Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana) a Mimi (Taryn Manning) jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Žijí v městečku v Georgii. Čas už tak pokročil, že se mohou považovat za dospělé. Zrovna totiž udělaly maturitu. Nad krabicí, plnou dětských tajemství, kterou si kdysi zahrabaly a v níž teď, o půlnoci po maturitním večírku, objevují své dávné sny, uzraje důležité rozhodnutí. Vydají se na dobrodružnou cestu ve starém Buicku, model ´73, do Los Angeles. A jak je to s jejich cíli? Mimi je těhotná, ale chce se stát zpěvačkou a stihnout v Los Angeles konkurs. Lucy navštíví svou matku, kterou neviděla mnoho let. Kit hodlá překvapit svého snoubence; spíš se to ale povede jemu. Posádku oldsmobilu doplňuje ještě kytarista a šofér v jedné osobě Ben, na kterého na cestě čeká láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

imf odpad!

všechny recenze uživatele

Psychedelická rally, která má jediný cíl - umlátit k smrti všechny slušné diváky. Britney je herecké dřevo nejvyšší kategorie, ale její dvě povedené kamarádky ji trumfují o tři námořní míle. Přidejte si televizní režii, náhodně obsazeného Dana Aykroyda a hudební vložky (bože Dane, cos to udělal?) a máte film kalibru se kterým se může měřit jen Vít Olmer a jeho Waterloo po česku... ()

Boyolomouc 

všechny recenze uživatele

Je to takový nenáročný film. Hlavně pro fanoušky Britney. Trochu nechápu to hodnocení,film není opravdu špatný a trochu nostalgie nemůže uškodit.Britney byla mladá,pěkná a byla úspěšná tak proč jí nešoupnout do filmu?! Jinak Kim Cattrall která hrála Samantu v Sexu ve městě je tady za  špatnou matku.Tak že už jen jedno  “I’m Not a Girl, Not Yet a Woman” ! ()

Reklama

klaudicita 

všechny recenze uživatele

Osobne si nemyslím, že si tento film zaslúži takéto hodnotenie. Iste, herci nepodali najlepšie výkony a na to, že by to mala byť komédia, ma tam rozosmiala iba irónia pri predstave Britney Spears ako panny, no myslím, že film nevystihuje označenie 'odpad'. Nuž, sem-tam si musíme pozrieť aj takýto film, aby sme ocenili kvalitu skutočného filmového umenia. ()

tempus 

všechny recenze uživatele

Nevýhoda tohoto filmu je, že víc lidí to bere jako komedii, než jako drama. Pokud můžu si srovnat s Pusinkami, tak tenhle film má lepší obsazení, příběh, režii, méně hluchých míst (respektivě skoro žádné), střih, zvuk, míň klišé (ano, tady dávám klišé za výhodu), scénář... Objektovně bych měl dát (dost dobré) 3*, ale když je v nejhorších, nemohu nedat 5*. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Britney Spears hrát neumí, ale zajímá to vůbec někoho? Její kariéra není založena na mimořádném talentu, ale na módním vlivu být idolem mladých lidí, respektive fanoušků, pro které natočila i tento film. Pokud ji někdo nesnáší, je jasné, že tento film u něj neobstojí a bez zhlédnutí ho pošle ke dnu. Tenhle film se dá v pohodě vidět. Není například o nic horší, než Karaoke s Gwyneth Paltrow, a stejně tak plyne v nijakém tempu až do příjemného finále. Slavná zpěvačka si chtěla vyzkoušet herectví a zjistila, že by to chtělo ještě uzrát. Výsledkem je průměrné road movie, které má množství slabin stran scénáře, nesoucího se převážně v seriálové dikci, ale fanoušci popové princezny budou smířlivější. 50% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Na party na začátku filmu hraje rocková kapela Bowling for Soup, která má smlouvu se stejným nahrávacím studiem jako Britney Spears, a často ji doprovází na koncertech. (Dlee)
  • Píseň, na kterou dívky tancují v hotelu, se jmenuje „Crazy Love“ a pochází od skupiny Boomkat, ve které působí jako hlavní zpěvačka Taryn Manning, představitelka Mimi. (Dlee)
  • Kulisy použité pro nemocniční scénu jsou ze seriálu "Scrubs". (Teres)

Reklama

Reklama