Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna, influencerka známá svým provokativním obsahem, se na sítích tajemně odmlčí. Když patnáctiletá Nina najde fotku polonahé Anny v mobilu svého táty, rozhodne se ji vypátrat. Sled dalších událostí změní život jak Nině, tak její rodině. Thriller #annaismissing je volným pokračováním úspěšného seriálu #martyisdead ověnčeného International Emmy Award 2020. (Aerofilms)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (213)

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Kdybych jen věděl, že přijdu o tohle, tak do toho kina i dojdu pěšky. Výborný moderní thriller, který mě nepustil od obrazovky ani na chvíli a vystavěl si veškeré své stěžejní momenty do nejmenších detailů. Černý kůň sezóny, který mohu silně doporučit a opět skvělý příspěvek do nové generace filmů z naší malé zemičky. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Z českých luhů a hájů velmi neočekávaně povstalo skvěle střižené ryzí drama, které Vás ve svých nejlepších momentech dokáže zcela strhnout. Snímek #annaismissing se totiž především může pochlubit propracovaným scénářem, který si i v těch nejvypjatějších momentech s divákem a jeho očekáváním ladně pohrává. V tuto chvíli pak nastupují civilně uvěřitelné herecké výkony, což celý výsledný dojem ještě o řádný kus umocňuje. Ve finále tedy dostaneme překvapivě vydařený tuzemský filmový zářez, jenž ve mně bude díky svým náléhavě načrtaným myšlenkám rezonovat ještě hodně dlouho. Pokud tedy chcete vyrazit do kina na něco neotřelého, určitě vyrazte na toto - nebudete litovat. Skvělá práce! (Viděno v kině CineStar IGY České Budějovice) ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Marty is dead evidentně nebyla náhoda a i ve volném pokračování přináší tým kolem režiséra Soukupa chytrou a vtahující "detektivku", ve které patnáctiletá Nina pátrá na vlastní pěst po zmizelé influencerce, jejíž fotku našla v tátově mobilu. Anna velmi dobře funguje nejen jako detektivka, ale i ukázka toho jak mohou být sociální sítě dobrým sluhou, ale i zlým pánem. Těch zvratů je ve finále sice možná až moc, ale dávají smysl a nepůsobí zbytečně na sílu. V rámci české tvorby jedna z nejlepších věcí co v našich končinách letos vznikla...80% ()

slord 

všechny recenze uživatele

Česká filmografia sa v poslednej dobe nebojí skúšať aj niečo iné a dávať šancu mladším tvorcom, ktorí majú čo povedať a vedia ako to povedať. A tento film je toho dôkazom, kvalitný thriller v modernom kabáte, ktorý si ma okamžite získal. Je dômyselne a chytro vystavaný, dokáže prekvapovať, postavy nie sú čiernobiele a réžia či kamera sú na vysokej úrovni, a oceňujem aj pekné hrátky s prechodmi. Posledná tretina je rozhodne najsilnejšia a najúdernejšia, kde si ma film pekne povodil, už keď som si myslel, že to mám prekuknuté, tak som sa mýlil, a hlavne chválim, že to kam sa to ubralo nebolo odnikiaľ, ale dávalo to zmysel a pôsobilo to logicky. Čo dodať, som nadšený a je to pre mňa veľmi príjemné prekvápko. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Už hooooodně dlouho mě takle nedostal český film. Je to moderní a člověk, kterýmu táhne na 40 jen civí a žasne nad všemi těmi novými výrazy, který dnešní mládežníci používaj. Je to holt mazec. Příběh perfektně propracovanej a extrémně vyhrocenej. Je to i napínavý a vlastně i když si myslíš, že víš, tak až do konce nevíš nic... Je to skvělý a já se těším na další kousek od tohodle rejži. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Film má i seriálovou podobu rozdělenou do devíti epizod. Seriál je o více než půl hodinu delší a nabízí nové i rozšířené scény. Některé scény jsou v seriálu oproti filmu v jiném pořadí. (fisus)

Související novinky

Ceny české filmové kritiky ovládla Přišla v noci

Ceny české filmové kritiky ovládla Přišla v noci

03.02.2024

Večer v sobotu 3. února 2024 proběhl v Divadle Archa v Praze 14. ročník slavnostního předávání Cen české filmové kritiky, které každoročně uděluje Sdružení české filmové kritiky výrazným a chváleným… (více)

Cenu filmových fanoušků získal Bod obnovy

Cenu filmových fanoušků získal Bod obnovy

15.01.2024

V pondělí 15. ledna 2024 dopoledne byly na tiskové konferenci České filmové a televizní akademie (ČFTA) odhaleny nominace v rámci 31. ročníku předávání cen Český lev. Na začátku tohoto ceremoniálu… (více)

Ceny české filmové kritiky 2023 - nominace

Ceny české filmové kritiky 2023 - nominace

04.01.2024

Ve čtvrtek 4. ledna byly Sdružením české filmové kritiky oznámeny nominace pro 14. ročník výročního předávání Cen české filmové kritiky, které by tentokrát měly vyzdvihnout výrazná česká… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama