Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná koprodukční minisérie z prostředí jadranské riviéry a pobřežní policie je volným pokračováním minisérie Pod hladinou. Tým, ve kterém v době sezony v rámci pomoci českým turistům slouží i dva Češi, řeší případy, které souvisí s mořem, přípobřežní plavbou a marinou, kde dochází k podivným krádežím, ale také problémy českých a slovenských občanů na souši. Zároveň se tu rozmotává tajemství hlavního hrdiny – českého policisty, bývalého potápěče Honzy Zacha, který přijíždí na Jadran, aby uzavřel svou minulost (prima+)

(více)

Recenze (27)

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sladkovodní čvachtání na Slapech nebyl žádný skvost, ale dalo se to. U moře, to bude teprve originální zábava!? Ne, fakt není! To se nějak nepovedlo. Nuda, ubohé pokusy o humor, otravné vicejazyčné pasáže s titulky. Tak snad si aspoň filmový štáb užil dovolenou. Když do Chorvatska,  tak jedině s Účastníky zájezdu! :) ()

Hrabovo odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se ta slátanina neodehrávala v milovaném Chorvatsku, asi by se na ni nedalo dívat vůbec. Cavazzově češtině většinou není rozumět a požbluňkávající hudba je ještě strašnější než v seriálu Pod hladinou. On celý seriál ve srovnání s tímto sjel o několik úrovní dolů. No, hrají tam jen tři opravdoví herci - Hádek, Germani a Maroš Kramár, pro kterého byla ta role asi napsána (on už nemůže hrát jiné postavy, tady je ovšem perfektní!). ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Čím to je, že v jeden rok se v Chorvatsku točí dva seriály. Jeden pro Novu, další pro Primu. V hledání originality kde a jak vyšetřovat zločiny filmaři zašli ještě dál a přesunuli se z Česka do oblíbené destinace turistů. Na vlnách Jadranu toho ale nemá moc k nabídnutí. Řada případů působí banálně, takže jediným pozitivem je fakt, že tvůrci z ničeho netvoří cokoli a poukazují i na fakt, že se v Chorvatsku s turisty řeší něco jiného než jen obligátní vraždy a loupeže. Stejně banální je i rozuzlení ohledně Alice. V seriálu tak za pohled stojí především krásy této jižní země a herečky. A to nemluvím o faktu, že závěr nepůsobí zrovna ukončeně. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutní příklad totální scénáristické bezmocnosti a zcela bezduchého seriálu, který nemá divákovi vůbec co nabídnout (teda kromě slunečného počasí a čistého moře). Je to fakt strašná bída, ztracených x hodin mého života. Seriál zcela ztratil ducha původního seriálu Pod hladinou, který měl aspoň slušné postavy a jakž takž slušný děj. Tohle nemá vůbec nic. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Rámující příběh dobrý,  jeho banální konec je takový, jak se může v životě stát. Smutným nehodám a nehodám se vyhnout nelze.  Jednotlivé případy jsou vlastně taky ze života, problémy pramenící z lidské hlouposti se určitě ději. Jen jsou prakticky všechny podané tak, že se to jen těžko přežvykuje, natož aby to šlo snadno strávit. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (6)

  • V závěru seriálu Pod hladinou (od r. 2023) odjíždí poručík Zach (Matěj Hádek) z ČR do Chorvatska, protože jeho přítelkyně Alice (Sandra Nováková), vyšetřovatelka krajského policejního ředitelství, si našla jiného přítele a Zach jim nechce dělat křena. Opouští tedy Česko a oba milence a odchází „na misi“ do Chorvatska. Jenže hned v prvním díle se dozvídáme, že v Chorvatsku všichni Alici znali a všem je strašně líto, že tam loni zahynula. (pjotri)
  • Český policajt se představuje jako nadporučík, přitom když vyfasoval pokoj, měl na sobě uniformu poručíka (dvě hvězdy). (pjotri)
  • Jaderské moře, nazývané také Jadran, dostalo jméno etruského původu. Etruskové jej nazvali podle své osady Hadrie, latinsky pak Adrie. Tato osada ležela v blízkosti dnešních Benátek. (sator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno