ani nepostřehnete uběhlých 40 minut. Pro mě je to skvělý oldschool seriál, kterému dám kdykoliv přednost před VĚTŠINOU ostatní moderní produkce. Navíc to Miami...ach.... P.S.: Chválím tvůrce, že se rozhodli seriál definitivně ukončit. Lepší než aby pomalu umíral jako HIMYM. ()

Reklama

da_silva 

všechny recenze uživatele

= odmocnina z Prison Break light + MacGyver + každej akčně-dobrodružný seriál z 90tek. Zpočátku velmi příjemný koktejl z nepříliš originálních ingrediencí, kde Jeffrey Donovan zvládá hafec přízvuků (zejména akcenty anglofonních oblastí, tam je super - ta ruština už tak slavně nezní) a jeho postava jakožto "smazaný" špion umí úplně všechno. U Bruce Campbella není fyzicky možné, aby v něčem nebyl totální frajer, takže i tady je samozřejmě mojí nejoblíbenější postavou. Pološílená ex-IRA ex-girlfriend Gabrielly Anwar je ale fakt často na zabití. Natočené to není nijak zajímavě, až na všudypřítomné close-upy miamských prdelek. V půlce druhé série mě stále stejný koncept každého dílu začíná lehce nudit.. Edit : Tak jsem dokoukal třetí sérii a musím celkový hodnocení stáhnout o hvězdičku, protože ani Burn Notice se nevyhl neduh všech seriálů a ve třetí sérii začínají postavy samy sebe karikovat, scénáře epizod jsou mnohdy velmi stupidní a konec série mne poněkud rozčílil. Plusem byl jednoznačně přihřátý britský psycho frajer Gilroy. Na čtvrtou sérii se nepodívám a hodnotím následovně: 1. série 75 %, 2. série 70%, 3. série 55% = 66,66% ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Byl jsem příjemně překvapen tímhle seriálem. Nečekal jsem mnoho, ale když se v úvodních titulcích objevilo jméno Bruce Campbell (můj oblíbený démonobijec), ač ve vedlejší roli, trochu se má nálada zlepšila. Po pár minutách se ze zdánlivě trapného seriálu vyklubala lehce naivní ale napínavá komedie, která má čím pobavit. Bruce nezklamal, ostatní také ne. Jen tak dál. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Když jedete vlakem dlouho a daleko, když si na sedačku vedle vás přisedne stopadesátidvoukilová předběžně bezpohlavní osoba, když nepoužívá deodorant, ani pračku, ani pohlaví, když vedle vás sedí dlouho a jede daleko, tak je úplně nejlepší čas vytáhnout notebook, pustit si Míšu Vestna a díky němu na to celý bezpohlavní dobrodružství zapomenout... ()

Galerie (1 054)

Zajímavosti (10)

  • Veškeré natáčení probíhá v Miami na Floridě. (ČSFD)
  • Příběh seriálu má svůj skutečný původ. Námět na scénář pochází od bývalého agenta Michaela Wilsona, který vyhledal tvůrce Matta Nixe, jemuž svůj příběh vylíčil. Reálný předobraz existuje i pro postavy Fiony nebo Sama. (prokda)

Reklama

Reklama