Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (313)

činta 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál ani po letech neztrácí nic ze svého kouzla. Všechny postavy do jedné mají svůj originální příběh, seriál nešetří nečekanými zvraty a překvapivými situacemi, geniální situační humor, díly které mají hlavu a patu a nemůžete si být jistí, jestli nějaká úplná drobnost nebude hrát třeba v dalším části hlavní roli a hlavně tuny charismatu Leroye Jethra Gibbse. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som si doslovo zamiloval a dostal som sa k nemu úplnou náhodou. Po tom čo v TV bežali reklamy, že tá má byt niečo ako starší JAG nejavil som o tento seriíl záujem a raz večer ked som sa nudil som prepísal a zaujalo ma. Škoda, že som vynechal neuveritelné 2 série. Od vtedy to sledujem a miuljem ho. Mám rád ked je v seriálny akcia a humor a ešte k tomu sympatické postavi. No proste za plný počet 5* ()

Reklama

Ravi 

všechny recenze uživatele

Seriál stojí a padá na striktně narýsovaných charakterech. Při pravidelném sledování jsou postavy sympatické, ale nekoukejte na celou sérii najednou, protože potom Vás ta samá výhoda bude neskutečně otravovat. Takže v pohodě koukatelný a fungující seriál, který ale není tak zajímavý, abych se na každý díl vyloženě těšil. Jistá nalajnovanost je cítit v každém dílu. 65% = 3/5 ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Môj druhý najobľúbenejší hraný seriál. Tvorcovia pochopili, že JAG je hovadina na n-tú, a premysleli ďaľší seriál z námornického prostredia. A ukončenie seriálu, vôbec nebolo na škodu, ale hlavne to prospelo. Nový tým, a hláškovací Gibbs sú najlepšie zážitky zo seriálov, aké som mal - a mám. Postavy sú takisto pekne vypracované a zamilujete si Abby! Znova moja osvedčená charakteristika:-) Gibbs - Šéf týmu. Za každú cenu drsný a vždy úspešný. Charakteristické sú hlavne jeho "zaucho". Anthony Dinozzo - Odviazaný pohoďák hláškujúci na všetky smery. Cassanova vo svojej práci. Jedna z najobľúbenejších postáv. Kate - ***SpoileR*** Odvážna agentka Gibbsovho týmu. V druhej séríí nečakane zomrela, a dlho ešte v seriáli chýbala, kým ju nenahradila rovnako skvelá Ziva. ***Koniec spoilerU***. McGee - Počítačový expert. Neodmysliteľná súčasť týmu od druhej série. Ďaľšia z postáv, ktorú si zamilujete. Snaží sa dostať do popredia tým, že píše knihu. Tony si z neho pravdaže z toho robí zábavu:-) Ziva - Agentka, ktorá nemá zľutovanie. Vycvičený zabijak. Do NCIS sa dostala do popredia, keď jej nevlastný brat Ari (spoiler) zabil Kate (/spoiler). Abby - Moja najobľúbenejšia postava úplne! Počítačový technik a laboratórna krysa, ktorá vyznáva gotiku. Príjemná postava, ktorá vzbudzuje v McGeem rešpekt:-) To bude hádam do tochto komentáru všetko, takže je to všetko, čo napíšem. Ku koncu už len 10/10 . ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Dostane-li se člověk do rukou doktorům, sestrám a osobám v bílém, modrém a zeleném celkově, musí počítat s lecčím včetně toho, že bude brutálně buzen v nekřesťanskou hodinu a podrobován nepříjemným procedurám, že bude trávit valnou část dne zasmušilým posuzováním stavu stropu nemocničního pokoje a že schytá spolustonající propadlou televizním seriálům. Kdyby mi předtím někdo dal vybrat nejhorší z oněch možností, bez rozmýšlení bych zvolila tu třetí. Jenže člověk míní a Leroy Jethro Gibbs mu dá pár facek a uvede nějaké to pravidlo, z kterého jasně vyplývá, ať radši nemíní vůbec. Poté, co mě den co den obšťastňovali svou přítomností zamlklí doktoři, kteří mě burcovali dlouho před svítáním a zabodávali do mě za účelem mně neznámým jehly, aby se pak vytratili stejně záhadně, jako se objevili, a nutili mě se vztekat, že vyloženě zbožňuju chlapy, kteří se zčistajasna objeví a beze slova mě opíchají, načež se vytratí a já už je nikdy v životě nevidím, jsem byla vděčná jako zatoulaný pes za kus žvance za chlapa, který byl ochotný zdržet se hodinu, pobavit mě, zpohlavkovat podřízené a být sympaťák se sarkastickým smyslem pro humor a interasantně postříbřenou kšticí. Další členové ansámblu a zápletky též velice fajn, takže nevidím důvod, proč k té padesátce na americké vlajce tentokrát nepřihodit dalších pět hvězd. ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (533)

  • Gibbsův nůž je Kershaw zero tolerance ZT0350. (Karlosik_4)
  • Pilotní díl tohoto seriálu byl vysílán jako dvoudílná epizoda seriálu JAG (od r. 1995) na jaře 2003. V seriálu ale byly provedeny dvě zásadní změny. První změna je, že trik, ve kterém je Ducky (David McCallum) ukázán, jak mluví s mrtvolami – z pohledu mrtvoly – byl vynechán a postava jménem Viv Blackadder (Robyn Lively) byla nahrazena Caitlin Todd (Sasha Alexander). (Katka189)

Související novinky

Reklama

Reklama