Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jedná sa zatiaľ o jeden so slabších filmov so sveta Futurami, ale to neznamená, že sa pri ňom nedá pobaviť. Tentokrát je to všetko tak strašne bláznivé, že hľadať tam väčší zmysel je úplne zbytočné, čo sa týka predchádzajúcich dvoch dieloch. Naopak je tu strašne veľa rôznych odkazov, na rôzne fenomény, ktoré dobili trh, kiná, knižný svet, alebo nejaký iný. Jedinú chybu by som tak pripisoval len faktu že to celé nesmeruje vlastne nikam, ale takých bolo aj pár častí seriálu. Fantastický humor a absurdné situácie sú ale viditeľné skoro v každej minúte. Ako fanúšik som slintal blahom a tú hodinku a pol som si náramne užil. Očakávam s napätím štvrtý film. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Upřímně uznávám, že nenávidím Fantasy a pošahanýho pána prdelí, ale tento film je skvělý. Jednoznačně je to zatím nejlepší film Futuramy, jsou zde povedené dialogy (už za zhození Sexu ve městě bych dal * :-D), skvělé vtipné situace, zvýšené scény se sexuálním podtextem (vrrrr!!!),ale pořád si myslím, že to může být ještě lepší, že příjde doba kdy se budete u filmu Futuramy řezat nahlas a k neutišení a naprosto bez přestávky, musím uznat, že je to blízko, protože tento film se k mému snu hodně přiblížil.Ale zatím je to to nejlepší, co jsem kdy u Futuramy viděl, takže si právem zaslouží 5*. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

"Tvůrci slibují spoustu odkazů na trilogii PÁNA PRSTENŮ i jiné fantasy". Tohle bylo asi trošku problémek. První polovina filmu ještě šla, ale potom už to byla jen taková parodie na Pána prstenů. A že to byla parodie dost nevydařená, dokazuje mé probouzení u Benderova řvaní a pořád stejné pobíhání, hopsání a střílení. Tohle mělo s originalitou Futuramy hodně málo společného. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

To si raději pustím 4 průměrný díly a vyjde mi to líp. Potrvá to stejně dlouho a pobavím se mnohem víc. Slibný rozjezd mě nabudil, pak už se to stalou hodně nepovedou a trapnou Benderovou hrou. Vtip zmizel kdesi v hlubinách Morie... Tady bohužel "do třetice všeho dobrého" neplatí, co se celovečerních Futurama filmů týče. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Dle mých pocitů zřejmě nejpovedenější z filmové Futuramy. Dávky vtipu jsou na diváka směřovány v malých množstvích, za to však intenzivně. Pocit trapnosti se nedostavil snad u žádné z nich. Odkaz na Dračí doupě mi připomněl mé dětství. Parodie na Pána prstenů je velice zábavný element, který rozhodně pobavil a pro mne, jako fanouška J. R. R. Tolkiena, byl vítaným zpestřením. Malinko mne zklamal závěr filmu, ale to už snad nějak přežiji, neboť ten tvoří jen několik minut z celé stopáže, takže si celou zbylou dobu užíváte staré dobré hrdiny tohoto bláznivého seriálu v neméně bláznivém celovečerním animáku. 90% ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Když poprvé spatříme důl na temnou hmotu, vyjede ven náklaďák. Slova psaná v mimozemském jazyce znamenají „OBEY MOM“ (podrobte se mamince). (HellFire)
  • Samotný název filmu je parodií na knihu "Ender's Game" od Orsona Scotta Carda. (Matrinx)
  • E. Gary Gygax, tvůrce Dungeons and Dragons, zemřel v roce 2008. Film je věnován jeho památce a je rovněž uveden v titulcích, i když se ve filmu objeví pouze v sestřihu z jednoho z dílů Futuramy. (HellFire)

Reklama

Reklama