Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nějaká Amanda Bynes chce do fotbalového školního mužstva, jenže tam berou jen kluky. A tak se vydává za svého bráchu Sebastiana, tedy za kluka, což přináší určité problémy, zvláště pokud jde o společné sprchy. Nebo i v tom, že Amanda je do jednoho fotbalisty zamilovaná. A k tomu přijede skutečný Sebastian a zamiluje se do holky ze školy. ()

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Presne ten typ filmu, pri ktorom si poviem, že asi nemám nadhľad a krivdím jeho tvorcom. Ale keď ono je to tak bezbreho priehľadné a predvídateľné, že vydržať celú stopáž sa javí ako pretrpieť celú kvalifikáciu slovenských futbalistov na MS ( aktuálne by sa patrilo napísať CZ fotbalistov :-))) ). Za mňa nie, nie, nie. Odpískané. ()

Reklama

Anakinekcz 

všechny recenze uživatele

Ikdyž zrovna nemusím filmy tohoto žánru , ale po dlouhé době jsem se na jeden podíval a celkem jsem se i pobavil.Sem tam šlo opravdu poznat , že je to komedie a někdy dokázal tento snímek na mých rtech vykouzlit úsměv , ale také šlo poznat že je to romantický film a tak nemohl na konci chybět happyend kdy se dal dohromady snad každý s každým. Takový lehčí filmek nad odreagováni a na vypuštění všeho kolem co vás trápí ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $33,741,133Tržby Celosvetovo $57,194,667Tržby za predaj DVD v USA $33,164,066 //počet predaných kusov 1,991,453║ Americký romantický Blafuj ako Backhem, kde sa nájde niekoľko slušne uletených odfrkov, mohlo sa tu stúpiť ešte troška na plyn aby to bola zábavnejšie jazda ale ako taká nič nekaziaca pohodovka sa to dalo. /60%/ ()

Handle 

všechny recenze uživatele

I 58% mi příjde dost! :) Nevadí mi, že je to absurdní, vadí mi, že je to extra absurdní a to tak, že máte pocit, jakoby to tvůrci nemohli myslet ani vážně. No, vyloženě mě tyhle "komedie" neštvou, ale nic dobrýho jsem v tomto případě opravdu nenašel, celé je to debilní po všech stránkách a pokud už nějaké romantické komedie podobného druhu, tak alespoň né tak přehnané a se zápletkou, kterou ocení možná tak 12ti leté dítě. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)
  • Vinnie Jones, herec, který ztvárnil trenéra Dinklage, je ve skutečnosti profesionální fotbalový hráč (ČSFD)
  • Během fotbalových scén Amandu Bynes zastupovala dablérka Shannon McDonald. (Dlee)

Reklama

Reklama