Reklama

Reklama

Seminář

  • Švédsko Konferensen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

bourec 

všechny recenze uživatele

Nebudu zastírat, že Vřískot řadím, a to zejména Cravenovu jedničku, a pak ty dva nový filmy k tomu lepšímu, co za louží v záplavě sraček v tomhle subžánru vzniklo. Seminář je ovšem hodně dobrej. Zajedno mám rád, když i strůjce teroru dostává zabrat. Když tam oběti nejančej, a nenabíhaj si na zbraně. Tady je slušná skupina uvěřitelnej jedinců, který ovšem kůži lacino nedaj.. Přiznám, že s evropskejma slasherama mám ne příliš dobrou zkušenost, ale tenhle mě kurva bavil. 80%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vztahové drama šmrncnuté komedií v slasherovém kabátě ctí žánrová pravidla, na mě bylo ale zbytečně dlouhé. Nejzábavnější a nejlepší je poslední třetina, kdy už bojují o život všichni. Vrah je dle pravidel téměř nesmrtelný a přeživší postavu není těžké tipnout. Zda ale zařvou ostatní, to už odhadnout nelze. Vražd je dost, gore ovšem umírněné, a tak řadu chuťovek si musí divák jen domyslet. Že je teambuilding pěkná hovadina, ukázal už kdysi jeden z dílů Vraždy v Midsomeru. Zdejší špičkový tým je klasicky - nahoře huj a vespod fuj. Velmi dobrá kamera a skvělý střih, který napomáhá řadě vtipných momentů. Vraha jsem téměř odhalil - kousek vedle, jen mi chyběla jedna zásadní informace, což mne nakonec potěšilo. Když se v závěru začala rozjíždět pomalá kytara, úplně jsem nejdříve slyšel V stínu kapradiny od J. Kratochvílové - a ne že by sem v ten moment nesedla. Potěšily Dvořákovy Slovanské tance. Na jedno podívání dobré. 3,5* ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Skandinávský teamdestroying mezi Chopinem a Dvořákem. Se samotným „rozvíjením dovedností“ není sebemenší problém (netušil jsem, jak srp v hlavě prospěje k přednesu Jednou budem dál), ale co je to platné, když interakce mezi kancelářskými krysami má spíše arsenový efekt. Fanoušci Fassbendera tuší, že vrahem je Frank Siiiidebottom..! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

9 lidí jede někde do restaurace kde mají stavět supermarket na teambulding. Je to tam jeden jeden větší blb vedle druhého (Co vůbec dělal ten dědek ten je tam úplně zbytečný jen tam pořád kecá jak se za jeho časů bylo dobře ?) a kromě jedné ženské všechny nezajímavé (K čemu tam byla ta co pořád chlastala? Jedna je tam nová řekne názor a oni ji vždy utřou, že je nová a má držet hubu). Tak se tam baví a postupně tam zemře personál hotelu a pak jde vrah i po nich  jelikož tam takřka není nikdo sympatický fandíte mu bohužel většina vražd je mimo záběr. Pochválit jde možná ta maska P.s. Hláška tak jako kytice se ne vždy skládá z růží  je blbost pokud si koupím kytici z růží budou tam růže nebudou tam gerbery. P.s. 2 Mají možnosti co si nechat , když ztroskotají a jeden si chce nechat laptop a jedna ženská káže o olejové skvrně co škodí ekologii. P.s. 3 co za debila si prohlíží svůj penis v zrcadle a dělá si při tom asi dobře? P.s. 4 V té restauraci nemají jídlo jelikož zemřel kuchař nicméně oni ten pobyt měli  nahlášený to se nemohly připravit a  neměly tam nic jiného než párky v rohlíku ani blbé hranolky třeba? 40 procent ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dějově rozhodně nic objevného, jede to zcela nepřekvapivě podle šablony, co se identity a motivace záporáka, i vývoje vztahů mezi postavami týká. Ale škatulku "komediálního slasheru" to za mne naplňuje v podstatě dokonale. Nabízí se srovnání s "Totally Killer", který vyšel před týdnem, a z něj Seminář vychází jako "Totally Winner". Dostatečně prokreslené postavy a fajn chemie mezi nimi, vysoký bodycount a drsné a rozmanité vraždy. A potěšila mě i režijní kreativita, kdy vtip kolikrát nevychází jen z dialogů, ale třeba i ze záběrování nebo střihu. Je to prostě dobře udělané. Asi nejpříjemnější žánrové překvápko tohoto roku (pravda, letos jich moc nebylo). ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama