Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatá dědička Stefanie Harperová, matka dvou dětí, se provdá za pohledného sportovce Grega Marsdena. Věří, že život s ním bude plný lásky a pohody. Úmysly jejího vypočítavého manžela jsou však úplně jiné. Přelétavý Greg touží jen po rodinném majetku a Stephanii podvádí s její nejlepší kamarádkou Jilly. Při jedné projížďce v buši srazí Greg Stephanii do řeky. Ta během okamžiku zmizí v kalné vodě, plné krokodýlů. Z pohledné a šťastné mladé ženy se rázem stane znetvořená oběť muže, který se jí chladně zbavil. Stefanie má ale velké štěstí, když jí zachrání starý zálesák.

Návrat do ráje získal v době svého vzniku celosvětovou polularitu a patří mezi nejznámější australské seriály. Dědička rodinného impéria Stephanie Harperová se stala životní rolí Rebecky Gillingové. Díky zajímavému hereckému obsazení i přiznané přímočarosti a naivitě si seriál uchoval svoji přitažlivost. Přispívá k ní také náhled do atraktivního prostředí a životního stylu vyšší společnosti v osmdesátých letech. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

emma53 

všechny recenze uživatele

Krokodýl, který má vkus na chutný zákusek, jen škoda, že mu ve skaldu moc dlouho nevydržel. Krásná a po zázračné operaci navíc ještě o level dokonalejší Stephanie, sexy potvůrka Jill, hajzlík Greg a mnoho jiných postaviček, na které jsem nejen, že nezapomněla, ale dokonce jsem četla i knihu. Dnes sice žasnu sama nad sebou, ale ono toho tenkrát vážně v té telce moc nebylo a já se docela bavila. Mělo to šmrnc, spád, žádná nuda se nekonala i když z pohledu dnešních seriálů........:-) ()

mandlova 

všechny recenze uživatele

Celý den mi trvalo, než jsem si vzpoměla na název tohoto seriálu! To byla muka! :-D uff... no pro mne je to koukatelnější než Dallas, který jsem nikdy neviděla (a ani po tom netoužím) celý. Příběh Stephanie je rozhodně zajímavější než naftařská rodinka. Fandila jsem jí proti jejímu proradnému manžílkovi, co ji chtěl pohřbít. Přesně si pamatuju, kdy jsem ho viděla poprvé a jak jsme z toho s mámou byly nadšené :) nebojím se dát 4*, pokračování je slabší, proto navazují jen 3* ()

Reklama

Allan 

všechny recenze uživatele

Zcela souhlasím s uživatelem gudaulin - kdesi hluboko v hlavě jsem měl uloženo, že tenhle seriál byl poměrně kvalitní, svižný, napínavý a dobře nasnímaný. No, z toho seznamu kvalit nyní zbyla snad jen ta kamera. Australané dokázali, že i oni umějí točit bezduché tuposti romanticko-dramatického charakteru. Pokud by se seriál sestříhal tak, že z každého dílu by se vzalo 15 minut, mohl by z toho býti průměrně dobrý TV film. Ale stopáž 6 x 45 minut tento výtvor prostě nedokáže smysluplně vyplnit. ()

Ruffus83 

všechny recenze uživatele

Budu jeden z mála, který dá Návratu do ráje 1 méně hvězd než jeho pokračování. Jsou to tři, ale pěkné hvězdy. Sedí mi asi spíš dallasovsko-rodinně-firemní atmosféra. I když krokodýlní zápletky měly tedy taky něco do sebe. Možná mi, oproti Návratu 2, tady přišlo poměrně dost hluchých míst, zbytečných prostojů (hlavně v samotném začátku série). Herecky skvělý mi přišel J.Reyne (jinak také australský zpěvák), další důkaz toho, že ryze záporné role bývají divácky nejvděčnější. Naopak W.Hughes jako Jilly poněkud zaostávala za skvělou mrchou z druhé řady v podání P.Topano. Maskéry bych pochválil za ´ožranou´ image R.Gilling, byla to tehdy docela mrazivá podívaná... ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Hodnotím asi s odstupem 20 let :D. Viděl jsem to snad asi jako jedenapůlmetrový špunt, ale vím jistě, že jsem se vždycky těšil na další díl (celkem 6 :-)), protože zde jsem se poprvé setkal s tím, že na konci dílu předcházejícího byla vypjatá scéna, která byla násilně přerušena, aby to divák prostě zapnul příště. I takto se k divákovi chovali tvůrci. Na mě to zabíralo, ale cítil jsem se vždycky televizně zneužitý :-). ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama