Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Super, spolehlive zatim nejlepsi kousek ze sfery filmove Futuramy. Je to snad vubec poprve, co se ve filmu blyskla fantasticka forma tvurcu, ktera pravidelne zdobila serial, bohuzel to ale vydrzelo jen prvni tretinu. Pak se tam neco zvrtlo a zapadlo to na uroven predchozich filmu, uprostred to dokonce propadlo i kousek pod ni. Nakonec ale prislo relativni osvobozeni a castecna satisfakce v podani fantasy sveta a lotr parodie. 7/10 ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Vy si děláte srandu z naší lodi? Ta vaše je to nejomlácenější, co jsem kdy viděla. A viděla jsem i hlavu Mickeyho Rourka...... Seriál Futurama milujem a považujem ho za jednu z vôbec najvtipnejších vecí čo kedy vznikla (filmy, serialy, knihy...). Filmy pravdaže vtipnosť seriálu nedosahujú. Zachovali si všetko potrebné (postavy, animáciu, humor atď.) a boli plánované ako jedna séria seriálu no doplácajú na slabšie scenáre a na dlhú stopáž. Bavil som sa však obstojne a Benderova hra patrí rozhodne k tej vtipnejšej polke filmov (dva filmy som ohodnotil 2* a dva zasa 4*). ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na to jaký špatný pocit jsem měl z parodování PÁNA PRSTENŮ a celého toho fantasy světa to dopadlo nad má očekávání. Navíc části s šíleným Benderem mě dokázali jako vždy úplně odrovnat. Sice mi tady chyběla obrovská vesmírná bitva, ale něco mi říká, že tu opravdu nejlepší si tvůrci schovali do posledního filmu. Benderova ikonická filmová scéna č. 3: Bender v Halově institutu volá o pomoc. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Futurama" si vzala na paškál tentokrát fantasy žánr a pustila se do klasiky největší, do "Pána prstenů". Musím uznat, že ten příběh v první půlhodině vypadá naprosto jinak, ale nakonec se k tomu podstatnému dostaneme. Osobně se mi tenhle díl moc nelíbí, ale opět zde jsou momenty, které prostě vtipné jsou. "Futurama" nemůže nikdy úplně zklamat, alespoň tehdy, pokud vám sedí seriál. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

THERE'S JUST ONE SMALL PROBLEM.. AND IT'S A BIG ONE! Hodně dobrý a jako vždy to hláškama táhl Bender. Jeho Titanius Anglesmith, který řval na skřítky ať tančej "rychlejc, rychlejc!" a pak si jeden zvrtl kotník a snažil se uprosit svého pána, aby ho nedával připravit do kuchyně tím, že předvede babu z močálu. To se nedá nesmát. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Samotný název filmu je parodií na knihu "Ender's Game" od Orsona Scotta Carda. (Matrinx)
  • Uvidíme zde znovu hostujícího herce Georgea Takeia. (Matrinx)

Reklama

Reklama