Reklama

Reklama

VOD (1)

Odloučeného univerzitního kampusu se zmocňuje šířící se zombie nákaza. Ve snaze zastavit šíření nákazy a skoncovat se zombie morem přichází tajná vládní služba, aby našla Patient Zero (Nultého pacienta), původního zombieho, od nějž se nákaza začala šířit, a vytvořila protilátku. Po příchodu do kampusu zjišťují agenti Alex (Emmanuelle Vaugierová) a Ellis (Ed Quinn), že celá univerzita je úplně zamořená! Alex a Ellis se vrhají do monstrózní bitvy se zombie a docházejí k odhalení, že někteří z jejich kolegů mají vlastní plány se zombie DNA... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

Gimp 

všechny recenze uživatele

Představte si, že jste režisér sequelu nejhorší filmu poslední doby od toho nejhoršího režiséra poslední doby. Jak to trumfnout? Co takhle pár klišé v podobě speciální jednotky ("byli jsme v pekle a vrátili se") a dvou vědců - trénovaných na zabíjení zombies. A k tomu pár bab, kterým ukážeme kozy a černé prádlo. A jednoho bobra a černého psychopatického profesora s plnovousem. A zombie rugbyový tým. A požární sekeru, štípnutí zombie komárem, focení se se zombies do rodinného alba... ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Páááni. ono se na to dá koukat! Ono je to (relativně) mnohem lepší než jiné Bollovi filmy. Čím to je? Jak je to možné?! Aha. On to mistr Uwe Boll nerežíroval. Překvapivě dobré masky tak na úrovni Yuznových filmů a navrch jako bonus jak takž slušný příběh. Hlavně se neztrácí příliš mnoho času zbytečnými představovačkama a jde se v podstatě hned na věc. Jediné co mě opravdu hodně ale hodně sklamalo bylo úvodní cameo Sida Haiga alias nedostižného Captaina Spauldinga. ()

Reklama

matmanX 

všechny recenze uživatele

Film jsem si půjčil z DVD půjčovny a předtím jsem o něm nic nečetl. A to byla chyba. Taková kravina se mi jen tak pod ruce nedostane. Všechno je tak hrozně naivní a amatérské, že to musí vidět i retardovaný. Herecké výkony jsou u bodu mrazu, příběh je divný a naivní a o dialozích radši ani nemluvě. Pořád uvažuji, jestli je tenhle film vůbec myšlen vážně, protože scéna, kdy velitel řekne, že jeho muži jsou ti nejlepší a mají za sebou akci "Pouštní bouře" a o kousek dál je jeden z vojáků doslova po*raný strachy a neustále kecá blbosti. Chování všech postav a víc než podivné, nevím jestli opravdu neumí střílet, ptorože na zabití zombie k němu museli vždy přistoupit na 3 metry a až pak střílet. A myslím, že kdyby trochu změnili taktiku, přežili by to všichni. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl je o poznání lepší než první . Poměrně i vtipný,hlavně začátek jak profesor srazí autem studentku a ta mu povídá ,že je v pořádku a on jí umlátí klíčem. Podobných scén je tam dost. Povedený zombi horor. Tentokrát přišli i tvůrci s něčím novým a to pomazat se krví zombi a oni si vás nevšimnou. Určitá nelogičnost .byla třeba kousnutí komárem a rovněž se člověk stal zombie, v tom případě by celé lidstvo bylo během pár dní nakažený. A druhá pro mě nelogičnost byla v tom ,jak hledali zombi první generace ,aby si vzali vzorek na proti látku. Proč si vzali jen jednu malou stříkačku ,proč si toho nevzali víc a každý ,aspoň by měli šanci náký vzorek donést celý. Pak se museli zbytečně vracet a stejně donesli kulový. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Výrazně lepší než první snímek. Samozřejmě nejde o nic přelomového, navíc autoři stále divákovi připomínají, že jde o film podle počítačové hry. Hlavní postavy v téhle military zombiárně tedy jdou tam a zase zpátky, kdy ale zjistí, že budou muset jít ještě jednou tam. Vše se točí okolo snahy získat prvního zombíka a z jeho krve vytvořit vakcínu. Snímek je ale svižný, útoky obstojné a dojde na střeva ven. Žádný gorefest se sice nekoná, ale oceňuji pomalejší zombíky, páč na ty raketové si pořád nějak nezvykám. Zpomalená skupina hladovců obklopující zoufalou kořist působí přeci jen věrohodněji. Hru jsem nehrál, proto nevím, odkud je nápad s komárem - každopádně zajímavý. Za mě dobré i s odstupem času (nebo možná právě proto). ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Po úvodních titulcích se objeví nápis 29 days later, což odkazuje na zombie horor 28 dní poté (2002). (Lorge)
  • Film je natočen na motivy videohry „House of the Dead“. (Lorge)
  • Na začátku filmu šílený profesor pronese: "Keeping me alone, alone in the dark," což je odkaz jak na další sérii videoher, tak na tvůrce prvního dílu House of the Dead Uweho Bolla, který natočil film Sám v temnotě (2005), v originále Alone in the Dark. (Lorge)

Reklama

Reklama