Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může všechny tyhle sny splnit. Klavíristka Anet (Kristal Shine), atletka Marta (Dominique Alagia) a tanečnice Tina (Anna Šulcová) stojí na startovní čáře dospělých životů. Mají své touhy a naděje, ale do jejich příběhů se také promítají rodinné problémy či milostné trable. Každá z trojice dívek se přihlásí do soutěže Cool Girl s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je třeba především věřit v sebe sama. Film vznikl na motivy stejnojmenné úspěšné knihy Leny Valenové. (Donart Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

Jana548 

všechny recenze uživatele

Nic moc jsem od toho podle hodnocení nečekala. Opravdu to má spoustu mezer a pokud sáhnete po jiném filmu určitě uděláte lépe. Film je mířen max tak pro náctileté publikum. Nejvíc mě dostala část, kdy šli holky soutěžit do Cool Girl. Vážení režiséři: SPOILER: Představili jste 7 holek, pak v 1. kole jich tam sedělo 5, do dalšího kola, kde se čeká, že někdo vypadne jich postoupilo 5 a to že zůstanou 3 hlavní hrdinky bylo jasné od začátku. Ale tohle mě teda rozsekalo, to neumíte počítat, jasný je to jen film, ale jak to pak má být uvěritelné, když tam jsou takovýhle chyby. 2* ()

xmatysekx 

všechny recenze uživatele

Podle trajlerů jsem čekal pohodovou, mírně podvratnou blbinu s fajn herci a s lehkým girl power poselstvím. Ale jak se film rozjel, připadal jsem si jako bych seděl v letadle, které někdo unesl a teď s ním stoupá někam do stratosféry. Respektive do satirosféry - nejen, že to bylo mnohem vtipnější, nápaditější a ulítlejší, než jsem čekal, ale je to i skvělá feministická satira, brutální i citlivá zároveň. Ano, polopatická a místy stereotypní, ale konkrétně v Česku, kde je feminismus sprosté slovo, bych si fakt nestěžoval na to, že film tohle téma tak pře(d)žvýkává. Že jde jedinečný a originální počin, bylo jasné už z traileru. Ale teprve ve filmu poznáte, že je to i velmi chytrá a dospělá satira. Děti většinu vtipů nepochopí a už teď lituji rodiče, jak budou muset odpovídat na otázky jako "Mamííí, a co je to ten influencer?". Vizuální nálož je to intenzivní (možná až moc, jsem rád, že to má pod dvě hodiny). ()

Reklama

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Úroveň Tomáše Magnuska. Rádoby strhující příběh jenom bez příběhu. Iritující herecké/neherecké výkony influencerek, které jsem dosud naštěstí neznal. Product placement snad v každé scéně. Ani bych se nedivil, kdyby to byla Cool Girl Jaromíra Soukupa. Inteligencí celého filmu by to tomu odpovídalo. Zbylé obsazení dá lecčemu tušit. ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Kurvičky z OF, TT a YT se vydaly dobýt svět filmu. Kdo se neorientuje v aktuálních trendech, tak bude jistě překvapen, že ideál krásy má blízko k pavilonu ptakopysků. Pod záštitou marketingového kolosu Jíra Industries předvedly herecké peklo a jelito Tichý taky nebude zrovna nejostřejší tužka v penálu. Polovina těch kašparů se mihla v Clash of the stars, takže fanoušci bizáru si přijdou na své, ale jinak je to samozřejmě tragédie. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Ja som neveril, ale bola to skutočnosť. Ono to je skutočne fakt také zlé. Asi okrem kamery a strihu, zvyšok je čistý odpad. Dal som tomu šancu, videl som to, môžem si na to spraviť názor. Filmy s neherečkami môžu byť fajn, len to musí chytiť niekto kvalitný, po všetkých smeroch a hlasoch. Ako je možné, že tento príbeh bol knižný bestseller? Je to fakt len tak zle prevedené na plátno? Neviem a nikdy sa to nedozviem. Zaslúžený ODPAD! ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Sponzoři filmu s umístěným product placementem jsou mimo jiné Metropole Zličín, Crocodille ČR se svou Bageterií Boulevard a 360Pizzou, automobilka Dongfeng, klub Duplex, Oxo Tea nebo oblečení Lelosi. (machonza)
  • Představitelky hlavních rolí se setkaly se svými fanoušky v rámci předpremiér po celé České republice. (ČSFD.cz)
  • První český film, kde tvůrci obsadili do hlavních rolí influencerky. (ČSFD.cz)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno