Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Donny se na rande s Teri rozpovídá o ženě, která mu nedá pokoj. Nechce být zlý, a tak Marthu přímo neodmítne, ale ta si to vyloží po svém. (Netflix)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čakal som, že druhá epizóda bude väčšie psycho, avšak očakávania súvisia s predpokladom, že Donny je normálny chlapík s logickým uvažovaním. Lenže on je značne atypický a tak sa mu stávajú aj nečakané nepríjemnosti. Kde je pes zakopaný, na to snáď odpovedia ďalšie epizódy. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, už je to jasné, jsem jedním z nemnoha diváků, které seriál neoslovil. Při sledování druhé epizody jsem opakované zoufale kontroloval, proč osmadvacet minut trvá už minimálně hodinu a čtvrt. Martha vypadala opět příšerně, chovala se šíleně, ale na Annie Wilkes stejně neměla; hlavním problémem byl pro mě ale opět Donny / Tony, který se znovu choval jako naprostý idiot, a mně už fakt nebaví tuhle dvojici sledovat, takže po druhém dílu přiznávám porážku a jdu od toho. / Poučení: Debil zůstane debilem. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžko už teď soudit, kde je skutečná pravda, nechci kvůli tomu zatím házet špínu ani na jednu ze stran, ale je jasné, komu prozatím fandím. Půlhodinová stopáž vyhovující, Sobík ma díky tomu ten správný spád. ()

whitey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvíce unreal věc je, že jí odmítl její návrh. Tak komplikovaný a osamělý kluk jako on, by ji prostě měl jako fwb, já před deseti lety začínající s tinderem a badoo rozhodně (not proud of it), trošku se v tom začínám vidět. Každopádně furt to není taková bomba, jak všichni říkájí, ale už jsem se do toho docela dostal a ta půlhodinka konečně utíká. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama