Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mě nějak zvlášť neokouzlila ani jednička, takže jsem od dvojky nečekal už vůbec nic. A náhoudou jsem byl docela překvapený, že se z toho nestal úplný odpad. Černý humor zde fungoval, tak jak měl - herecké výkony taky nebyli z nejhorších. Prostě je to taková průměrná podívaná se kterou se dá skvěle zabít čas. Nečekejte zde však nějaké fintičky co se speciálních efektů týká, protože ti chrasticí kostlivci byli asi vrcholem tohoto filmu :) 5/10 ()

Gary 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších pokračování, jaké jsem kdy viděl. +Jedny z nejlepších hereckých výkonů, digitálních efektů, kamery,scénáře a hudby. Někdy se až divím Danny Trejovi, že si scénář nejdřív nepřečte. Vždyť i on by si mohl vybírat o něco lepší filmy. Roberta Patricka naopak chápu. Po Terminátorovi po něm neštěkne pes a tak se snaží, jak to jen jde. Ale tohle ho nejspíš nespasí. P.S.:Pokusy o Tarantina jsou velice chabé a jednička byla oproti téhle slátané kravině poklad. ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Koncept vlastně velmi dobrý (na téma "jak natočit levné pokračování") a Siegel si, podobně jako v Narušiteli, vymyslel pár fajn kamerových nájezdů a úhlů pohledu. Ale netáhne to. Roberta Particka mám rád jako každý, kdo vyrůstal v devadesátkách, ale v téhle roli je málo cool i macho. A vedlejší členové bandy, jakkoli jim je pravidelně dopřáváno i nějaké to roztomilé slovní střelivo, působí v nejlepším případě zaměnitelně, v tom horším rovnou nesympaticky. Zatímco ale před 15 lety mě to jako milovníka jedničky skoro urazilo, dneska musím filmu nechat, že své kouzlo a nějaké ty kvality (v rámci béčkových hororů) má. Podobně jako třeba Netopýři s Lou Diamondem Phillipsem. Škoda, že se tu Siegel v rámci gore nevyřádil tak, jako v případě svého debutu. Kdyby ano, možná by se dvojka protlačila i na tři hvězdy. Takhle za 50%. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Kdyby film neměl v názvu Od soumraku do úsvitu, patrně by shnil někde na smetišti dějin. Leč Od soumraku do úsvitu v názvu má a dokonce se snaží o jakési pokračování příběhu, připadá mi přesto poněkud zbytečný ba dokonce k smetišti dějin odsouzeníhodný. Dejme tomu, že filmu nedominuje nějaký famózní herec, který má našlápnuto stát se miláčkem publika podobně jako herci z prvního dílu, že se mu proto nepodařilo vyšplhat na Olymp upírských filmů. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Snaživo natočená strašná zbytočnosť. Privádza ma k úvahe, prečo niektoré filmy jednoducho sú „kúl“ a iné nie. Pretože OD SÚMRAKU DO ÚSVITU II opať disponuje zaujímavým námetom, radom ozvláštňujúcich postupov a ani zďaleka nie márnymi ksichtami, ale... nudil som sa. Na začiatku netopiere prehryzú oceľové lano od výťahu a na konci trvá úplné zatmenie slnka polhodinu... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Natáčení probíhalo od 19. ledna do 8. března 1998 mimo jiné také v Jižní Africe. Zfilmován byl tak později než třetí pokračování série. Uveden byl přesto druhý v pořadí. (gogos)
  • Auto Jesuse (Raymond Cruz) je Lincoln Continental Mark IV z roku 1959, tzv. "Town car". (dandislav1991)

Reklama

Reklama