Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Poslední recenze (1 942)

plakát

Sobík (2024) (seriál) 

Zajímavá jednohubka o stalkingu a vůbec hledání sebe sama. Richard Gadd hraje fakt parádně a někdy mu fandíte a někdy by jste ho zabil na místě. První tři díly jedou to samé a čtvrtý rozhodí drogový dýchánek i s tou rukou či fóglem v jiném těle. Seriál se místy stane nečitelným, ale jeho nevýhoda je, že už pak nefandíte nikomu a stále si říkáte co je tohle za debila, který soucítí s někým, když mu narušuje jeho já. Pak vlastně je to droga, kterou vyžaduje, ale to vzápětí se opět v seriálu přelije a konec je vyloženě aspoň dobrý šťouchnutí do zadku a to vyloženě. Sice to pak nedá smysl v širším kontextu jak zjistit, že jsem buzerant a stand up komik, ale zase tam hodit i jakože trans-ženu, gaye, nepříjemnou ženskou, tak vlastně v tom všem je to tak nějak skvěle zabalený, že to slíznete...pozor.. jako smetanu. Jo a bacha jestli někdo napíše z iphone.

plakát

Godzilla x Kong: Nové impérium (2024) 

A jedeme dál dámy a pánové. Godzilla a Kong jedou na další turné a opět to stojí ještě na větší dekadenci, než minule. Už předešlej díl mě bavil a věděl jsem co od něj čekat. Wingard musel všechny ty studia od vizuálních efektů dát nějak dohromady a říkám si jen kolik her a materiálu by mohlo vzniknout. Kong zde vlastně hraje prim a vypráví nevědomky více, než hrané postavy, který tu jsou takový křoví, protože musí. Ta omáčka okolo prostě akorát sedí k tomu, aby se od půlky filmu silně začala potit grafika. Jen je stále škoda, že tu není nějaký ten wauu efekt, že člověk spadne na prdel. Ono už je to tak graficky skvělé, že by to chtělo doopravdy s něčím přijít a příležitostí je vážně kvanta. Monstra si dávají dostaveníčko i ve městech, kde se vizuál nesmírně opakuje a nepřidá se nějaká ta třešinka navíc. Jo, zpomalovačka ve čtyřech nestvůrách vypadá božsky, jen se pak rozehraje Rio, ale kromě pár záběrů do lidí, se to opět odpoutá dál a nechávají se opět jen ty stvůry. Nejsou tu žádné jiné aspekty. Řvalo se zde hlasitě a já jsem opět velmi rád nechal volume hodně doprava. Nejspíš mám pro Konga trochu slabost, ale zrovna ty starší filmy, že bych nějak baštil, to rozhodně ne. Tenhle výplach mu sedí neskutečně i o jeden zub méně, já přesto musím přitlačit a od posledně musím dát ty čtyři.

plakát

Bez slitování (1977) 

Je tu psychická rovina, která drží film neustále v dramatický rovině. Film se drží jak býk červený až do samotného konce, kde se přepne rudá a začíná akční pasáž. Film není dostatečně akční a to může u někoho těžce narazit. Kdo nenarazil je major Rane a jeho ruka s hákem, kterou utrpěl v potyčce za pomstou. Jasně, třešinka dorazila a vlastně ani ten zbytek filmu není špatný, protože Devane se v tomhle filmu hodně našel. Zbytek může překvapit mladého Lee Jones, ale ten se tu spíš jen tak ohřeje, než, že by byl parťák po zbytek celého filmu. Vyloženě parťačka se zde najde a to je ženská, který se prostě líbí tyto typu mužů. Njn major z Vietnamu to už v USA mělo koule.Tak si Linda a Charles udělají výlet do Mexika za hlavním kápem, který musí z kola ven a jeho zbytek samozřejmě taky. Místy je to vážně utahanější a ten patriotismus, který dělal velký chlapy už kdyby sednul do vrtulníku je zde cítit, ale ono pak ve výsledku ani to nemá určitý hodnoty a z filmu to vyplivne to, že někdo tam prošel s hákem a brokárnou.65%

Poslední hodnocení (3 344)

Sobík (2024) (seriál)

21.05.2024

Godzilla x Kong: Nové impérium (2024)

20.05.2024

Bez slitování (1977)

20.05.2024

Operace mé dcery (1986)

20.05.2024

Godzilla Minus One (2023)

20.05.2024

Expend4bles: Postr4datelní (2023)

20.05.2024

Mé jméno je Nikdo (1973)

20.05.2024

Neposkvrněná (2024)

06.05.2024

Šógun (2024) (seriál)

06.05.2024

Reklama