Reklama

Reklama

Alibi na klíč: Den D

  • Francie Alibi.com 2 (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Hlavní hrdina Greg měl se svými kumpány agenturu na výrobu alibi. Záletníkům a každému, kdo zrovna nechtěl říct pravdu, připravili alibi ušité přesně na míru. Jenže se zamiloval a svojí přítelkyni slíbil, že nebude lhát ani ke lžím dopomáhat někomu jinému. Jeho život dostal řád a klid, dokonce až příliš. Ne však na dlouho! Greg se rozhodne požádat svou dívku snů o ruku, ovšem její láskyplné „ano“ má jednu podmínku. V jejich Den D chce konečně poznat Gregovy rodiče. Jenže jeho otec je podvodník a kriminálník, matka hvězdou erotických filmů, navíc jsou rozvedení a nesnáší se. Tahle smrtící kombinace má sílu zničit celou svatbu i přilehlé okolí. Greg proto musí s kamarády ještě naposledy oživit agenturu a pro poslední alibi najít falešné rodiče. Plán vychází přesně do té chvíle, než se objeví ti skuteční. Nastává panika, rychle je potřeba najmout falešnou nevěstu a souběžně s jednou svatbou je nutné uspořádat i druhou svatbu v sousedově domě. Následná lavina karambolů, malérů a zvratů nedá postavám ani divákům vydechnout. Skutečný Den D! (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 7

Recenze (85)

Kothy 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu jsem se dostal úplně náhodou. Není to první nová francouzská komedie s tímto obsazením, co jsem viděl. Děj je poměrně vtipný, i když lehce předvídatelný. Greg nechce na svatbu pozvat své rodiče, a tak zorganizuje falešnou svatbu. Jak se ale říká, lež má krátké nohy a ani tohle se nedá ututlat. Pak už jen následuje série šílených shod okolností a všechno se protne. Samozřejmě je ale heppáč nevyhnutelný. "Jsou pravé!" ()

mclenin 

všechny recenze uživatele

Francúzi tie komédie vedia a partička okolo Philippe Lacheaua obzvlášť. Opäť sa stretávame so starými známymi tvárami, ktoré sa ocitnú v bizarných situáciách plynúcich z nelogických a hlúpych rozhodnutí, a tomu zodpovedá aj úroveň servírovaného humoru, ktorý je síce z kategórie tých lacných, avšak rozhodne zabaví. Pozerané v partii kamarátov niektoré scény vyvolali doslova salvy smiechu a slzy v očiach. ()

Reklama

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Týhle bandě kreténů není nic svatý. První Alibi.com byla celkem fajn zábava, ale to mohla být náhoda. Pak jsem z nudy nakoukal vše od Lacheaua, Boudaliho a tý jejich party a fakt se dost bavil. Ale že si u Dnu D smíchy cvrknu, to jsem nečekal. Velký naděje francouzský komedie a za mě rozhodně komedie roku! ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Alibi na klíč rovná se pro mne jedna z nejlepších komedií poslední doby. Alibi na klíč: Den D……no, po opravdu zdařilé jedničce jsem čekal trochu víc. Philippe Lacheau a jeho kumpáni to opět zamotaly na jedničku s hvězdičkou a dokonce mi přišlo, že ještě sešlápli plyn, co se akce týče, jen si dost často spletli jednoduchý humor s tím laciným a taky hluchých míst bylo víc, než bych si představoval. Ale jinak jsem se bavil jako vždy….tahle groupe to sprostě umí a jestli se někdo může nazývat současnými králi nenáročné komedie, tak minimálně v Evropě to jsou právě oni. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Z jedničky si pamatuju jen tu nejzákladnější kostru. Úvod dvojky vám ho naštěstí ještě pěkně připomene. A pak, i díky velmi strohé stopáži, do vás začne ládovat jednu vtipnou scénu za druhou. Den D je totiž výrazně lepší a vtipnější, než jednička. Není to nejlepší komedie dekády, na kterou se bude ještě dlouho vzpomínat, pro mě to je ale velmi příjemné a funkční překvapení. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa v parížskom regióne, pričom tri dni sa natáčalo aj v Maroku. Natáčanie prebiehalo od 13. mája 2022 do 23. júla 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama