Reklama

Reklama

Super Mario Bros.

  • Česko Superbratři (více)
Trailer 2

V Brooklynu začnou záhadně mizet mladé dívky. Jednoho dne je unesena i krásná archeoložka Daisy (Samantha Mathis), do které je zamilovaný instalatér Luigi Mario (John Leguizamo), kterému nezbývá nic jiného, než se se svým parťákem Mariem (Bob Hoskins) vydat do dinosauřího světa ukrytého v podzemí Brooklynu, kde vládne krutý vládce Koopa (Dennis Hopper). Snímek Super Mario Bros. vznikl na motivy světoznámé videohry od společnosti NINTENDO. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (126)

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, co si o tomhle filmu mám myslet. Je to mírně nevkusné, mírně zábavné, napůl ospalé a napůl akční, občas mě z divácké letargie probral nějaký ten vtípek a celkově si myslím, že je to hanobení Mária s Luigim, těch našich dětských idolů. Možná, že by film o hrdinných instalatérech měl natočit spíš Tim Burton, ten by to asi čapnul líp. ()

Jurator 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že narozdíl od jiných převodů her na filmové plátno jsem až tak zklamán nebyl - s ohledem na to, že v originální nintendovské hře se jen pohybujete s panáčkem po plošinách a skáčete na nepřátele. Pak zabijete draka a osbobodíte princeznu. Má to samozřejmě své kouzlo, ale jak k něčemu takovému udělat scénář? Nejlépe tak, že použijete jen hlavní postavy a nebudete se držet dějové linie (která je v herní předloze primitivní). Autoři správně zapojili fantazii, udělali z toho prima oddechovou sci-fi pohádku a nezklamali ani fanoušky. Rozhodně úspěch. ()

Reklama

Maza2222 

všechny recenze uživatele

Spíš průměr. Hra byla mnohem lepší, Měla lepší vzhled a záporák hry byl ( narozdil od tohodleho) zajímavý,chrlil oheň. Efekty se nepovedly ( díky bohu, že nejsou ve hře). Tady byli jen takový ulitý blbosti jako ten dinosaur zmutovaný s člověkem. Herci byli nic moc a postavy byli úplní blbečci, což ve hře nejsou. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Explodující mauzoleum. Zpočátku jsem si u tohoto filmu řekl, že nebude tak špatný, jak podle hodnocení může vypadat. Já se ale mílil. U tohoto filmu jsem v polovině usnul, a pak mě ke konci vzbudila má ségra, která se se mnou na to dívala. Omlouvám se, ale tohle podle mě není dobrý film. Nudil se, a špinil jméno kultovní videohry. ()

Mr.Floyd 

všechny recenze uživatele

Ako hráč a milovník Super Maria som to jednoducho musel vidieť a taktiež ma k tomu donútila zvedavosť. Tá hra má takmer nulový dej (myslím, že sa vo väčšine dielov jedná o zachránenie buď princeznej alebo bezbranných obyvateľov pokojnej krajinky). Ale toto som naozaj nečakal! Naozaj neviem kto napísal scenár, ale prekonal sa. Absurnosť nad absurdnosť, ale je to neskutočná sranda, nie že by bol dej sám o sebe nejakko extrémne komický, ale film sám o sebe je smiešny viac než dosť. Keď sa na to, ale pozrieme triezvym pohľadom tak si musíme pripustiť, že filmy podobného kalibru väčšinou dopadnú omnoho horšie. Je to snímok priemerný, ale v istých ohľadoch aj výnimočný, pre fanúšikov Super Maria najlepšia voľba v širokej ponuke filmov. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (42)

  • Oba hlavní představitelé, Bob Hoskins a John Leguizamo, se mnohdy před natáčením opíjeli, aby jim šlo natáčení hladčeji. Důvodem bylo, že průběh natáčení pro ně byl noční můrou. John Leguizamo o tom jednou informoval. (Zodd)
  • Vo svojej autobiografii z roku 2007 John Leguizamo (Luigi) hovorí, že on a Bob Hoskins (Mario) neznášali prácu na filme. Obaja zrejme vedeli, že dopadne zle a ako jeden z hlavných dôvodov bol, že vedúci projektu chceli viac film pre dospelých, zatiaľ čo v štúdiu chceli film pre deti. (Raccoon.city)

Související novinky

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama