Reklama

Reklama

Simpsonovi: Příliš drsný pro TV

(video kompilace)
  • USA The Simpsons: Too Hot For TV

1. příběh (Speciální čarodějnický díl IX): Příběh Halloweenský, ve kterém si každý člen rodiny Simpsonů dost užije... 2. příběh (Pistolníkova rodina): Aby zabezpečil klidný spánek rodiny, koupí si Homer zbraň. Problém je, že se do ní zamiluje a začne zanedbávat rodinu... 3. příběh (Rození líbači): Homer a Marge mají výročí svatby. Když ho ale chtějí patřičně oslavit, zjistí, že vzrušení z jejich vztahu kamsi vyprchalo... 4. příběh (Dědeček vs. sexuální ochablost): Homerův otec se již nemohl dívat na synův chabý sexuální život, a tak zalovil v paměti a podle receptu svého otce vytvořil elixír, který z muže dělá opravdového chlapáka... (c.tucker)

(více)

Recenze (68)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Jeden průměrný díl Simpsonových podpořený výtečným čarodějnickým dílem a dvěma lechtivými o sexu. Krom druhého dílu uznávám, že chápu co chtěl básník říct tím :"Příliš drsné pro TV!" i když jeho názor nesdílím, je pravda, že sledování těchto dílů by se měl člověk vyvarovat v přítomnosti svých ratolestí, přinejmenším si ušetří ohrané a palčivé otázky ohledně tvorby miminek. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"The Simpsons Too Hot For TV" je kolekcia štyroch príbehov z amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons". Jedná o epizódy "Treehouse of Horror IX" (S10/E04), "The Cartridge Family" (S09/E05), "Natural Born Kissers" (S09/E25) a "Grandpa vs. Sexual Inadequacy" (S06/E10). Všetky boli bežne odvysielané v televízii. Toto DVD vzniklo len pre to, aby na tejto kreslenej rodinke jej tvorcovia zarobili ešte zopár dolárov naviac. Ja im to nezazlievam. Simpsonovcom mám rád v hoci akej podobe. **** ()

Reklama

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Stydím se, že jsem to viděl až teď. Nechápu, proč tohle nebylo v US vysíláno ?! Mají tam milionkrát morbidnější a erotičtější filmy a to jim nevadí. Každopádně jsou tu super 4 díly. Simpsonovi jsou ten nejkultovnější seriál a proto není potřeba tady váhat o hodnocení. Matt Groening & James L. Brooks vytvořili tu nejfamóznější rodinku, která už mě dlouhá léta baví a stala mým nejoblíbenějším seriálem vůbec. Nicméně, stále nechápu název "Příliš drsný pro TV" , spíš by se to mělo jmenovat "Příliš dokonalé pro TV" . SIMPSONOVI RULES ()

pravo 

všechny recenze uživatele

Videl som všetky uvedené diely a ani jeden nepovažujem za obzvlášť drsný. Ide o výber, ktorý nepredstavuje ani to najlepšie a zároveň ani to najhoršie čo za už mnoho rokov vyprodukoval MG. Niektorý sú schopný dokonca uveriť, že tieto diely neprešli akýmsi cenzorským postupom v USA a preto tam neboli odvysielané, ale každému kto to videl musí byť jasné, že ide o blud alebo marketingový ťah pri predaji daného produktu na nosiči alebo skombinovanie oboch možností. Halloweenske diely patria vždy k tomu lepšiemu a najzábavnejšiemu so Simpsonovcov a z ďalších troch dielov by som vyzdvihol hlavne štvrtý príbeh o elixíre, v ktorom detičky majú obavy o svojich rodičov a v korune stromu dospejú k záveru, že ich konanie ovplyvňuje ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Čtyři příběhy rodiny Simpsonových, které svým dětem opravdu nepouštějte. 1.díl - Speciální čarodějnický - Homer zjišťuje, že mu Marge byla nevěrná - s oslizlým zástupcem mimozemské rasy. A z tohoto spojení se zrodila malá Maggie. Bartovi a Lise se naopak podaří dostat se do seriálu svých oblíbených Itchy a Scratchy - brilantní, skvělý nápad (včetně úžasných titulků). 2. díl - Pistolníkova rodina - Homer zjišťuje, že aby ochránil svoji rodinu, potřebuje zbraň. Až na to, že mu láska ke zbrani začne přerůstat přes hlavu, což se Marge ani dětem dvakrát nelíbí - tento díl je o něco slabší, sice jsou to stále Simpsonovi, ale proti prvnímu dílu jen slabý odvar. 3. díl - Rození líbači - Marge a Homer se pokouší zachránit svůj skomírající sexuální život. Největším kořením sexu se pro ně stává užívání si na veřejnosti - Ano, i Simpsonovi mohou být trochu oplzlejší (ale stále v mezích zákona), nicméně tento díl se mi z celého filmu líbil asi nejméně. 4. díl - Dědeček vs. sexuální ochablost - Homer a jeho otec se rozhodnou vydělat miliony na tajném receptu k elixíru lásky - ale prvně budou muset najít cestu sami k sobě - na tomto díle se mi asi nejvíce líbily obskurní teorie dětí (Bart, Lisa, Mulhaus), co se s jejich rodiči děje. Celkově - pokud máte rádi Simpsonovy, a nejste puritáni, tak se budete bavit stejně dobře jako u jakéhokoliv dílu seriálu... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama