Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy se rozmnožují jako myši. Každý je o něčem jiném, ale přesto jsou všechny na jedno brdo. V tomto případě se poměrně často budete chytat za hlavu a říkat si, co to zase ti Amíci natočili, protože některé scény jsou megatrapné. Amanda Bynes dobrá. Jako holka! Jinak teda nic moc no, pár dobrých scén. Děj je divný a rozháraný. A ten fotbal v americkém podání, no to je prča největší. Oni vůbec netuší ti Amíci. 40% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $33,741,133Tržby Celosvetovo $57,194,667Tržby za predaj DVD v USA $33,164,066 //počet predaných kusov 1,991,453║ Americký romantický Blafuj ako Backhem, kde sa nájde niekoľko slušne uletených odfrkov, mohlo sa tu stúpiť ešte troška na plyn aby to bola zábavnejšie jazda ale ako taká nič nekaziaca pohodovka sa to dalo. /60%/ ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Možná jsem trapná s tím svým hodnocením :-D. Málokdo se ale do něčeho tak zahledí, že na to kouká třeba 3x denně a pořád se u toho směje. Jenže tohle je přesně můj případ. Super náhradník je asi poslední komedie, kterou jsem přežila v českém dabingu a vlastně mi to ve výsledku tolik nevadilo - do dnes cituji vtipné hlášky z filmu a směji se situaci s Euince s částmi se Sebastianem Hastingsem ( samozřejmě jsem to viděla i v originále ). K tomuto filmu mě kdysi přivedla kamarádka uplnou náhodou a jak se říká náhoda je blbec. Jsem prostě milovníkem Béček a tak miluju i tuhle komedii. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

I přesto, že jsem tenhle film viděla snad miliónkrát, pokaždé se u toho směji jako kdybych ho viděla prvně. :D Čím to bude? Amandě Bynes to jako klukovi vážně sekne, co myslíte. :) Ty hlášky jsou nezapomenutelné. "Odteďka jseš pro mě bůh, vole!" :D A Channing Tatum je maximálně roztomilý. "Taky mám rád Dougu." :D Kdo by se nezamiloval do téhle romantické komedie? :) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nevim ani proč, ale mě se tahle romantická komedie opravdu hodně moc líbila. Vím, že jsme to všechno už někde viděli, ale mě to zde opravdu bavilo a ani na chvilku jsem se nenudil. Amanda Bynes je správně roztomilá, Vinnie Jones má pěknou roličku, no celý to na poměry romantické komedie skvěle funguje ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Hádka v autě mezi Violou a Paulem, když Viola přijíždí první den do školy, byla celá improvizovaná herci. (Dlee)
  • Scéna, kde Viola (Amanda Bynes) chodí po ulici a napodobuje chůzi mužů, byla natočená na skutečné ulici bez herců. (ČSFD)
  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)

Reklama

Reklama