Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

tom88 

všechny recenze uživatele

Konečne animák, pri ktorom som sa ozaj bavil aj keď priznávam, že nie počas celej dĺžky. Animácia je priemerná, no miestami je veľmi vydarená. Dej je obyčajný, ako sa na animák patrí. Film neurazí a príjemne baví. Je to milé a pomerne dosť vtipné, teda aspoň niektoré vtípky sa veľmi vydarili. Dabing celkom ujde, no v originále je to o niečo lepšie. 70% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Mud - North Mississippi Allstars [2:30] ,2. Hittin' the Hay - North Mississippi Allstars/Les Claypool [2:23] ,3. Down on the Farm (They All Ask For You) - Kevin James/North Mississippi Allstars [1:12] ,4. Won't Back Down - Sam Elliott [2:12] ,5. 2StepN - North Mississippi Allstars [2:46] ,6. Hillbilly Holla - North Mississippi Allstars [3:25] ,7. Kick It - The Bo Keys [2:33] ,8. Father, Son - Peter Gabriel [4:56] ,9. Freedom is a Voice - Bobby McFerrin/Russell Ferrante [4:17] ,10. Popsickle - Starlight Mints [3:01] ,11. Wild and Free - Rednex [3:37] ,12. Boombastic - Shaggy [4:06], ()

Reklama

Nons3nse 

všechny recenze uživatele

Barnyard je skôr animák určený pre najmenších.Film má jednoduchý dej , pri ktorom som sa nudil,a pri koncu filmu som aj skoro zaspal.Animácia sa dá celkom zniesť , ale tiež to nieje žiadna sláva.Po humornej stránke to tiež nieje bohvie čo.Zasmial som sa jedine vtedy , keď zvieratá mali v stodole párty (Kura,ktoré hádže šípky na plagát KFC) Nato že Barnyard má nemalý rozpočet ( 51 miliónov $ ) mohlo to dopadnúť omnoho lepšie. Jeden krát sa dá ešte na to pozerať,ale druhý krát by som to už asi nezniesol. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Za poslední roky jasně nejslabší animák. Příšerná animace! Vtip byl opravdu pro jen pro ty nejmenší (párkárt jsem se zasmál, ale bylo to žalostně málo). Věechno to bylo tak rádoby cool a co nejstylovější, že z toho lezla jen příšerně trapná břečka. Snad jen příběh díky své jednoduchosti nemohl moc zklamat. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že k některým filmům už předem přistupuju s určitým předsudkem ale to překvapení tkví v tom, když se moje předsudky nenaplní. A to se stalo zde. Myslela jsem si, že to bude neforemná blbost s hnusnou animací a nulovými vtipy. Ta animace je opravdu slabá, přesně ten typ co nemám ráda. Blbost to sice je, ale s řadou povedených gagů. "Schůze, kde se vymyslí, kdo bude řídit schůzi? To uměj nejlíp naši poslanci. - A berou za to pěkný prachy." uznávám tenhle je trošku trapnější, co ví zvířata o politice, ale stejně se mi to líbilo. "Samolízacího vůdce nechci".........."Kdo je proti?" - myš: "Hlasuju, Vidíš mě?" Mlíko? No přece ten nejlepší chlast na každé párty. A v kterém filmu uvidíte krávu, osla, prase a slepice na motorce? Hmmm? Porod. Prase: "Zdá se, že to trošku bolí." "No to máš tedy dost pronikavý postřeh." "Promiň, nemůžu za to, že jsem čuně." ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Když zvířata sejmou farmáře, dá mu Otis knihu Šarlotina pavučinka, což je další film který natočil Nickelodeon. (HappySmile)
  • Volně inspirováno knihou Farma zvířat od George Orwella. (HappySmile)
  • Ve scéně kde jedou krávy v autě, všechny až na řidiče pijí mléko, v další scéně má však lahev s mlékem i řidič. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama