Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavná éra kliniky "Cunningham Hall", kdysi proslulého ústavu pro duševně choré, je u konce. Nadbytek pacientů a nedostatek financí proměnily váženou instituci v zanedbaný páchnoucí blázinec. Prach v zatuchlých nemocničních chodbách rozvíří příchod nesmělého studenta medicíny Clarka (Joshua Leonard). Krátce po jeho nástupu jsou brutálně zavražděni lékař a vrchní sestra. Mezi pacienty se množí záchvaty zuřivého šílenství. Clarka pronásledují příšerné vidiny. Zdá se, že jediným člověkem, který má klíč k tajemství kliniky, je Ben, zaživa pohřbený v podzemí ústavu, v "díře" mezi beznadějnými případy... (Magic Box)

(více)

Recenze (73)

movie 

všechny recenze uživatele

Laciné, ale naštěstí alespoň celkem zábavné béčko, kde se stačí malinko "poupravit" a zážitek na večer máte zaručený. Je to takový ten odvar z Gotiky a všeho dalšího, co má co dočinění s blázincem a vraždami, hehe ... Samozřejmě očekávejte předvídatelné zvraty, tupou, ale celkem fajn pointu (nebo spíš závěr), rádoby erotickou scénu a všechno tohle. Teď měl ale vlastně napadá, že slušně se "poupravit" a bavit se můžu i u lepších filmů, takže MADHOUSE nechám na 2* :) ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Velmi podobné filmu The Ward, který u mě o hvězdu vyhrál. Hlavní hrdinové hrají stejně, jen tam je kočka, tady pidlookáč. V Madhouse jsou pěkně udělané freak masky, ve Ward je lepší kamera a více napětí. Holt Carpenter už má něco za sebou. Zvolte výše zmíněný. Tohle slabší průměr ze slušného blázinca. 55% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrná podíváná, která na začátku hodně navnadí, v půlce znechutí a ke konci totálně překvapí. Kdyby se tu nevyskytovalo tolik zbytečností a nelogických scén možná bych dal i víc než jen průměrné hodnocení. Triky byly v určitých momentech velice slušné a příjemně se na to dívalo, ale místy stupidní scénář i neschopnost všech okolo mě dost často znechutili předchozí zážitek. Bohužel mohl z toho být velice úspěšný film, ale ve finále je z toho leda tak obyčejný průměr, který si možná za pět roků pustím znova. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Šílenství má prý mnoho podob a Clarkovi začíná solidně šibat a měl by prášky na uklidnění zobat jak lentilky. Jinak kam tenhle dacan přijde tam je hnedka malér, jeho bych teda za kolegu v práci nechtěl. Film se snaží působit tajemně, ale ruku na srdce...komu to nebylo jasné tak za půl hodinky? No? Takže překvápko se nekonalo, moc to nestraší, ale dobře to odsýpá takže suma sumárum čistej průměr. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Solidní chaos a herec, ke kterému chovám antipatie už od té doby, co ho parta idiotů hledala v lese, kde by nezabloudil ani hluchoslepý chovanec Bohnické léčebny. Naštěstí ostatní postavičky byly snesitelné a chvílemi se podařilo uplácat blázincovou atmosféru tak krásně, že mně samotnému z toho začínalo malinko hrabat. Závěrečné chaotické a ne moc uvěřitelné vysvětlení ubralo plyn mé myši, když jsem klikal na hodnocení. Venkoncem průměr, který ale určitě stojí za zhlédnutí. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Lék Risperdex zmínění ve filmu je odkaz na skutečné antipsychotikum Risperdal. (rafix)
  • Film se natáčel v Bukurešti v Rumunsku a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama