Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1966. Saya je poslední žijící členkou rodu původních upírů a díky jejím schopnostem pracuje pro tajnou americkou armádní složku, která se zabývá likvidací démonů. V přestrojení je vyslána na střední školu v Yokotě, kde má za úkol lokalizovat a následně zabít skupinu nestvůr, které mají na svědomí několik vražd zdejších obyvatel... (-Ravee-)

(více)

Recenze (67)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Stylová akční jednohubka, napínavá hororová řežba v perfektní animaci. Líbilo se mi, že se nedozvíme naprosto nic o pozadí konfliktu nebo minulosti postav, tady jde jen o tři upírodémony na americké vojenské základně v Japonsku, které musí Saya (lovkyně démonů a poslední původní upír) zlikvidovat. Zbytek si můžeme jen domýšlet (nebo se podívat na příšernou francouzsko-japonskou hranou verzi, která v tomto TOTÁLNĚ pohořela). Jinak seriál Blood+ se odehrává v alternativním vesmíru a s tímto snímkem má málo společného. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Blood: The Last Vampire je velmi krátký. Měl jsem pocit, jako by někdo vzal film a ořezal ho o začátek a konec. Děj je vytržen z nějakého širšího kontextu. Prostě nebyl čas na psychologii postav. Animace je nádherná. Hlavně ta v závěrečných titulcích. Pět let po tomhle snímku vznikl seriál Blood+, který na Blood: The Last Vampire, navazuje. Doporučuji se na film podívat společně se seriálem. Podle mě ani moc nezáleží na pořadí. Já viděl film dlouho před seriálem a pak po seriálu. Určitě v době vzniku filmu nebyl seriál plánovaný, protože se v něm najde pár odlišností, ale určitě stojí za shlédnutí. ()

Reklama

Rediik 

všechny recenze uživatele

Temná, drsná Saja zabíjející Chiropterany bez jakékoli milosti,ať už je u toho sama, nebo je kolem spousta lidí. Celkem zajímavá animace. Přesto mě to nijak výrazně nenadchlo, i když to temné prostředí, ve kterém se celý děj odehrával, mělo něco do sebe. Rozhodně jsou to lepší 3*. Mnohem více se mi líbil seriál Blood+. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý príbeh, málo vysvetľovania, skvelá atmosféra, super práca so zvukom a hudbou. Dostatočne krvavé a napínavé. Na Vampire Huntera D to nemá, no je to fajn filmík, ktorému kvôli dĺžke chýba prepracovanejší svet... Poctivejšie ako animovaný Van Helsing... ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Příběh o malé vampírce, která bojuje proti démonům. Pěkně nakresleno, dostatečné tajemné, ale příliš dlouhý rozjezd. Osobnost malé vampírky, jménem Sayo, kolem sebe nosí auru tajemna a nebezpečí. Je sice ještě náctiletá, ale při pohledu na ní máte pocit, že žije již několik století. Jednou jsem již tento animovaný příběh viděl a pořád se na to hezky kouká, ale jinak je to příliš prázdné. Chyběl tomu propracovanější příběh, ale na 48 minut to je stále zábavné a krvavé efekty pěkně tryskaly až ke mě na koberec. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama