Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdina španělského filmu, bývalý policista Torrente se přestěhoval do letoviska Marbella. Protože přišel o všechny peníze, nezbývá mu, než se vrátit ke své někdejší profesi. Při vyšetřování jednoho případu narazí na horkou stopu - městečku hrozí teroristický útok raketovými střelami, v jehož pozadí stojí zločinec Spinelli. Torrente a jeho parťák Cuco si musejí pospíšit, než bude pozdě. Film natočil režisér a představitel titulní postavy Santiago Segura. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Hnedka vzápětí jak jsme slíbil pustil do dvojky a to v originálním znění s titulky.Torrente bývalý policista jede zas tak jak ho máme rádi.Celkově film hezky odcejpá a film má tu příchuť Jamese Bonda po Španělsku s prdama,kozama,narážek na buzíky a negry a prostě je to bejk,který hraje hlavně kecema než akcí.Parťák Cuco a jeho face byl nesmrtelný a dalších pár hlášek do jeho portofilia. ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Hovado, děvkař, prase,rasista, fanoušek atletica a milovník whisky. Nejlepší detektiv co se s ničím a s nikým nesere a na nikoho nebere ohled , jeho city jsou .. jeho city nejsou . Kdo to viděl chápe .To je prostě náš Bouřlivák !!! U tohohle dílu jsem smíchy dokonce brečel ,prostě kdo neviděl tak ať to hnedka napraví !!! ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu je to o dost slabší, ale pořád docela slušná zábava. Navíc je trochu škoda, že tady se v českym dabingu použilo normálně nepřeložený jméno Torrente. José Luis Bouřlivák znělo mnohem líp... Ale super hlášek a komickejch situací si tady stejně užijete víc, než dost. Jestli vám nevadí trochu drsnější a občas nechutnej humor, tak se u filmu určitě pobavíte. Jestli jste intouši, tak si radši přečtěte Prousta. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Bouřlivák Torrente vyměnil Madrid za přímořské letovisko Marbellu, prošustroval všechny peníze a koupil si psa jménem Franco. Příběh a jeho soupeři jsou ještě debilnější než v prvním díle, ale zato ještě o stupeň vtipnější a absurdnější a jeho parťáci snad ještě retardovanější, pokud to ještě jde. Jinak ale Segurova životní role zůstává naprosto nehodnotitelnou sérií, u které je toto hodnocení pouze provizorní a odráží srovnání jednotlivých dílů, protože Bouřlivák by si zasloužil svojí vlastní hodnotící stupnici. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Torrente 2: Misia v Marbelle" (Torrente 2: Misión en Marbella) je v poradí druhý titul zo série filmov o svojráznom malom, plešatom, obéznom, slizkom chlapíkovi, ktorý sa volá José Luis Torrente alias Búrlivák. Pokračovanie bolo natočené v roku 2001, tri roky po premiére úvodného snímku. Santiago Segura znova usadol na režisérsku stoličku a zároveň aj opäť stvárnil titulnú postavu. Skrachovaný ex-policajt Torrente je v jeho podaní perfektný. Je to anti hrdina súčastnej neoliberálnej politickej korektnosti. Dej filmu sa presunul z Madridu do letoviska Marbelle, kde sa Torrente dostane do konfliktu s nebezpečným zločincom, ktorý plánuje spáchať teroristický útok. Ja som sa pri tom zabavil rovnako dobre ako pri prvej časti. *** ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama