Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (344)

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Známí neznámí mi přišli veskrze jako nesnesitelný film, ale v téhle sračce se Marianková ještě překonala a natočila něco, na co jsem jen nevěřícně zíral, jestli si ze mě ten film dělá prdel, nebo to fakt myslí vážně. Ten film v sobě dokonale ztělesňuje to nejhorší ze současné pokleslé české komerční produkce, a celé je to tak nesnesitelně trapné, s příšerným obsazením i hereckými výkony, uboze nevtipné, scenáristicky stupidní, dějově nevěrohodné a schematicky předvídatelné, že pustit si to na Netflixu se prakticky rovná okamžité lobotomii s nevratnými následky. Když si myslíte, že hůř už být nemůže, prakticky každá nová česká komedie vás ráda přesvědčí o opaku. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Námět? Dobrý. Některé vtipy? Dobrý. Herci? Slušný, hlavně Prachař, Polívková a Kotek drží celý aspoň trošičku nad vodou. Takže jsme ve výsledku rád, že jsem film viděl, že jsem viděl hodně dobře hrát Michala Davida a zasmál jsem se u pár povedených vtípků a celkem zábavného podání kaličů z Brna. Myšlenka teda byla dobrá, ale scénář se brutálně nepovedl. Scénář je fakt příšerná sračka a nikdo další z tvůrců už s tím nic víc udělat nemohl. Ani režisérka Marianková se moc nepředvedla. Přitom její první film Známí neznámí nebyl tak špatný. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Originální Rumunský!! film neznám, stejně tak jako asi 99,9% ostatních hodnotících, takže ve vztahu k tomu těžko co říct, ale očekávám, že minimálně nosný námět, charaktery a některé vtipy si z něj film přenesl. Co si asi nepřenesl, je poměrně bídná režie Zuzana Mariankové, která se dle mého tady projevuje ještě více, než u jejího předchozího počinu, a zbytečně tak nechává herce přehrávat do tragického extrému (Stárková), či je nedokáže zkrotit, aby se dokázali odpárat ze své zaškatulkované polohy (Ferro). Co naplat, i tak ale film nabízí poměrně jednoduchou a prostou zábavu, která vesměs funguje na bázi naprosto klasických a osvědčených situací a dialogů, které už jste asi v nějakém tom filmu všichni slyšeli a viděli, ale oproti klasickým poprcávacím komediím je takováto více šílená záležitost poměrně osvěžující a pokud si chcete prostě a jednoduše orazit, tak vás to určitě neurazí. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Narvu ti boty do pr*ele až tě tkaničky budou šimrat v krku. Je to hovadina, to asi nebudou popírat ani sami tvůrci. Kromě takové té trapné zábavy to má hodnotu nula. Nedává se mi hodnocení lehce, musím se ale přiznat, že tady bylo několik scén, kdy jsem se smál se slzami v očích, což nevím kdy naposledy jsem v kině brečel smíchy. Jediný účel svého vzniku splnilo. Je to takový kros Prciček a IT Crowd s trapno humorem. Inspirace jinde je znát.. Narcistický šéf, ajťáci dole ve sklepě, spory mezi odděleními, nebo soupeřící skupinky na chatě v tucty amerických filmech. Lízejte vy kundibádi.  ()

blackkocour odpad!

všechny recenze uživatele

Za 1). Není to horší než všechny Kameňáky, Babovřesti, ukradené Dagmary, moření revizorů, ani žádný díl Playgirls. Za 2). Vypnout mozek je nejvíc relevantní pojem, který vám doporučuji absolvovat před filmem v podobě vypít fakt hodně škopků, zabalit si mariánku do kusu alobalu, a být připraven na nejhorší. České komedie už našli svoje dno, to se nedá už ničím prohloubit ani horším filmem, který tu vychází nejméně pětkrát do roka. Povětšinou to jsou produkované filmy komerčních žump Primy, a tv hoven. Tohle je jen český mutant rumunské východní sračky, které scénář někdo hodil do Google Translate, a upravil podle svého, aby zapadalo do českých dolin, casting veskrze jen na objednávku, kdo z provařených herců si klesne na své dno, a nejvíc mi je líto Kotka, který se z nich šetřil nejvíc, aby nemusel šukat vykostěnou vyzáblinu Polívkovou. Stydím se, že člověk podobného intelektu jako já, který doufám že má filmový vkus, i když jsem odkojenen na trapné americké inscenace, a televizních výplachů své doby, ale pokud mi 2 ze 3 kamarádů řekne, že se u toho bavil, a doporučuje mi film, že se budu královsky bavit, stop it, get some help. Degredace všeho, v čem jsem doufal, že se trochu zlepšujeme. Zlatej Tonda Blaník! Na konci jsem čekal buď velkou orgií, kde bude přežraná Evelyn mrdat macatým pérem do Prachaře, nebo fackování jak v senu a pár facek. Ještě aby z hrobu vyběhla Škopková a vrazila facana řezisérce po píči. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Když na začatku filmu jdou Michal (Vojtěch Kotek) a Aleš (Jakub Prachař) spolu do call centra a Aleš požádá Michala, jestli by nemohl zařídit, aby ho ostatní měli rádi, Michal mu odpoví otázkou, jestli je Harry Potter. Představitel Michala, Vojtěch Kotek, v mládí postavu Harryho Pottera (Daniel Radcliffe) namlouval do českého dabingu, a to ve všech osmi filmech. (Pichloza)
  • Scéna pěvecké soutěže, kde Vašek oslní písní„ Time To Say Goodbye“, je inspirována příběhem Paula Pottse, o kterém je natočen film Životní šance (2013). (Vladislava)
  • Napriek tomu, že Slováci prehrali v paintballe, na ich vestách a oblečení nie sú žiadne škvrny, aj keď diváci mali možnosť jasne vidieť všetky zásahy do všetkých hráčov. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama