Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera

  • USA From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Láká Vás omamná chuť krve? A chcete vidět, jak to bylo doopravdy? Odhalte tajemství legendy baru Twister v závěrečném dílu kultovní upírské trilogie z pera Quentina Tarantina a Roberta Rodrigueze!  Tajemně hrozivý bar Titti Twister se opět stane místem setkání lidí a tvorů noci, kteří touží jen po jednom - po krvi! Na místo osudného setkání se vydala skupina nic netušících cestujících. Jsou mezi nimi spisovatel Abrose, který záhadně zmizel v Mexiku, bezohledný vrah a bandita Johnny, oběšencova dcera Esmeralda. V baru jsou již očekáváni nenapodobitelným barmanem Charliem a také Esmeraldinou matkou. Nikdo však neví, že ona je královnou upírů a chystá strašný osud pro dceru, kterou nikdy neviděla... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zábavně béčkový "mexický" western dějově variuje jedničku, když různorodé skupinky individuí svedou strastiplné cesty (útěky, pronásledování) do podezřelého pouštního baru. A stejně jako v kultovním předchůdci je druhá polovina – čvachtavá mlácená s hnusnými krvesaji – výrazně monotónnější a nezáživnější, byť humorné ujeté nápady (likvidace hlavní padoušky) ani tragické efekty (dtto) nepostrádá. ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Třetí a zároveň poslední (co já tedy vím) díl od povedené sérky o jednom upířím hostinci.Samořejmě co se do kvalit kultovní první části týče,nesahá jí ani po kotníky,ale i tak jsem se pěkně béčkově pobavil.Opět dobrák Danny Trejo coby barman,to je prostě mazák:).Série gore scén dle libosti a gusta milovníků tohoto žánru, dostatečně suchý humor,no pro mě lehce nadprůměrná zábava.3,5* ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V podstatě levný a mnohem slabší televizní remake jedničky, který tvůrci chtěli alespoň trochu ozvláštnit tím, že mu dali historicko-westernovský háv (mé první velké ouvej - míchání westernu a horroru mě nebere snad ještě více než míchání horroru s fantasy) a jednou z hlavních postav učinili skutečnou osobu Ambrose Bierce (mé druhé velké ouivej - chudák Ambrose, tohle si opravdu nezasloužil). To šmírování a opisování jedničky je tak očividné, že tu a tam působí i komicky. Což je asi (nebudu-li počítat Rebeccu Gayheart) jediná světlá stránka filmu. 1.5* ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle dil pripomina jednicku o moc vic nez druhej, navic se odehrava v paradnim prostredi, herci opet, jako v pripade druhyho dilu, za moc nestoji, ale sem tam utrousi nakou hlasku a akci zvladaj. Problem je, ze prvni pulka je precejen takova drobet roztahana a ne moc zabavna, nastesti druha to bohate vynahradi, takze nakonec opet paradni zabava za lepsi 3*. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

"Señor, a lot of white folks go missing in these parts. Can I ask your name in case someone come looking?" "Bierce. Ambrose Bierce. And no one will come looking." Dvojku jsem strategicky vynechal, ale The Hangman's Daughter rozhodně stojí za to. Jasně, struktura je skoro to samé a zvrat úplně ten samý jako v jedničce, ale tentokrát je první polovina akční western plný kulervoucích a zábavně brutálních přestřelek, groteskních nahláškovaných postav (včetně těch vedlejších – němý kočí a slepý střelec jsou jasným highlightem) a nihilistických spisovatelů. No, aspoň jednoho. Trochu škoda, že Michael Parks, je víceméně (spíš více) pasivním pozorovatelem, protože co věta, to perla a navíc slouží jako příjemné zakořenění příběhu v reálném světě. Na druhou stranu, hraje reportéra a spisovatele, takže pozorování je vlastně jeho práce. Jinak film rozjíždí více provázaných linií, lehce rozvíjejících minulost některých postav z původního From Dusk Till Dawn, jež se samozřejmě spojí v Titti Twisteru, kde se znesváření protagonisté postaví upírům – a opět je to řezničina, jak se patří. P.J. Pesce je mnohem lepší režisér, než bych čekal a stylové využití kulis, malovaných pozadí nebo dynamických kamerových nájezdů je jenom špička ledovce. Hustodémonsky krutopřísná podívaná. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Michael Parks, který si ve filmu zahrál postavu Ambrose Bearse, se v prvním snímku série objevil jako texaský ranger Earl McGraw. (gogos)

Reklama

Reklama