Reklama

Reklama

Rychlý Stripes

  • Jihoafrická republika Racing Stripes (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Podobně jako prasátko Babe, které se chtělo stát pasteveckým psem, má sen i Proužek, mládě Zebry omylem opuštěné v bouři potulným cirkusem. Proužek má sen vyhrát dostihy. A to ne ledajaké, ale rovnou nejslavnější dostihový závod světa: Kentucky Derby Open. Pruháček je zachráněn panem Walschem, trenérem koní a majitelem malé farmy. Na farmě se brzy seznámí i s ostatními zvířátky: poníkem Tuckerem, moudrou kozou Franny, potrhlým kohoutem Reggiem a dalšími. Také se spřátelí s Channing, dcerou pane Walsche, která má stejný tajný sen jako on. Oba dva, s pomocí svých zvířecích přátel, pak musí bojovat s předsudky a posměchem ostatních (Nejsi kůň!, Jsi jenom holka!), aby naplnili svůj velký sen: Vyhrát prestižní závod a porazit všechny ty ušlehtilé čistokrevné koně a namyšlené žokeje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (162)

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Na to, že to dabovala hovada z Tele Tele, to bylo dost slabé. A to ten dabing byl vážně skvělý a perfektně seděl (Genzer - moucha). Je to totiž neskutečně jalové, stupidní a amatérské. Už jenom ten scénář - zebra chce vyhrát dostih. Předpokládám, že se tímhle inspirovala Letadla (scénář je ctrl c ctrl v) a díky tomu dopadla stejně neslavně. 50% ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Hodně slabej klon prasátka Babe. Taky tu mluvěj zvířata a zebra si taky myslí že je něco jinýho než ve skutečnosti je - a sice závodní kůň. Jenomže jestli sem čuníkovi Babe držel palce, tak Stripes mě připadal uplně mimo mísu. Fakt je směšný když baculatej krátkonohej prcek Stripes předběhne štíhlý, trénovaný koně. Takže příběh je předvídatelnej až hanba a tak spíš záleží na tom jak funguje vše ostatní. Taky nic moc, ale aspoň je to občas sranda. Pelikán Husa s hlasem Patrika Hezuckýho se fakt povedl. Když začne dělat koniny a koza to okomentuje „to je blbeeec“ tak to sem se docela zasmál. Naopak masařky byly zbytečný, mimochodem deatil hovna na kterým si jedna z masařek pochutnává...co to ksakru mělo bejt?? No ale budiž, neusnul sem u toho a ani mě to nenaštvalo. ()

Reklama

Hrus 

všechny recenze uživatele

Na velmi prumerny film jsem se koukal s velmi prijemnou spolecnosti, takze sem se rozhodne nenudil. Dostavali jsme zachvaty smichu z mnoha naivnich "dialogu", a pouze obcas prisel zaslouzeny smich, zejmena kdyz byl na scene Husa nebo mouchy. Klobouk dolu pred dabingem. Hmmm ale stejne Hayden Panettiere z Heroes byla tim hlavnim lakadlem... ()

piglit 

všechny recenze uživatele

Ač vzdálen dětskému věku, byl jsem donucen shlédnout toto dílko. Netušil jsem oč půjde, tak zcela nepřipraven (4 dvanácky by to spravily) jsem zjistil, že jde o esenci všeho, co ve filmu nesnáším - mluvící zvířata (případně batolata), která sa chovají jako inteligentní bytosti. A na závěr - krátkonohá, obézní zebra předbíhá o dvě hlavy vyšší závodní koně. Ne! Děkuji, ale dnes jsem již zv..... ()

Raroia 

všechny recenze uživatele

Nečekané...tyto typy filmů normálně nevyhledávám, avšak v tomto případě se stalo něco kouzelného...roztomilá zebra, pony, koza, "husa", dvě mouchy a bílá klisnička si mě nějakým způsobem získali a doslova nadchli. A myšlenka "jít si za svým snem" je prostě sympatická :-) S hezkým pocitem v srdci dávám pět hvězd. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (10)

  • Režisér Frederik Du Chau přemýšlel nad natočením pokračování, pro které napsal scénář. (Cheeker)
  • Natáčení probíhalo v Hollywoodu a Pietermaritzburgu v Jižní Africe. (imro)

Reklama

Reklama