Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přestěhují se do nového domu, kde objeví ducha s temnou minulostí, a stanou se miláčky internetu. Ruku v ruce se slávou ale přichází nevítaná pozornost ze strany státu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

To je tak když začátek je komedie, pak se to přesune na drama a hned potom na akčňák a na úplný závěr dáme lavinu citů a romantiky. Cele to hodíme do šatů devadesátých let a zkusíme co na to lidi v dnešním století ... Tahle mišmaš duchařina se moc nepovedla... Bohužel to nezachránil ani David Harbour protože jeho hlavní role zde byla jaksi taksi "hluchoněmá" i přesto za toto obsazení a za vytvoření pocitu že jsem se vrátil před TV do dětských let kdy jsem vložil VHS do videopřehrávače, minimálně a maximálně za jednu vtipnou situaci a žádnou dramatickou situaci v dramatické scéně... a v neposlední řadě za rekord v mixu takzvaně všechny žánry v jednom ... Dávám 40% ;-) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Christophera Landona poznám ako vynikajúceho scenáristu, tak i ako super režiséra. Stal pri zrode Scouts Guide to the Zombie Apocalypse , ktorý je u mna veľmi vysoko a všetko najhoršie bola celkom pohodovka i keď jednotka bola o niečo lepšia. Slečna bestia ma tiež zaujala a teraz prišiel z niečím, čo s originalitou nemá čo dočinenia. Ale i so všedným scenárom, vie dobrý režisér divy a to je i tento prípad. Je to podobne duchovi, Beetlejuicovi, Krotiteľom duchov a i Prízraky. Ale i tak je to celkom pohodová jazda a to i keď je tu krutá stopaž. Je to čistý pohodový rodinný film, ktorom to kazí jedine prítomnosť kravky menom Jennifer Coolidge, ale aspoň tu nie je dlho. Film nevystraší, ale aspoň vás trocha môže rozveseliť nad vtipným dianím vo filme. Tak šup šup k obrazovke cela rodina a ide sa pozerať duch 2. Trocha nadhodnotím, ale slabé 4* zato dám. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Na komédiu nie je dostatočne funny, na rodinný film nie príliš ambiciózny. Klasické postavy s klasickými prvkami známych charakterov. Jeden z ďalších a zbytočných „jednohubiek“ Netflixu. Zbytočne šplhajúci runtime nad 120 minút. Doposiaľ najslabší počin scenáristu/režiséra Christophera Landona. Osobné hodnotenie: 57% (*) ()

djfun 

všechny recenze uživatele

Z tohohle se dalo vytřískat o dost víc. Další biják, co se nedokáže rozhodnout pro stěžejní žánr. V polovině se docela vtipná komedie nesmyslně zlomí do rádobydramatu s tak patetickejma scénama, co se prostě nedaj zblajznout ani v béčkovym hororu. Škoda. A btw, ta napůl babochlap lezba a napůl přestárlej Cruise byla strašidelnější než jakejkoliv duch:) ()

ER 

všechny recenze uživatele

Raději přibrat jednu hereckou hvězdou navíc, než dát peníze na kvalitní scénář, říkají si pánové v Netflixu. Duchařská komedie je toho dalším důkazem v řadě. Dějová sterilita s Harbourem v hlavní roli tu vyčnívá téměř na každém rohu (agenti, extra zbraň na duchy, prozření atd.). Přitom největší síla tkví v dost nevyužité lince o tragické události, jenž na 50 let rozdělila otce a dceru. Kdyby se scénář věnoval jenom jí a byla to spíše detektivka, tak ve finále by oko nezůstalo suché. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Ve filmu se objevuje známý zvukový efekt zvaný Wilhelm scream. (mikki089)
  • Niekoľko týždňov po začatí natáčania bola produkcia zastavená z dôvodu hurikánu Ida v Louisiane. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa v Donaldsonville a New Orleans od augusta do októbra 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

03.08.2023

Oblíbená hororová řada opět mění tvůrčí tým. Poté, co otěže nad sérií původních čtyř filmů z let 1996 až 2011 v režii legendárního Wese Cravena v roce 2022 převzalo režijní duo Matt Bettinelli-Olpin… (více)

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

03.06.2022

Režisér Christopher Landon (Slečna bestie, Všechno nejhorší) se oficiálně upsal režii remaku kultovního hororu Arachnofobie z roku 1990. Původní snímek natočil Frank Marshall (Přežít, Kongo), hlavní… (více)

Reklama

Reklama