Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (334)

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Pred Bender's Big Score som si dal rekapituláciu všetkých epizód pôvodného seriálu a hoci som trošičku sklamaný, stále je to tá istá Futurama. Bez otravných pesničiek a s konzistentnejším príbehom (občas som súvis niektorých strihnutých scén nechápal) by som s hodnotením vôbec neváhal, takto je to na síce slabších, ale ešte stále päť hviezdičiek. Najmä ak to porovnám so Simpsonovcami vo filme, ktorým som dal štyri hviezdičky, tak Bender's Big Score udeliť nižšie hodnotenie fakt nemôžem. EDIT: Nakoniec môžem, po treťej filmovej Futurame som si totiž uvedomil, že ani jedno z jej filmových spracovaní nebolo (zatiaľ) žiadne terno. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Iba, ale vážne iba pre fanúšikov seriálu, ktorí poznajú postavy a prostredie. Ostatní, ako ja, majú smolu. Niekoľko výborných fórov, niekoľko priemerných fórov a množstvo fórov a situácií, ktoré sú určené výhradne pre divákov seriálu. Ešteže v takejto celovečernej dvd forme nie sú točení Simpsonovci. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

"We are back, baby!" Futurama je zpět! Navazuje na konec páté série, a i když jí ty vypatlanci zrušili tak za to dostali namláceno a to pořádně! Futurama je zpátky v celé kráse a tak se Fry, Leela a Bender mohou vrátit jako posádka Planet Express. Mimozemská rasa Naháčů rozkrádá celou Zemi a je pouze na našich oblíbených hrdinech, aby zachránili celý Vesmír. Sranda pokračuje, když se na zadku Phillipa J. Frye objeví kód pro cestování časem. Film má velmi dobře zpracovaný příběh a za cestování časem má ode mě jedničku s hvězdičkou. Zajímavý příběh doplňují všechny známé i méně známé postavy z celého seriálu. Navíc má několik pevných vazeb na seriál. Proto fanouškům neujdou ty krásné narážky i hezké mosty do příběhu. Z připravovaných čtyř filmů o Futuramě je Benders Big Score jasně nejlepší. Velká porce humoru a zábavy. Pro fanoušky povinnost. Zkrátka když jí miluješ… PS: Objeví se i Zapp Brrrrannigan! (100 %) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Hurá třikrat je zpět! Společnost BOX , ktera nedala prava na vysilání PLANET EXPRES do Vesmíru , byla zbavena techto lidí. Byly nasledne zmlaceni , svým zranenim podlehly a pote rozdrcení na prasek na zasyp urcitych partii. A máme je zpět! Naší oblíbenou PLANET EXPRES CREW! Hurá , čekaní nebylo tak dlouhé! Svět je napaden emzáky živící se informacemi a kteri diky emailu získají temer vse. Zoidberg je králem nigérie - Hurá! A je tu objeven zpusob cestovaní casem a celé ukryto na zadku koho jiného než FRY. Bender napaden trojanem/virem je v moci novych vladcu planety a tak krade vse co v historii bylo cenné , svaté nebo neprikované. Tento film se mi libil nejvíce ze zatím vydanych filmu ( psané - cerven 2008 ) , jelikož má plno vtipu a hlavně myšlenku cestovaní casem což mám rád a filmy s timto motivem miluju ( Navrat do budoucnosti , Osudový dotek atd.). Vynikající navození na seriál ! Sice nekolik dilu namisto filmu by bylo lepší , ale tady máte tak 4 díly dohromady! Zero , One, One , Zero , Zero ....... ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Když se na to dívám zpětně, vidím že to k dokonalosti mělo málo. A já dám jen 4. Prostě skvělá zábava, to cestování časem a ti nudiemzáci. Jako z těch 4 filmů je tenhle úplně nejlepší. 90% Další díly: The Beast with.... Skvělé pokračování i když za timhle už trochu zaostává. Přesto nápad s tou příšerou se povedl 80% Benders Game No tak tohle sem viděl už vícekrát, ale na první dva to fakt nemá. Vtipky už tak nefungujou, prostě kdo to bere jako parodii na fantasy, dá dobré hodnocení. Já to beru jako Futuramu, takže musím dát "jen" 70% Into the wild.... Stejný případ jako díl 3., a tady nepomáhá ani ta fantasy Možná ale právě proto to beru jako trochu více povedené. Galactic Golf Rulez 75% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • Fakt, že Fryův duplikát Lars Fillmore žil v budoucnosti bez problémů několik let a nakonec zahynul sebeobětováním, aniž by se mu stala „nehoda“, naznačuje, že se ho pravidlo o zkáze duplikátů vůbec netýkalo, vzhledem k tomu, že jiné duplikáty umíraly do několika minut či dní. Pravděpodobně proto, že se povahově, mentálně, věkově i vzhledově v podstatě jednalo o jinou osobu, než o Frye. (vojtaruzek)
  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)

Reklama

Reklama