Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Láska se na věk nebo na místo neohlíží. Nikdy nevíme, kdy a kde nás potká. Můžeme se zamilovat ve školce, v důchodu, na ulici, v parku. Kdykoliv a kdekoliv. Josef (Boleslav Polívka) se těší, že si po odchodu do penze konečně splní svůj dávný sen a stane se pouličním klaunem. Svým šarmem okouzlí i ráznou Marušku (Eliška Balzerová), majitelku pojízdné kavárny. Jako by se ti dva hledali celý život. Ale není na osudovou lásku přece jen trochu pozdě? Navíc se k Josefovi do vily právě stěhuje jeho dcera Anička (Jana Pidrmanová) i s pětiletým Honzíkem. Domnívá se, že s chlapy definitivně skončila, ale setkání s dávnou láskou Pavlem (Matouš Ruml), ji zasáhne u srdce. K Honzíkovi do školky nastupuje nová holčička Evička. Honzík poprvé zažívá pocity spojené s láskou, úplně se v nich neorientuje a tak sbírá rady od maminky, dědečka Josefa nebo sympatického strejdy Karla (Vladimír Polívka). I toho potká ve školce láska, když se zamiluje do Honzíkovy paní učitelky Elišky (Kristína Svarinská). A aby toho sbližování nebylo málo, Karlův basset Váleček si velmi rozumí s Eliščinou bassetkou Šalinou. Láska přináší do životů našich hrdinů naději a krásu, ale i komplikace a překážky, které budou muset s úsměvem a dobrou vůlí překonat. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (161)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Dělat další film po Ženách v běhu by mělo být zavazující. Ale pan Martin Horský si asi řekl: "Mám všechno u prdele, lidi jsou stejně blbí a ten rozdíl nepoznají". A tak uplácal tuto podivnou směs v rychlosti a možná v sedě na WC. Opravdu jsem seděl a pořád vrtěl hlavou a nechápal, na které úžasné planetě se to odehrává. Tak nijaké a stupidní a těžko hledám další výrazy. Ale koukám 65% a docela nadšení. Asi to ostatním hodnotitelům vlilo do žil hodně naděje a optimismu do budoucna. No potešpánbůh, to se budeme mít ... ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Toto bolo taká feel-good nálož, až mi z toho začínalo byť nevoľno. Všetkých šesť a pol herca prednášalo neprirodzené myšlienky a frázy, ktoré nepasovali do úst hlavne deťom. Asi si niekto v tom postcovidovom období potreboval vysnívať takýto preslnený bezkonfliktný a bezbariérový svet, ale bežný divák asi nie. –––– To, že jsem se zamiloval do chlapa, ze mě přeci nedělá horšího tátu. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, ano... A pak, že to nejde. Viděl jsem všechny filmy Martina Horského. A on tohle prostě umí. V lecčems mi připomíná Jiřího Vejdělka. Takhle komedie je totiž stejně povedená jako jeho ostatní díla. Opět vytvořil laskavý, humorný, zajímavý a řemeslně kvalitní film. Navíc je dobře obsazen, takže šance zklamat je pramalá. Pravda, některé zápletky jsou dost předvídatelné. Když se zjistí, že učitelka z mateřské školy je zadaná, trochu jsem čekal, kdy dojde k objevu, že je jí přítel nevěrný. Jako by tvůrci nenašli jinou, zajímavější zápletku. Naopak originální je nevěra, kterou zažije Anička. Načapá manžela s chlapem. Jedna má bývalá kolegyně měla kamarádku a té se to stalo, takže možné to je a přitom to reflektuje trochu i současnou dobu. Škoda, že nebyla tato část více rozvinutá a závěrečné odhalení se nestalo pouze vrcholem. Část s Matoušem Rumlem je totiž též více méně očekávaná, jen se to různými peripetiemi oddaluje. Tak jako tak jsem potěšen, že po mnoha...mnoha...mnoha...a ještě stále mnoha průměrných či podprůměrných komediích rádoby romantických, které všechny byly na jedno brdo se tu objevuje taková, na kterou se dá dívat, je zde romantika opravdu zastoupena a dokonce je i vtipná a přitom není trapná. Jsou zde umělci, kteří to umí, už jsem nevěřil... ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Až na pár detailov skutočne veľmi dobre spracovaný film, ktorý by som asi nevedel nazvať inak než "srdečný". Neviem ako inak to vyjadriť. "Srdce Na Dlani" je v mojich očiach najlepším filmom od Martina Horského, s ktorým zatiaľ prišiel. Dobré postavy, fungujúce romance a okrem toho obohatené skutočne dobrým humorom. Veľa fórov v tomto filme funguje. Sú síce trošku klasické, ale zase vzhľadom na to, do akej situácie sa vložia, a ktoré postavy ich povedia, tak vďaka tomu to skutočne funguje. Myslím si, že Polívka s Balzerovou fungujú ako dvojka dobre, Vladimír Polívka s Kristínou Svarinskou sú tiež skvelí a celkom aj žeriem malému chalanovi, že je zamilovaný do malej Evičky. Jej herecký výkon síce nefunguje, ale zase je to malé dievčatko. Nechcem od nej skvelé herecké výkony. No ten chalan podáva hlášky tak suverénne, až som mal pocit, že tomu skutočne uveril. Film je skvelý aj v tom, že situácie neskĺznu automaticky do klišé. Miesto toho postupne niekam smerujú a my si môžeme myslieť, že dospeje to niekam, no nakoniec sa stane niečo celkom iné. A to musím veľmi vyzdvihnúť. Lebo ma tým film vedel celkom slušne miestami prekvapiť. Súčasne by som ale dodal, že tempo filmu nie je najlepšie. Počas prvej hodiny som sa nenudil, no potom som si začal hovoriť, že už by sme sa asi mali dostať pomaly k finišu a film pokračuje a pokračuje. A nemôžem povedať, že by to bolo zlé, ale akosi som už čakal na to rozuzlenie a vyvrcholenie. A druhý menší problém mám s romancou medzi Janou Pidrmanovou a Matoušom Rumlom. Akosi mi spolu úplne neladili a ich scénky ma asi najmenej bavili. Ale vo výsledku ide o skutočne príjemný oddychový film, ktorý môžem odporúčať. Myslím, že sa na tom zabaví úplne každý. Hodnotenie: A ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Úsměvná záležitost s příjemným hereckým ansámblem, tuhle sestavu mám ráda - oba Polívkové jsou sympaťáci, Eliška Balzerová výborná, ostatně jako vždy, Matouš Ruml nezklame a líbil se mi i ten malý kluk, byl zábavný a milý.. Příběh je prostý, předvídatelný, nicméně v rámci žánru oddechovka hodnotím kladně, pohádkový konec se svatbou mi potvrdil, že jsem odkoukala roztomilotinu, u mě dobrý.. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • „Srdce na dlani je příjemný a chytrý film s humorem. V životě mnohých je radosti málo a tato komedie pěstuje úsměv a inteligentní legraci,“ řekl o filmu Bolek Polívka. (SONY_)

Související novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

Reklama

Reklama