Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní agent Frank Castle provedl další z úspěšných zásahů proti zločinu, když připravil past na gangstera Mickyho a jeho parťáka Bobbyho, který v přestřelce s agenty FBI zahyne. Gangsterský boss Howard Saint zuří, protože Bobby byl jeho syn. Jeho vztek dostane nový směr, když zjistí jméno agenta, který akci připravil. Jeho žena a Bobbyho matka Livia trvá na tom, aby za synův život zaplatila celá Frankova rodina. Zatímco Frank Castle tráví šťastné chvíle s manželkou Marií, synkem Willem a užívá si setkání se svou rozvětvenou rodinou, jeho dům obklíčí komando vedené Saintovým právníkem Quentinem a druhým synem Johnem. Všechny v domě bez milosti postřílí. Marii s Willem se sice podaří ujet, zoufalý Frank je však později najde na molu zavražděné. Vzápětí je obklíčen, brutálně zbit, postřelen a nakonec hozen do moře. Navzdory zraněním přežije. Vrátí se do města a začne připravovat pomstu. Unese Mickyho a rafinovaným "mučením" z něj dostane všechny dostupné informace o Saintovi a jeho rodině. Všichni vědí, že Frank je odhodlán dokončit pomstu a sám přitom zahynout. Posledním krokem definitivně přesvědčí Sainta, že je mu Livia nevěrná s Quentinem, a ten oba zabije. Svolá všechny své muže, dorazí však i Frank, který se nezastaví, dokud bude Howard Saint nebo jeho muži naživu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

klerik 

všechny recenze uživatele

Najprv som mal pocit, že problém je v tom, že z toho chcú robiť príliš vážny film. Potom prišla scéna s tým ozembuchom a rehotal som sa.Travolta v saku sa opäť hral (doslovne) na záporaka, ale ten koniec bol až nechutne brutal. Natočené v štýle deväťdiesiatych rokov, bez zbytočných efektov, ale radsej si pozriem starú (a dosť odlišnú) verziu s Lundgrenom... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Někdo si zapomněl vzít do střihačské nůžky a tak se první hodina neúměrně vleče. Úvodní půlhodinka je hudná až to bolí. Thomas Jane má v sobě minimum charismatu a John Travolta nepředvádí kdovijaký herecký koncert, takže to spíše vypadá jako by se v tomto filmu ocitl omylem. Postupem času se situace přecejen zlepšuje a divák je svědkem i povedených scén. Jednoznačně vede scéna s ruským zabijákem. Závěrečné akční inferno, které Frank rozpoutá, přichází bohužel pro mě již pozdě. Z Punishera má člověk dojem, že má schopnosti vyřídit ty amatérské záporáky během pár minut. 55% ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Tohohle se Bůh nezúčastní aneb flambování zaživa s příchutí chilli con carne. Kdo by to řekl, že od dob Lundgrenova obskurního nudismu v kanálech uteklo už bezmála 15 let. A kdo by to řekl, vzniknul takřka podobný film jen s tim rozdílem, že novinka kopíruje současné technické možnosti. Místo temného, surově zemitého béčka z videopůjčoven, který mělo všechno brutální kouzlo 80tých let je tu hi-tech moderní, střídmě surové a o mnohem víc cyničtější podání s mnohem víc cool symbolem. Jak sem si tak, při vší nostalgii připomněl topornou minimalistickou mimiku páně Lundgrena s pohledem mnohdy připomínajícím notora na odvykačce, nedovedl sem si představit nikoho jiného, natož Thomase Janea. Ale světe div se, na rozdíl od sexy-ex-tanečníka Travolty mi v celým tomhle spektáklu seděl nejvíc a mimoděk potěšila i smyslná Rebecca Romijn. Vlastně jsem na úplně stejném hodnocení jako tehdy, jen místo umatlaný kazety s věčně přeskakujícím začátkem, tady jsem ochutnal HD 100 minut vyčkávání a jedno upachtěného defilé. [5/10] ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Travoltu jako padoucha můžu, jen nechápu s jakým klíčem si vybírá role. V tolika zhovadilostech co už hrál a je (zdá se) nepoučitelný. Punisher je slabina, pár momentů se mi ale líbilo. Steroidový rus byl kouzelný a W.Patton hrál vcelku s pocitem, že ho to baví, jindy zajímavá Rebecca R-S tady měla po celou dobu tragický výraz, škoda... nemuselo to být podprůměrné béčko... ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Příběh sice ohraný, ale u filmu jsem se opravdu bavil. Punisher jasně dokazuje, že komiksový hrdnina nemusí oplývat radiací nabytými gumovými končetinami nebo rentgenovým pohledem, ale stačí mu být pořádně nasraný a mít hezké tričko. Frank Castle je navíc pořádný poctivý drsňák a charisma mu nechybí ani ve chvílích, kdy dostává do držky a obličej se mu topí v blažce. A že takových chvilek najdete ve filmu povíc. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (31)

  • Wrestler Kevin Nash (Rus) si kvôli svojej úlohe musel ostrihať vlasy. Ako vysvetlenie tohto nového účesu povedal svojim fanúšikom, že stavil svoje vlasy v zápase proti Chrisovi Jerichovi. (Spilvo)
  • Mnoho scén mučení Spackera (Ben Foster) Quentinem Glassem (Will Patton) bylo improvizovaných. (akisha)
  • Ve scéně, kdy se hlavního hrdinu chystají zabít a jeho ženu a dítě srazí auto, žena leží na zádech. V dalším záběru je však na boku. (Terva)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Max Payne sa prestrieľal do filmu

Max Payne sa prestrieľal do filmu

27.06.2005

Štúdio Fox vypustilo do sveta správu, že plánujú sfilmovať legendárnu akčnú hru MAX PAYNE, ktorá sa vďaka svojej originalite zapísala nezmazateľným atramentom do dejín svojho žánru. Jej príbeh sa… (více)

Reklama

Reklama