Reklama

Reklama

Pomsta

  • USA The Protégé (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (128)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Tu pózu drsňačky Maggie Q bezvýhradně žeru a Keaton, i když už trochu pomalejší, je prostě pořád Batman. Když se to začne řezat, tak se je na co dívat a i ta zápletka, byť je béčkově blbá, nijak neuráží. Horší je, že se film snaží o tu cool polohu odlehčené akčňárny, která mu moc nejde. Zbytečně moc se kecá, pokus o zabijáckou romatniku nevychází i proto, že Maggie se na to moc nehodí a rádoby vtípky končí ve stádiu chabýchpokusů. Bavil jsem se, né že né, ale mohl jsem se bavit víc. 60% ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Martin "Zorro" Campbell "Bond" ukazuje, že má stále veľkorozpočtové remeslo v malíčku, aj keď musí slúžiť strednerozpočtovému akčňáku, ktorý mu ale scenárista napísal pri všetkom tom klišé relatívne nápadito a zaujímavo. Pravdaže, netreba zabúdať, že Q je sexy, Keaton sakramentsky dobrý herec a Semjuel Lí hrá fuurt to samé, ale furt to trochu funguje. A lepšie finále by tomu ešte dosť pomohlo! ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Velká škoda, že je tento film výborný především jen tou špičkovou akcí. Ten zbytek je takový divný slepenec, který mi moc nepasuje do nějakého celku. Příběh to má obyčejný, ale ten scénář a postavy? To už je horší. Magie Q je na tom ještě dobře, stejně tak jako Michael Keaton, který mě zde po herecké stránce bavil. Horší je to ale s jejich postavami. To „kočkování“ Magie s Keatonem mě zde docela iritovalo. Zápasili spolu, pak se bavili u večeře, poté opět se málem zabili, poté spolu spali atd atd …. Jako kdyby byl film pojat nadlehčeně, tak ok, ale takto se to tvářilo vážně až to bolelo. Jackson zde docela pobaví, párkrát ukáže tu svou komickou grimasu a tak. Robert Patrick je zde úplně zbytečný. No a abych to jen nekritizoval, tak ta AKCE – to byla opravdu lahůdka. Martin Campbell stále umí! Bylo jí zde tak akorát. Takže mě mrzí, že tu byl zvolen pitomý scénář a divně pojaté postavy. 5% dávám za postavy, příběh apod a 50% za výborné akční sekvence. Takže aspoň je z toho koukatelný průměr, bohužel jen na to jedno vidění. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pomerne úsmevná jednohubka, ktorej výhodou je, že sa neberie až tak vážne. Celé to stojí a padá na trojici Meggie, Samuel a Michael. Z toho Samuel môže kecať o klišoidných veciach bez toho, aby mi to vadilo, Micheal je nad vecou a očividne si celú tú jazdu užíva ( ako keby na takýto druh filmu čakal) a Meggie ukazuje štandard, ale bez zakopnutia. Scenáristicky miestami prostoduché, ale v rámci motivácie postáv funkčné a do určitej miery zaujímavé. Plus prostredie Vietnamu je vizuálne podmanivé. Campbell je možno rutinér, ale robí podstatne menej chýb, ako by pri taktom filme spravili iní, menej zručnejší režiséri. A že je ich poslednú dobu veľa. Takže v zásade spokojnosť. A Meggie by som prial viac úloh, čo ju docenia. Je to taká americká Gong Li. Zaslúži si trošku lepšie postavy. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Sračková zábava s Johankou Wickovou, která jak je zvykem, nechytne při přestřelce ani jednu kulku do bicepsu, natáhne jedno tunový pancéřovaný křižník, oddělá dvacet vycvičených sia mariňáků vybojovaných v ultra těžkých podmínkách na přežití, v nebezpečné ledové divočiny bez jídla a možnosti se vysrat jinak než do petky, a v nepřetržitém speciálním vojenským režimu. Furt málo ? Vyzáblá taiwanka co merkuje japonskou mafii, krvežíznivé upíry, psí androidy, tisíce morčat, karate zebry, fialové liliputy, cosplayere Elona Muska a strýčka Bena, živého Kita a pana Brambůrka. A samozřejmě na jedno nabití zásobníku, s jednou rukou, a druhou obvázanou k noze. Jo jo, nechápu kdy to ty tvůrce už prestane bavit obsazovat tyhle mužatky, co otočí držku o 180° i Samueláče z Džeksnů.. **Protéžé se nad tím hezki honí** ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama