Reklama

Reklama

Beckham

(seriál)
  • Velká Británie Beckham
Trailer
Velká Británie / USA, 2023, 4 h 45 min (Minutáž: 66–77 min)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál o raketovém vzestupu Davida Beckhama, kluka z chudých poměrů, co to dotáhl až mezi světovou fotbalovou elitu. Uvidíte i zatím nezveřejněné záběry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Beckham vždy patřil mezi mé oblíbené fotbalisty a jeho kopy a pasy jsou dodnes pastvou pro oči. To však nemůže změnit nic na tom, že tento dokument přes nepopíratelnou atraktavitu a skvělé tempo je hlavně mozaikou vzpomínek těch, co ho měli a mají rádi. Takže přes snahu o objektivitu pasáží o nevěře, je tento seriál oslavou výborného hráče, nikoli objektivním zhodnocením jedné fotbalové kariéry. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Já fotbal nemusím a příznám se k tomu. Neviděl jsem první solokapra "přes celou půlku hřiště", neviděl jsem mistroství a nenávist "která nedává smysl" neviděl jsem nevěru "a byla opravdu nevěra?" a viděl jsem trapnou ameriku, tedy přestup za kurva peněz. Ale taky jsem netušil jak to celé snášela Victoria či nesnášela. Jednou větou i když čsfd je populární nesnášet netflix, tak právě netflix umí totčit dokumenty ()

Reklama

marhoul 

všechny recenze uživatele

Objektivně na čtyři, ale dokument je natolik zajímavý, chvílemi vtipný, jindy smutný, ale celkově zábavný, že dávám plný počet. A to píšu jako odpůrce všeobecně přeplaceného fotbalu, který u nás doma z principu zásadně nesledujeme, ani v rámci Branek Bodů. Dokument je natolik obsáhlý, že je zřejmé, jaký je David milý sympaťák, evidentně pracovitý, slušný a milující rodinu. Učebnicový býk, ověřeno u nás doma :), to povahové srovnání je až děsivé, akorát tady najdeš ve skříni bordel jako na předměstí Pandžábu, pochopitelně i vizuálně sleduji jakési nepřesnosti, rovněž co se konta týče. Každopádně chci říct, že humbuk, který se kolem Davida Beckhama strhnul chápu. Jednak kopal skvěle, dále je to nádherný chlap,  však zároveň je natolik příjemný, což lze vidět nejen během kontaktu s fanoušky, že mu jeho metrosexualitu milostivě odpouštím, dokonce je mi sympatická i jeho obscesivní porucha. Chce mít uklizeno, uklidí si, nemám problém, jeho boj, jeho záliba. Akorát s tím botoxem by to nemusel přehánět... Vypadá jako voskovka. Mladá paní si mě taky získala, kupodivu, schopná, pracovitá sekera, která ví, co chce. Umí si to urvat, udržet a třicet let stát proti celému světu, což by rozhodně nedokázala každá zlatokopecká fiflena. Výsledkem jsou čtyři děti, slušné děti, kterým to asi vydrží. Velmi dobře na mě působili i Davidovo rodiče a sympatičtí spoluhráči. Sečteno- podtrženo odmakali si své životní úspěchy s Vikinou oba, nezbývá než je pochválit. Slávu neuneslo příliš mnoho celebrit, tady to zvládli dobře. Dokument je výborný, určený nejen fotbalovým fandům, má pár míst, bez nichž bych se obešla, přesto jde o záležitost nečekaně kvalitní a velmi dobře poskládanou. Příjemná pohoda, více takových počinů. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Na zkurvenou demagogickou Bolševizi skvěle udělaný, záživný a komplexní medailonek pro točení světa nikterak přínosné přitroublé kopačky s poruchou autistického spektra, v tomto PR podání veskrze sympatického a pokorného progelovaného aseksuálka s nesporným čutacím talentem, který jej i řádně ovatil. Ovšem to mu karma vyvážila neadekvátně krutou celoživotní kalvárií! Kvůli svému nízkému intelektu, OCD, a především autistické neofobii chudák již v mládí vběhl do osidel odporné, slizké, vychcané, afektované, manipulativní a panovačné Špajzpiče s kostnatou prdelí, živoucí reklamě na blahodárnost šovinismu a mačismu, z nichž se již nikdy nebyl schopen vymanit. A tak se z něj mimo hřiště stala subinka a dojný pudlík, šťastně aportující tenisáky hnusné arogantní barakundě. Tudíž mu za tu nesnesitelnou mizérii ten luksus brutálně přeplácené a zcela zbytečné primadony ve zpola hladovějícím světě ze soucitu upřímně přeju, a ani tu dlouholetou nenávist velkobritské lopatistické lůzy za jedinou chybu si vskutku nezasloužil. Doufám, že to všechno rychle utratí, nebo jej paraziti oberou, načež si ho okamžitě najmu na úklid domácnosti, aby nemusel živořit. Počítám, že po jeho zásahu budu mít nejen na milimetr zařezané, pečlivě vyžehlené fusekle (Obě!!!) v šuplíku a budu se moci bez mysofobie klidně kdykoliv nažrat i z podlahy na hajzlu, ale také mi hošššan dozajista vyzabíjí v bytě všechny ty pavouky, aby v noci neběhali po skříních a neprášili. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Díky němu jsem začal sledovat fotbal..začal milovat Manchester United. Jeho čtyřdílný dokument na Netflixu je skvělý od začátku do konce. Rozhovory a vzpomínání se všemi, kteří prošli jeho kariérou. První díly rozhodně lepší než druhá půlka, ale těch nahlédnutí pod pokličku je tolik, že i ty slabší chvíle baví a jsou zajímavé. Jen škoda, že Beckham vlastně neodpověděl na pár otázek, které seriál otevřel. Sice to trochu špiní Fergusonovu auru dokonalosti, ale to si nevybereš, Netflix prostě sportovní dokumenty umí bezchybně. Lahůdka. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (1)

  • Britský list Sunday Times provedl fact-checking dokumentu a našel několik případů zjevného upravení skutečných událostí. (Olík)

Reklama

Reklama