Reklama

Reklama

VOD (1)

Školní sraz ve sněhem zapadaném městečku v Nové Anglii svede dohromady skupinu bývalých spolužáků, kteří obrážejí jednu hospodu za druhou a probírají přitom sex a vztahy. Je mezi nimi newyorský barový pianista Willie, který hraje po nočních klubech. Ve městě je Willy zcela nepochopitelně přitahován svůdnou třináctiletou dívkou. Pak je zde stárnoucí sportovec Tommy, jenž se i navzdory svému vážnému vztahu s Sharon nedokáže ubránit šťastným vzpomínkám na sex s bývalou královnou maturitního plesu Darian, která už je také vdaná. Nedospělý Paul je tak posedlý supermodelkami v plavkách, jejichž fotkami má vytapetované celé zdi, že se s ním kvůli tomu rozejde jeho přítelkyně, servírka Jan. Paul posléze začne chodit s úžasnou Andreou, která se mu snaží vysvětlit, že je víc než jen krásná. A nakonec jsou zde i Stinky, který přijel jen na skok, a Gina, jež se považuje za feministickou poradkyni. (Cinemax)

(více)

Recenze (86)

venison 

všechny recenze uživatele

Vcelku nezajímavý film o tom, kterak partička maloměšťáků váhá vlézt do chomoutu.. V poodstatě se 90% filmu odehrává "u piva" a řešej se ženský.. Jediná linie, která mě fakt bavila je platonické okouzlení sousedovic dceruškou Natalií Portman a hlavním hrdinou.. Kdo si počká, ten se dočká, nebo taky dopadne jako medvídek Pú :-D ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Moc pěkně napsané, zajímavé výměny mezi mužskýma a něžným pohlavím a dialogy Willie vs. Marty... no, pecka. Timothy Hutton a Natalie Portman výrazně podpořili sám o sobě pozoruhodný příběh o srazu bývalých spolužáků, aneb jak se snadno rozčeří stojaté vody malého městečka, o tom, že nám všem roky přibývají a že se některým mužům nedaří dospět před třicítkou. Příjemná záležitost, zejména si cením uvěřitelnosti a přirozenosti. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Náhodou som našiel stratenú truhlicu s.....priamo poklad to síce nie je ale pár zlaťákov by sa v nej našlo.Príjemna chlapská generačná výpoveď. Nie je to síce žiadny zázrak, ale som plus mínus vo veku hlavných hrdinov (aj keď o 20 rokov neskôr), takže ma to celkom chytilo. A navyše dá sa nemať rád film, kde je lolitkovská Natalie Portman a Uma Thurman v období, keď bola pre mňa druhá najkrajšia žena na tejto planéte? Veľmi príjemny filmík ku ktorému sa ešte určite párkrát vrátim. Silných 7/10 ()

Karala 

všechny recenze uživatele

Naprosto MILÁ záležitost. Možná je to tím vyšperkovaným obsazením, vztahovým tematem a prima muzikou, notně mi to připomíná skvělé Singles (1992), a ty jsou mojí více než nostalgickou srdeční záležitostí. Timothy Hutton a jeho linie s N. Portman byla jedním z nejzajímavějších tahounů celého citového "dospívání" hlavních hrdinů. Já bych si na ní počkala :-) Ted Demme byl výborný režisér, a díky jeho povedeným komediálním citovkám navždy zůstane mezi mými nejoblíbenějšími psychologickými manipulátory. Tede, CHYBÍŠ MI!!!! ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

73%? Viděl jsem ten stejnej film? Ano, Natalie Portman byla ve své roli úžasná, příjemným oživením byla i Uma Thurman, ale to je tak všechno. Od filmu s takovým názvem bych čekal té ženské krásy přece jen o něco víc, a mužské role? Který že byl vlastně William, Steve, Stan nebo jaxe vlastně všichni jmenovali? Sonda do života jednoho malého amerického městečka v jakémsi zasněženém zapadákově, kde se pořád jen prohrnuje, sedí v hospodě, (skoro) každý zná každého, no nevim, nikterak mě to neuchvátilo. Dvě hvězdičky za výše zmíněné dámy a tak nějak spíš ze soucitu za zbytek. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Reakce Natalie Portman ve scéně, kde ji Timothy Hutton políbí na tvář, jsou spontánní. Režisér Ted Demme se totiž s Huttonem na polibku domluvil, aniž by Natalie něco tušila. (D3VIL)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno