Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když si myslíte, že máte ve všech směrech skvěle našlápnuto a nic vás nezastaví, tak se většinou hodně pletete. Ambiciózní korporátní zaměstnanec Aleš (Jakub Prachař) je svým narcistickým šéfem (Alexander Bárta) místo povýšení přeložen do nejhoršího firemního oddělení - do call centra. Tam velice rychle musí přijít na to, jak spolu s potrhlou konspirátorkou Marcelou (Petra Polnišová), neurotickým nihilistou Michalem (Vojta Kotek), vzorňačkou Jitkou (Anna Polívková) a dalšími bizarními kolegy vytvořit sehranou partu. Jen tak může během teambuildingového víkendu porazit bývalé kolegy, zachránit své nové oddělení před zrušením a hlavně najít ztracenou sebeúctu. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (348)

Master19 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky, protože jsem se párkrát i zasmál a to v komedii jde, že? "Příběh" je tam na škodu a vlastně tam ani nemusel být, stejně nedává smysl. Herecky zajímavý je jen Kotek a ten hlavní Brňák, jinak je to jedna velká bída, což mě mrzí zejména u Polívkové a Stárkové. Největší radost mi udělalo že jsme na to nakonec nešli do kina a doufám, že už se na to nikdy nebudu muset dívat znovu. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Upoutávka v kině mě úplně neoslovila, zatímco film samotný byla celkem úsměvná a místy dosti řízná komedie. Tvůrci se jistě nechali inspirovat americkou žánrovou tvorbou, zároveň nezapomněli do filmu lupnout starý dobrý československý kolorit - a ve výsledku to na mnohých místech i fungovalo. Lidé, kteří se podobných teambuildingů pravidelně účastní, se ve filmu dost možná i poznají a přidají hvězdu navíc. Postava ztvárněná Erikou Stárkovou byla poněkud teatrální, brněnští auditoři byli na hraně, jinak se ale ve výsledku jednalo o zajímavou sbírku postaviček, kde bych vyzdvihl zejména postavy zahrané Vojtěchem Kotkem a Petrou Polnišovou. Rázná jednohubka, která neurazí a sem tam i trochu překvapí. ()

Reklama

džanik 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmů, u kterého je lepší vypít minimálně to pivko, dvě, resp. i menší množství alkoholického nápoje za předpokladu vyšší voltáže k rozostření kritického oka a neřešení tohohle a támtoho. Mě se povedlo bavit se po naprostou většinu stopáže s minimální alkoholémií 😄 “Aleši, jste chytrý chlapík… Ale něco s vámi není v pořádku. Moc pracujete!” Tuhle větu si beru k srdci! ()

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Velice jednoduchá česká komedie, která vás buď odradí nebo si ji zamilujete. Samotný příběh není nijak překvapivý, prostě všichni jedou na teambuilding, kde se odehraje samozřejmě spoustu dramat, fuckupů, ale i hodně vtipných momentů, kde se budete válet smíchy. Těch je tu hodně, ale jsou tak napůl dobré a napůl špatné a trapné. Nejvíc se mi asi z herců líbil Vojta Kotek. Ten umí krásně zahrát vyhulence a člověka, který je naprosto mimo, ale stejně dokáže ve špatných situacích pomoct. Prachař je průměr a zbytek zhruba taky. Nikdo extra nevyčnívá, ale ani se nijak neupozaďuje. U tohohle filmu je zkrátka dobré nemyslet na kvalitu, ale jenom si u něho odpočinout, přijít na jiné myšlenky a ideálně se aspoň trochu pobavit. Rozhodně se nejedná o jednu z nejlepších komedií české kinematografie, spíš naopak. Neříkám, že si tenhle film nepustím někdy znova, ale bude to pouze v situaci, kdy už fakt nebudu vědět na co koukat. 4/10 ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Uletená zhovadilosť mixovaná s paródiou na korporáty, v ktorej niektoré vtipy + postavy sadnú a trafia do čierneho (Polnišová a jej postava konšpirátorky, mámvpičista Kotek, kariéristka Nikol) a pri niektorých je vám trapno aj za samotných hercov (brnenská posádka opilcov, bitka medzi tábormi, Evelyn a veľa iných). Pár krát som sa zasmial (kadencia gagov je vysoká a pri takom množstve niektoré z nich proste musia sadnúť), baby sú tu pekné, ale ako celok ma to až tak neoslovilo. Menej je niekedy viac a keby tvorcovia vyberú len tie lepšie a trefnejšie vtipy a výsledok by trochu umiernili, možno by spravili lepšie. Takto je to až príliš bláznivé, príliš mimo reality a idúce cestou veľmi jednoduchého humoru. PS: cameo Michala Davida malo ale Hollywoodske parametre, a to hovorím ako človek čo ho príliš nemusí... 45% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Napriek tomu, že Slováci prehrali v paintballe, na ich vestách a oblečení nie sú žiadne škvrny, aj keď diváci mali možnosť jasne vidieť všetky zásahy do všetkých hráčov. (Johnny.ARN)
  • Scéna pěvecké soutěže, kde Vašek oslní písní„ Time To Say Goodbye“, je inspirována příběhem Paula Pottse, o kterém je natočen film Životní šance (2013). (Vladislava)

Reklama

Reklama