Reklama

Reklama

Hádkovi

  • angličtina Hádek Family (festivalový název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když se sejde rodina, je to vždy radost. Dva bratři se svými ženami se potkávají v bytě svého dědy, který je v nemocnici a už to s ním vůbec nevypadá dobře. Bráchové jsou každý úplně jiný, ale mají se svým způsobem rádi, zato jejich manželky se nemohou vystát a vzájemné pomlouvání je pro ně nezbytnou součástí života. Ve vzduchu visí dědictví po dědečkovi, ale na schůzku dorazí i otec obou bratrů s důležitou novinkou. Dědeček chce s nimi se všemi jet k moři, aby ho jednou v životě viděl. Mají se tedy o čem bavit, ale naráží na jeden problém. Nikdy se neshodnou a pokaždé skončí tím, že se pohádají. Jmenují se Hádkovi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (203)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Ano, je to oddechovka mozkomorná, nicméně dovoluji si tvrdit, že vcelku slušně zaostává za nedostižnými Troškařicemi a  nenavštěvuje ani  Kotíkovice.  A pro mě zajímavé zjištění, já si zvykl a snad i začnu oblibovat Prachařovu stále stejnou komiku.  Ale stejně tomu tady vládnou ženy, Čvančarovic matróna a nejvíc asi vymaštěná, pardon, úplně vymaštěná Sandra Nováková a její bradavky a mírné obtíže s cizími termity.  "Ty si umíš jenom honit bradavky" - "A ty už jsi dva roky nehonila nic"    Stárnu, blbnu, hádkovatím. Za mě o tu jednu  až dvě bradavky lepší než Matky. A ten soundtrack se  taky povedl. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele

5/10. Spíše než humorné, tak je to trapné až nepříjemně trapné, postavy jsou jen jednovrstvé karikatury bez duše. Vím o co se tady scénář snaží ale bohužel nedokáže to vyvažovat občas něčím srdečním nebo chytrým, vše jde jen jedním směrem a to tupostí. Zase člověk musí uznat, že hlavně Nováková s Čvančarovou si ty prvotřídní slepice a kravky dávají totálně na jedničku. ()

Reklama

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

Od tvůrců filmu Matky jsem toho opravdu moc nečekal, ale nakonec mě tento film mile překvapil. Je mnohem lepší než Matky ve všech aspektech. Děj i postavy jsou zajímvé, prezentace je fajn a hudba je dobrá. Herecké výkony byly taky dobré, ale Jakub Prachař má pořád jeden problém, přijde mi, že on v každém filmu hraje sám sebe. Film je vtipný, ale ke konci v něm nastane jedna politická debata, jejíž dialog mi přišel hrozně vnucený. Slow-motion souboj si taky mohli odpustit. 7/10 ()

D28 

všechny recenze uživatele

Nenudila som sa ani chvíľlu a zvlášť oceňujem fakt, že všetci predstavitelia členov rodinného stretnutia sa dokázali skvelo sústrediť na vysoko autentické vykreslenie svojej postavy a zároveň si to nesmierne užívať.As poň to je môj hlavný pocit z filmu, ktorému pomohla aj výstižná hudba a veselá bojová scénka. Tvorcom sa podarilo poštekliť divákovi aj bránicu, a niektorým snáď trošku i svedomie. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Vo filme sa striedajú úžasné momenty s hluchšími pasážami, keď sa totiž celý film odohráva v jednom byte s piatimi ľuďmi, musíte mať špičkové dialógy, ktoré dokážu baviť a udržať divákovu pozornosť celý film, tu to občas neplatilo. Miestami sa situácie a hádky opakovali a tak trochu nudili. Výrazne to ťahá Sandra Nováková v úlohe hlúpučkej nány, ktorej mýlenie si slov je to najzábavnejšie na celom filme a celkovo pôsobí tak realisticky, akoby to ani nehrala, ale napísala si scenár priamo na telo, takže paráda. Podobné tupelo si zahral aj Hynek Čermák, ale až toľko priestoru jeho postava na odkrytie svojej podstaty nedostala, čo je trochu škoda. Čvančarovej puťka až taká zaujímavá nie je a jediným ako tak normálnym členom rodiny je tak Prachař. Mohlo sa trochu viac zapracovať na niektorých postavách, aj na témach rozhovorov a situáciách a mohla to byť paráda, ale aj tak solídny počin, ktorý určite má čím pobaviť a nastavuje zrkadlo dnešnej spoločnosti. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (4)

  • „Příběh o rozhádané rodině může znít jako horor, my jsme ale hledali tu směšnou stránku hádajících a náramně jsme se u toho bavili. Natáčení jsme si strašně užili. Každý se někdy pohádal, takže jsme všichni mohli těžit z vlastních zážitků. Herci byli skvělí a práce s nimi byla fantastická. Všichni se do svých postav ponořili a díky tomu ten film vychází tak dobře, jak jsme si ho se Sandrou vysnili,“ uvedl Vojtěch Moravec. (SONY_)
  • Když jsou Hádkovi v obýváku, tak v televizi běží pořad Prostřeno (od r. 2010). (griph)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe. (dyfur)

Reklama

Reklama