Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bohatá dědička Stefanie Harperová, matka dvou dětí, se provdá za pohledného sportovce Grega Marsdena. Věří, že život s ním bude plný lásky a pohody. Úmysly jejího vypočítavého manžela jsou však úplně jiné. Přelétavý Greg touží jen po rodinném majetku a Stephanii podvádí s její nejlepší kamarádkou Jilly. Při jedné projížďce v buši srazí Greg Stephanii do řeky. Ta během okamžiku zmizí v kalné vodě, plné krokodýlů. Z pohledné a šťastné mladé ženy se rázem stane znetvořená oběť muže, který se jí chladně zbavil. Stefanie má ale velké štěstí, když jí zachrání starý zálesák.

Návrat do ráje získal v době svého vzniku celosvětovou polularitu a patří mezi nejznámější australské seriály. Dědička rodinného impéria Stephanie Harperová se stala životní rolí Rebecky Gillingové. Díky zajímavému hereckému obsazení i přiznané přímočarosti a naivitě si seriál uchoval svoji přitažlivost. Přispívá k ní také náhled do atraktivního prostředí a životního stylu vyšší společnosti v osmdesátých letech. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

Allan 

všechny recenze uživatele

Zcela souhlasím s uživatelem gudaulin - kdesi hluboko v hlavě jsem měl uloženo, že tenhle seriál byl poměrně kvalitní, svižný, napínavý a dobře nasnímaný. No, z toho seznamu kvalit nyní zbyla snad jen ta kamera. Australané dokázali, že i oni umějí točit bezduché tuposti romanticko-dramatického charakteru. Pokud by se seriál sestříhal tak, že z každého dílu by se vzalo 15 minut, mohl by z toho býti průměrně dobrý TV film. Ale stopáž 6 x 45 minut tento výtvor prostě nedokáže smysluplně vyplnit. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Krokodýl, který má vkus na chutný zákusek, jen škoda, že mu ve skaldu moc dlouho nevydržel. Krásná a po zázračné operaci navíc ještě o level dokonalejší Stephanie, sexy potvůrka Jill, hajzlík Greg a mnoho jiných postaviček, na které jsem nejen, že nezapomněla, ale dokonce jsem četla i knihu. Dnes sice žasnu sama nad sebou, ale ono toho tenkrát vážně v té telce moc nebylo a já se docela bavila. Mělo to šmrnc, spád, žádná nuda se nekonala i když z pohledu dnešních seriálů........:-) ()

Reklama

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Přestože romanťáky v oblibě nemám, dávám mimořádně za 4*, protože tento seriál jsem viděl asi v r. 1985 na polské TV (Powrot do edenu), byl přece trochu něčím jiným, novým, neokoukaným a u nás nic podobného nedávali. Poláci měli proti ČSSR vždy náskok v zahraničních filmech (tedy z kapitalisstické ciziny) a kdo měl signál, tak hleděl na poláky téměř výhradně, samozřejmě nemluvím o rakouském či německém příhraničí, kde zápaďácké filmy mohly být téměř z první ruky. ()

vilusinska 

všechny recenze uživatele

Na tenhle seriál jsem koukala s mamkou a ikdyž jsem to viděla po letech a viděla i to jak je seriál málo kvalitní tak se mi nepřestal líbit,Stephanie a její mladý manžel Greg který jí nechá jako "potravu pro krokodýla", a přeměna ze staré dědičky majetků Harperů na topmodelku která se musí pomstít, a že konečně snad může být šťastná s lékařem, se doufejme neomrzí ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Návrat do ráje jsem si kdysi dávno půjčila v knižní podobě v knihovně. Docela mě to zaujalo. Pak jsem viděla seriál. Ano, ano, Stephanie měla všechno, i proradného manžílka, který chtěl její peníze. Pak se stala nehoda s krokodýlem. Od té doby se mi krodýli přestali líbit. Stephania přežila. Musela podstoupit plastiku. Vrátila se na svůj ranč a začala toho parchanta děsit. Už ani nevím, kdy seriál běžel v tv naposled. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama