Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál, ve kterém Harry a Meghan promluví o různých peripetiích, které museli bok po boku překonat od prvního rande až po odchod z královské rodiny. (Netflix)

Recenze (71)

rowdys odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ako existuje na Netflixe Parental controls, tak by na ňom malo existovať aj Husband controls a v živote by sa toto cirkusantské porno o jednej sliepke a jednom podpantoflákovi nezjavilo v mojom watchliste a ja by som nemusel absolvovať šesťhodinovú tirádu sračiek, aby som si večer vrzol. [/rant] ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Špinavé rodinné prádlo se má prát za zavřenými dveřmi. Ne ho dát k vyčištění bulváru ala Netflix, a udělat z toho teatrální show. Paradoxně největší část z dokumentu byly stížnosti a rozčarování na chováním bulváru, kterého se tak chtěli zbavit a mít konečně soukromí. No nevím, zda tento dokumentární počin byl to pravé ořechové. Pravdu, jak to skutečně bylo mezi Harrym, Meghan a zbytkem královské rodiny se stejně nedozvíme, palác zachovává jako už tradičně mlčení, a k seriálu se (podle mého pochopitelně a správně) nevyjadřuje. Meghan na mě působila jako v roli největší chudinky na světě, ona je ta hodná, dokonalá, skvělá, chytrá a ostatní jí jenom ubližují. Nemyslím si, že tomu tak zpočátku bylo, ovšem pokud si myslela (jako že asi ano), že když si vezme prince z královské rodiny, tak bude její život plný příjemných událostí a pohody, tak asi po svatbě hodně rychle vystřízlivěla. Harry mě přišel (bohužel to tak musím napsat) jako chudák, který to vlastně v konečném součtu schytal nejvíc - rozhádal se s rodinou, přišel o přátele, opustil svou vlast. Místy v dokumentu bylo vidět jak ho to mrzí, jak neví co říct. Bohužel ale bylo také vidět, že se místy za Meghan stydí (např. při ukázce jak se klaněla královně - mimochodem nevěřím tomu, že jí nikdo neukázal jak se má uklonit, ani Harry, když s ní ke královně šel...vždyť to bylo otázka pár sekund ukázat pukrle). Celkově je dokument pojatý jednostranně, logicky tu chybí vyjádření druhé strany - Harryho otce, královny, bratra..... Jak už jsem psala, pravdu se nikdy patrně nedozvíme, ale dle mého názoru bude vina na obou stranách. ()

Reklama

Matyeos 

všechny recenze uživatele

Britský bulvár bez soudnosti šikanuje Meghan a systém oddělených mediálních kanceláří královské rodiny řešení problému nepomáhá, ba naopak, přímo škodí. I přesto, že člověk dokáže s touhou páru po svobodě a klidu sympatizovat, zůstává mu v puse hořkost z paradoxu jejich utrpení v rámci privilegovaného statusu, sebemrskačství a neschopnosti se nad věci více povznést. ()

deizolator 

všechny recenze uživatele

Já dávám pět hvězd, které bych sám od sebe před shlédnutím nečekal. Dávám je za obsah i formu, shlédl jsem velmi detailně a některé pasáže i víckrát. Harry a Meghan poukázali na nesmyslnost pokrytecké anglické taškařice, kterou královská rodina hraje pro svou zemi skrze škodolibá média. Harry je hrdina, který neváhal obětovat vše pro svou lásku, žádný podpantofelník. Oba jsou čestní s dobří lidé. Královská rodina jsou jen nastrojené opičky hrající divadlo v zlaté kleci, do které lid sarkasticky tluče tyčí pod heslem “You pose, we pay”. Středověký tyjátr na jarmarku. Téma rasismu vnímá sice Meghan po americku až příliš citlivě, ale Anglie způsobila skrze kolonialismus tolik utrpení, že si ani náznak rasismu nemůže dovolit. Běloši jsou v Commonwealthu menšinou a měli šanci se podle toho začít chovat. Meghan mohla a chtěla pomoct. Královská rodina prokázala, že jsou jen připomínkou starých, pro ně dobrých časů, a že patří do propadliště dějin. Harry for president! ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Místní hejty a nízké hodnocení chápu tak, že většina hodnotících hltá bulvár a věří všemu, co se v něm píše. Každopádně asi nejzajímavější pro mě bylo, když jsem si uvědomil, že celá královská rodina se vlastně v ničem neliší od Kardashianovic klanu, jde jim jen o slávu a moc, stejným způsobem k tomu využívají média a neštítí se ničeho. Je dobře, že někdo má konečně koule ukázat na to, jak jsou zkažení. Skvělý dokument. Top komentář: zorrra (Pro monika.lavri: Ááá, potrefená husička se ozvala. Jdi si otevřít Blesk, dezolátko :)) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama