Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

kingik 

všechny recenze uživatele

Kvalitních komedií není nikdy dost a tahle mě dost překvapila. Převlekové komedie vždycky měly něco do sebe a tahle není výjimkou. Amanda Bynes sice není nějaký extra talent, její herecký projev je i celkem toporný, ale umí dobře kulit oči a je vzhledově zajímavá, a jako kluk byla i pěkně ošklivá. Ovšem humornými situacemi se tu v žádném případě nešetří a navíc jsou tu herci, kteří snímek oživují velmi výrazně. Třeba sympatický Channing Tatum, kráska Laura Ramsey nebo skvělý trenér Vnnie Jones. Dost jsem se u téhle nenáročné komedie pobavil a je ideální pro zlepšení nálady. A komedie přece jsou od toho. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nějaká Amanda Bynes chce do fotbalového školního mužstva, jenže tam berou jen kluky. A tak se vydává za svého bráchu Sebastiana, tedy za kluka, což přináší určité problémy, zvláště pokud jde o společné sprchy. Nebo i v tom, že Amanda je do jednoho fotbalisty zamilovaná. A k tomu přijede skutečný Sebastian a zamiluje se do holky ze školy. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy se rozmnožují jako myši. Každý je o něčem jiném, ale přesto jsou všechny na jedno brdo. V tomto případě se poměrně často budete chytat za hlavu a říkat si, co to zase ti Amíci natočili, protože některé scény jsou megatrapné. Amanda Bynes dobrá. Jako holka! Jinak teda nic moc no, pár dobrých scén. Děj je divný a rozháraný. A ten fotbal v americkém podání, no to je prča největší. Oni vůbec netuší ti Amíci. 40% ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, mělo to spád, shakespearovské × teenagerovské. Pár vtipných okamžiků tam bylo, motalo se to taky pěkně, prostě takový pohodový film z prostředí mladých američanů, který navíc byl utvořen na námět Večeru tříkrálového od Williama Shakespeara, takže bysme v tom mohli najít i nějakou tu vzdělávací linii. Ale nakonec je to příjemná podívaná, u které nemusíte přemýšlet. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Niektorých chvílach zábavne ale zas inokedy trápne.Je to taká priemerná teen komédia bez originality ale dosť svižným dejom.Prezliekacia komédia v ktorej ústrednú postavu si zahrala A.Bynes,kto by jej uveril že je chlap iba magor a s tými debilnými dialógmi,keď bola prevlečená tak mi to pripadalo strašne trápne a naivné.Ale keď bola sama sebou zas sa dalo nato pozerať aj na ňu.A ten koniec ani horšie dopadnúť nemohol.Tak to zhrniem 1* za humor,2*za scénku v umyvárke,kde sa Viola aj s dvoma holkami bili,to som sa nasmial a 3* za vždy skvelého a s každou rolou pripraveného V.Jonesa. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Amanda Bynes byla kvůli roli Violy v tomto fimu poslána na dva měsíce na intenzivní kurz fotbalu, aby se naučila základy tohoto sportu. (ČSFD)
  • Hádka v autě mezi Violou a Paulem, když Viola přijíždí první den do školy, byla celá improvizovaná herci. (Dlee)
  • Během fotbalových scén Amandu Bynes zastupovala dablérka Shannon McDonald. (Dlee)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno