Reklama

Reklama

Super Mario Bros.

  • Česko Superbratři (více)
Trailer 2

V Brooklynu začnou záhadně mizet mladé dívky. Jednoho dne je unesena i krásná archeoložka Daisy (Samantha Mathis), do které je zamilovaný instalatér Luigi Mario (John Leguizamo), kterému nezbývá nic jiného, než se se svým parťákem Mariem (Bob Hoskins) vydat do dinosauřího světa ukrytého v podzemí Brooklynu, kde vládne krutý vládce Koopa (Dennis Hopper). Snímek Super Mario Bros. vznikl na motivy světoznámé videohry od společnosti NINTENDO. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (126)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jak předělat na film hru, která má nulový příběh? Jedině naprosto zvráceným způsobem:) Ale i tento způsob je do jisté míry zábavný, vzpomeňte třeba na úžasně slizkého Dennise Hoppera nebo jeho poněkud méně inteligentní nohsledy. Ano, ty co tak krásně říkají: "Gumbaa.":) Jinak ale opravdu nechápu co donutilo herce kalibru Boba Hoskinse a už zmiňovaného Dennise Hoppera, aby se na něčem takovém podíleli. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Mohlo to být i horší. Mnohem. Ale také to mohlo být diametrálně lepší. Vždyť přece Mario je tak nosná frančíza, že z tohohle filmu mohla být opravdová bomba. Výsledek je ale nanicovatý paskvil, který má s hrou společného opravdu málo. Dobře to ale uteklo, takže s hodnocením to je tak na půl cesty. Škoda nevyužitého potenciálu. 50% ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Adaptace rozverné videohry do camp divočiny nese v duchu předlohy jednoznačné poselství: z videoher vám změkne mozek. Rozhodně není náhodou, že se ve filmu objevuje motiv evoluční degenerace. Na druhou stranu je chvályhodné, že se tvůrci drželi ve filmu přímo konstatovaného principu "everything is possible" a dali tak vzniknout jednomu z nejbizarnějších světů, jaké se na filmovém plátně kdy objevily. ()

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, co si o tomhle filmu mám myslet. Je to mírně nevkusné, mírně zábavné, napůl ospalé a napůl akční, občas mě z divácké letargie probral nějaký ten vtípek a celkově si myslím, že je to hanobení Mária s Luigim, těch našich dětských idolů. Možná, že by film o hrdinných instalatérech měl natočit spíš Tim Burton, ten by to asi čapnul líp. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Hru som nikdy nehral, no film som si schuti pozrel. Síce o dejovej línií tu není ani zmienka, zato si môžme užiť kopec zábavy s Denisom Hooperom a jeho ovládnutí sveta. Na to ale potrebuje získať kúsok meteoritu, ktorý vlastní mladá Daisy. Tvorcovia dobre okopírovali klasickú hru a upravili fantáziu realitou (napr. cestovaním času, paralerný svet) ale niečo tomu chýbalo. Ale ak máte radi zábavu plnú absurdností a jazdy, smelo dotoho. 60 percent. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (42)

  • Zbraně používané Koopou a Daisy připomínají pistole prodávané s Nintedem. (HellFire)
  • V přípravě bylo pokračování (jak ostatně naznačuje konec), ale díky nepříznivému přijetí filmu bylo zrušeno. (HellFire)

Související novinky

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama