Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

Derek 

všechny recenze uživatele

dost dobre, zo zaciatku som mal obavy lebo som si nevedel predstavit ako prevedu svet ali g-ho na filmove platno, ale pravdupovediac dopadlo to celkom slusne. i ked je jasne ze vysumelo dost povodnej komiky ktorou je ali g povestny (konfrontacia "bieleho tupeho rapera" so skutocnymi nic netusiacimi ludmi, co cohen doviedol k dokonalosti v boratovy), ale namiesto toho tam pridali dost vulgarneho humoru ktory vsak vobec neposoby nejak krcovito ale vazne vtipne. dabing dost vtipov zabil (bush), ale v originale je to bomba. no a je tam dokonca aj cohenove dalsie alter ego borat (este by to chcelo bruna). ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Určitě je tento film kravina nehorázná, ale každopádně je to nuvěřitelně zabávné. Opravdu jsem se smál nahlas. Největší podíl na tom má samozřejmně Sacha Baron Cohen, jehož hlášky, pohyby a všechno možný, je naprosto nezapomenutelné. Řada vtipných scén. Strašně moc vtipné hlášky a výborné dialogy, vytvořili vážně vtipnou komedii, která na 110% pobaví a to byl účel, takže i když je to kravina, tak v případě tohoto filmu je to jedno. Velmi mně nadchla hudba, která je tvořena především hip hopem, a to je jedině dobře. Myslím si také, že filmu prospívá, že se neodehrává v USA. Až budu mít blbou náladu, tak to zhlédnu určitě znovu, protože mi to určitě tu naládu zvedne. Ale ať se snažím sebe víc, tak více než 3* z toho prostě nevytáhnu. Možná je to tím, že ke konci to poněkud ztrácelo tempo ale i tak Restekp!!! ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Když to srovnám s Boratem a Brünem, tak Ali G mi přišel o něco slabší. Možná je to tim, že jsem viděl film s dost hroznym dabingem. Z různejch skečů vim, že Sacha Baron Cohen jako Ali G mluví úplně jinak a tahle postava je dost založená na tom, že prostě mluví jako pošuk. Někdy na to asi zkusim kouknout i v originálnim znění. S dabingem je to za 4. lnk cr b82rez 2g4 ()

Torision 

všechny recenze uživatele

No jo, no jo. Sasha B. Cohen vytvořil zase další crazy komedii, která stojí jenom na jeho dechberoucím hereckým výkonu.Dívat se na Aliho taneční kreace a poslouchat jeho rádoby rapy a vurážlivý gagy stojí fakt za to.Samozřejmě - film nemá celkemvzato pořádnej děj a opírá se o spoustu gagů, to ovšem filmu (stejně jako u Borata nebo Bruna) nijak neškodí. Fuckt jsem se zasmál a rád si tenhle biják pustím znova.....a pamatujte R-E-S-K-E-P-T ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Poměrně příjemná parodie na hiphopovou mládež a jejich rádoby gangsterská uskupení a stav britské politické scény. Ali G (Sacha Baron Cohen) je společenský outsider, kterému se z nenadání otevírá možnost vstoupit do nejvyšších pater politiky. A využívá to ve vrchovaté míře, vpadává do života všech, aby ho zcela obrátil na ruby, nebere si servítky s žádným ožehavějším tématem, ať se jedná o drogy, přistěhovalectví, mírová jednání a politické intrikaření. Z dalších rolí je nutno zmínit ministerského předsedu (Michael Gambon), ambiciózního Davida Carltona (Charles Dance), který stojí za stoupající hvězdou Aliho, nebezpečnou krásku Kate Hedges (Rhona Mitra) ve službách Carltona, Aliho čubičku Julii (Kellie Bright), a více, či méně směšné hiphopery Rickyho C (Martin Freeman), 2Paca (Ed the Dog), Davea (Tony Way), Jezzyho F (Nabil Elouahabi), či Hassana B (Ray Panthaki). Neumdlévající, vzdorovitý, namyšlený, nechytrý. Mění, bourá, tvoří, užívá si a rozechvívá vše a všechny. A přesto je velký potenciál srážen někdy až opravdu hloupým humorem. Ale tak je to stále velmi pozoruhodné dílo. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Na summitu OSN, na kterém řeší Ali G (Sacha Baron Cohen) a ministerský předseda (Michael Gambon) konflikt v Africe, můžeme vidět mluvit prezidenta USA, vedle nějž sedí zástupce České republiky. V roce 2002 Česká republika předsedala 57. valnému shromáždění OSN. (Matej.Mirejo)
  • V čase 52:50 při odchodu Aliho (Sacha Baron Cohen) z kabinetu parlamentu, člen říkající „západ“ ukazuje znak „West Coast“ špatně – prostředníček přes prsteníček. Správně mají být prsty prohozené. (lukaaris)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama