Reklama

Reklama

Izolace

  • Velká Británie Severance (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovat od 9 do 5 je skutečně horor, ale teambuilding může být ještě daleko horší. Firemní výlet do hor východní Evropy se stává adrenalinovým, když je skupina objevena bláznivými zabijáky, kteří touží po smrti celého teamu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Izolace - film dvou mechanismů. Jednak dokáže nabídnout stejně opojný pocit, jako když z herního automatu vytřískáte velkej balík peněz, ale zrovna tak neblahý pocit, když v něm necháte celou výplatu. Záleží, jak moc hazardní hráč jste. Přistoupíte-li na pravidla hry, budete se bavit. Menu hlášek je dlouhé a leč chody nejsou velké, o to větší mají styl. Někdo může namítnout, že příběh není nic, co by zasluhovalo vytesat do zlatého štítku, ale přesto porce černého humoru, podrývání klišé a situací, kdy nestačí pouze zabíjet, jej dokáže slušně nakopnout k tomu, aby z žánrových kolejí vyvražďovaček vyjel nadprůměrně. A jako jackpot dostanete useknutou hlavu. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Při sledování slepence většinou chatrně (a mnohdy vůbec ne-) vypointovaných scén a vesměs nepříliš vtipných dialogů mě nejspíš ani nenapadlo, že po jeho skončení budu říkat něco o "slušné atmosféře" nebo "originálním fílingu" - ale je to tak, nakonec mám z filmu vážně docela příjemný pocit. Neznamená to však, že by mě bůhvíjak těšilo to kvantum zabitých vtipů a šancí na to, aby se z Izolace stal aspoň malinký kult - protože třeba "hlava" je vážně geniální... Každopádně za vidění to určitě stojí. (mimochodem, výbornej plakát) ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Stmeloval se, nebohý... Cvak! A už je bez nohy! To znám. Předevčírem jsem v práci pomáhal kolegyním z HR, balit vybavení pro náš teambuilding v Boubínském pralese. Trávu, pytlík houbiček, pilulky extáze... Na rozcvičení týmu zbraně paintballové, pro další hrátky pak zbraně sečné, střelné i plamenometné a jako bonus pro lídra týmu i protiletadlovou střelu Stinger. Samonaváděcí :-). Nezapomenout na nášlapné miny a železné medvědí pasti s extra silným pérem! Potraviny netřeba, občerstvení (teplý jablečný koláč se zuby) zajistí cateringová firma Serjoža & spol. Ještě zajedu s firemním pick-upem do ZOO, vyzvednout medvěda brtníka. Toho pak v Boubínu vypustíme, aby během našeho teambuildingu volně korzoval po turistických pěšinách a zpochybňoval tak tvrzení lídra týmu, že: „V těchto lesích žádní medvědi nežijí! Jo a příští teambuilding plánujeme ve Švédsku. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už začiatok začal slušne krvavo.A keď sa ukázal autobus, s tými firemnými zamestnancami a začali dialógy už som vedel,že silná stránka filmu bude irónia a čierny humor. Aj postavy boli rozdielne a aj preto to bolo tak zaujímave. Stieve bol neuveriteľne debilný, ale aj najviac bavil. Je to i paródia,niekedy výživná a zrelá,inokedy bezcenná a hnilá, ale to prvé i tak vyhráva. Sú tu oddelené končatiny,oddelené hlavy od tiel a iné drsnejšie kúsky. Ked išiel zostreliť tých maskovaných zabijakov bazukou a nechtiac zostrelil lietadlo, vtedy som myslel, že sa poštím smiechom. Je tu zábava, adrenalínový beh cez míny i pasce na medvede, trocha romantiky a aj dve ceckáte drsné prostitútky . A tak u mna vládne spokojnosť, na nič čo nebol , sa nehral, zato má u mna veľké plus. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nevážny horor. Paródia na prehnané gestá, ktoré sú tak obľúbené pri ambicióznych béčkových hororoch. A samozrejme nemôžu chýbať prsatice, čo sa nedokážu ani slušne obliecť. Len robiť si z niečoho srandu automaticky neznamená, že musí absentovať snaha o aspoň určitú príbehovú kvalitu. Ďalší zbytočný pokus o divácku priazeň. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • 28. dubna 2009 bylo ve vysílání BBC oznámeno nalezení těla sedmnáctiletého studenta z Norfolku, který byl údajně zabit podle tohoto filmu. V krku měl nalitý benzin, který byl poté zažehnut. (Terva)

Reklama

Reklama