Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může všechny tyhle sny splnit. Klavíristka Anet (Kristal Shine), atletka Marta (Dominique Alagia) a tanečnice Tina (Anna Šulcová) stojí na startovní čáře dospělých životů. Mají své touhy a naděje, ale do jejich příběhů se také promítají rodinné problémy či milostné trable. Každá z trojice dívek se přihlásí do soutěže Cool Girl s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je třeba především věřit v sebe sama. Film vznikl na motivy stejnojmenné úspěšné knihy Leny Valenové. (Donart Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Úroveň Tomáše Magnuska. Rádoby strhující příběh jenom bez příběhu. Iritující herecké/neherecké výkony influencerek, které jsem dosud naštěstí neznal. Product placement snad v každé scéně. Ani bych se nedivil, kdyby to byla Cool Girl Jaromíra Soukupa. Inteligencí celého filmu by to tomu odpovídalo. Zbylé obsazení dá lecčemu tušit. ()

Argondia odpad!

všechny recenze uživatele

Velké, plastické, tupé, neherecké, tik tok instagramové peklo s botoxovými kačeřími hubami a scénářem ze špatného porna. Je opravdu k pláči, že takové kreatury jsou vzorem pro mládež, vyrostou z ní dementi s vypláchlým mozkem. Jsem moc ráda, že nepatřím k této vymaštěné generaci. To je konečná. Je mi trapně, že jsem to vůbec  viděla. Dominique si pamatuju ze Superstar, ale jak se, sakra, dostala k filmu? Zřejmě z pod stolu režiséra Tichého, jako její 2 kolegyně. ()

Reklama

HanzoBureshi odpad!

všechny recenze uživatele

Ach ty zlaté časy s Horst Fuchsem, protože tohle byl opravdu hodně dlouhý teleshopping. Už podle prvních recenzí bylo jasné, co divák dostane. Příběh tu byl skoro nulový, většinou mi přišlo, že se tu jen odříkávají dialogy z textu bez špetky nějakého hraní a postavy mi přišly duchem mimo. Každá dějová linka má ending jako z pohádky. Nejvíce mě položila dějová linka s Mexikem. Ani nevím, co je hlavním cílem tohoto díla. Je to jen celovečerní reklama, která divákovi vůbec nic nedá. ()

Grimaldi odpad!

všechny recenze uživatele

I když se běžně k začínajícím režisérům snažím přistupovat shovívavěji, tak tím, že se Jeremy Tichý podílel i na scénáři, produkci a dokonce i herecky, všechna zdejší kritika filmu by měla směřovat k němu a po právu. Očekávat dobré herectví od influencerek už předem nešlo. Kristal Shine je v tom opravdu špatná, Anna Šulcová zas naprosto trapná. Jediná Dominique Alagia předvedla navzdory svým nafouklým rtům (což je věc osobního vkusu, ale já jejich fanoušek vážně nejsem) celkem fajn výkon. Samotná soutěž Cool Girl, její fungování a koncept, partnerské vztahy a stereotypy o Mexiku, seriál Špionka, to vše samostatně jsou naprosto stupidní a nekoukatelné scény. Tady tvoří téměř celý film a posílají ho tím na dno filmového odpadu světové úrovně. Když to jenom trochu půjde, vyhněte se tomuhle filmu sakra velkým obloukem. ()

jigsaw44 odpad!

všechny recenze uživatele

Geniálne a originálne vo všetkých smeroch. Minimálny až žiadny productplacement (hlavne BubbleTea a jedna nemenovaná drogeria tam vobec nie sú). Lepší príbeh a dialogy by nenapísala ani AI. S týmto vysokým hodnotením sa to určite zaradí medzi skvosty českej kinematografie. Snád bude čoskoro dvojka, lebo toto je TOP FILM, tak by si to zaslúžilo pokračovanie. Samozrejme ironicky. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Film je natočen na motivy knižního bestselleru Leny Valenové, české autorky žijící v New Yorku. (ČSFD.cz)
  • V akční scéně z fiktivního filmu „Špiónka“ byly použity tyto zbraně: pistole CZ75D, Star model B Walther P38, revolver Smith & Wesson M&P, útočné pušky M4 a Galil SAR, samonabíjecí puška M1 carbine. (Martyn.86)
  • Sponzoři filmu s umístěným product placementem jsou mimo jiné Metropole Zličín, Crocodille ČR se svou Bageterií Boulevard a 360Pizzou, automobilka Dongfeng, klub Duplex, Oxo Tea nebo oblečení Lelosi. (machonza)

Reklama

Reklama